80 rad, na co dávat pozor při sexu

30.11.2012 | Sex a vztahy

Máte pocit, že vám zevšedněl domácí sex v ložnici, který následuje po nudném sledování televize, pojídání chipsů a popíjení piva? V tom případě je tu pro vás pozoruhodný seznam rad, jak se milovat jinde než v posteli, spolu s upozorněním, co vám přitom může hrozit.

Německý server bild.de nabízí osm desítek míst, kde lze zkusit sex, a stejný počet rad, čeho se tam vyvarovat.

Tak například:

1.  Na letišti pozor na všudypřítomné bezpečnostní kamery. Snad jen toalety a sprchy nabízejí trochu nerušeného soukromí.

2.  V lese se raději nemilujte během lovecké sezony. Každý pohyb ve křoví může přilákat pozornost nimroda s ostře nabitou zbraní.

3.  Při "open air festivalu" se držte dál od jeviště. Stávají tam totiž kamery, které sledují reakce publika – a určitě byste se jen neradi zničehonic během chvílí vášně objevili na obřím plátně…

4.  V kanceláři vám nehrozí nebezpečí jen od neočekávaně přišedšího kolegy, ale taky od uklízečky či od muže z hlídací služby.

5.  V kočáru při projížďce městem dejte kočímu hned při nástupu spropitné a požádejte ho, aby tentokrát vynechal obvyklé upozorňování na kdekterou pamětihodnost.

6.  Na cizí svatbě se vyvarujte milostných hrátek v pokoji, který je určen novomanželům. Tam můžete být "přepadeni" v každém okamžiku!

7.  Na WC v letadle se milujte tiše a pokud možno jen krátce, abyste se vyhnuli netrpělivému klepání na dveře nebo pozornosti starostlivé letušky či palubního stevarda, proč že je toaleta tak dlouho obsazena.

8.  Vyvarujte se milování v dobře přístupné a známé jeskyni. Jinak riskujete, že vás odněkud bude šmírovat jeskyňář, o jehož přítomnosti nebudete mít tušení.

Mezi dalšími vybranými místy pro vzrušující sex uvádí bild.de například říční břeh, muzeum, vodopád, antické ruiny, golfové i fotbalové hřiště, saunu, hradní zříceninu, kolonu krokem popojíždějících vozidel, dům rodičů, podzemní i dálniční parkoviště, vinici, autobusovou čekárnu, kino, pláž, sprchu, iglú, telefonní budku, rozhlednu, jeviště, motorku, horskou chatu, spuštěnou pračku, plachetnici, piknik, koncert, horskou dráhu a další.

Rady, na co si dát pozor, dává server i v souvislosti s milováním na různých turisticky vyhledávaných místech Německa i světa.
Třeba pod berlínskou Braniborskou bránou, na vrcholu hory Zugspitze, na festivalu v Kolíně nad Rýnem, na mnichovském Oktoberfestu, pod Eiffelovkou, na Vídeňském kole či na brazilské Copacabaně.

O této světoznámé přímořské pláži říká: mějte na paměti, že je tam živo ve dne i v noci, a navíc tam není zrovna bezpečno…







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat