Co má váš chlap v mobilu? Flirt, sex i nevěru!

Mobil je něco jako dvojsečná zbraň – vztahům pomáhá i ubližuje. Nedávný průzkum společnosti Vodafone Zoom, který realizovala agentura Data Collect, prokázal, k čemu Češi svoje mobily vlastně používají. Flirt, sex i nevěra!

Z 1050 respondentů nad 18 let se polovina přiznala, že prostřednictvím mobilu flirtuje, a to často s někým jiným, než s vlastním partnerem, 41 % dotázaných alespoň občas pošle SMS s erotickým vyzněním a pro 41 % respondentů do 25 let je SMS standardním způsobem rozchodu. To potvrzuje i dvacetiletá studentka Petra: „Mezi námi mladými je něco takového normální. Když už s někým nechcete být, prostě mu napíšete, že je konec. Ušetříte si tak jeho scény i výčitky. Výhodou zpráv je, že se dají smazat i bez přečtení. Proto je tenhle způsob rozchodu mnohem pohodlnější,“ říká. Tento názor s největší pravděpodobností „způsobila“ doba…

Mladí už se bez techniky neobejdou

Zvláště pro mladou generaci je mobil nepostradatelným společníkem. Lidé mezi 18–24 lety tráví s mobilem i více než tři hodiny denně, a proto mají také nejblíž k tomu používat mobilní zařízení pro různé aktivity týkající se vztahů a erotiky včetně posílání zpráv s lechtivým obsahem. 41 % respondentů v rámci průzkumu přiznalo, že tak učinilo výjimečně, pro starší populaci nad 65 let věku je něco takového španělskou vesnicí, kdežto polovina dotazovaných mezi 18 do 34 let tuto činnost provozuje naprosto běžně. A rozdíly mezi pohlavími?

Kdo hřeší nejvíc? Ženy nebo muži?

Možná nikoho nepřekvapí, že v mobilu víc tajností schovávají muži. Nicméně ženy jim zdatně sekundují. 12 % mužů a 10 % žen nemůže půjčit svůj mobil partnerovi, a to ze strachu, že by mohl objevit něco, co nemá. Celkově přes mobil flirtuje alespoň čas od času necelá polovina všech respondentů, a z toho více než 60 % s někým jiným, než se svým partnerem. To ale je věc, která se jen tak snadno neutají.  

Odhalené nevěry

Takový ten pověstný šestý smysl, který vede nejisté partnery k prozkoumání telefonů svých protějšků, byl opodstatněný v 17 % případů, kdy se nevěra přes mobil provalila. Konkrétně se jednalo o seznam SMS zpráv, nesmazaný archiv hovorů či zpráva odeslaná podivné nebo neznámé přezdívce popřípadě nešťastný omyl, kdy se SMSka dostala do přístroje nesprávnému adresátovi (oficiálnímu partnerovi/partnerce).  

Při sexu se mobil nezvedá!

Je tedy vidět, že mobily ovládají partnerské vztahy a vlastně všechny oblasti lidského života ve velké míře. Naštěstí se jimi ale Češi nenechají rušit přímo při sexu. Na volání ani SMS během milování téměř 90 % lidí nereaguje. „Asi na tom leží, když to nebere,“ zní oblíbená hláška volajícího, který již poněkolikáté bez odezvy prozvání svého kamaráda. Tak aspoň že tak.

A k čemu máte mobil vy?
TIP Bety: Máte trápení s láskou? Byl vám nevěrný? Řešíte krizi ve vztahu? Poraďte se s naší poradkyní na lásku a vztahy Evou!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat