Horoskop na týden od 1. do 7. února 2016 od naší astroložky Anny!

01.02.2016 | Zábava

Střeleci, zatímco v předchozích dnech vás na domácí frontě zaměstnávaly spíše nepříjemné rozmíšky, nyní konečně zase vyhlásíte příměří a prožijete týden pohody. Kozorozi, doba hájení a odkládání důležitých rozhodnutí a řešení nepříjemných potíží je nenávratně pryč – ostatně vám to hvězdy dají pocítit na vlastní kůži tento týden. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

V právě začínajícím týdnu vás čeká boj hned na několika frontách. A v okamžiku, kdy se vše bude zdát zase ve starých kolejích, ke svému úžasu zjistíte, že jste ještě nezvítězili v jedné bitvě – totiž nad sebou samými. Každý konflikt vás v životě někam posouvá, ale ty vnitřní nejvíce. Jsou totiž těmi nejtěžšími. A zvláště na tak citlivé téma, jaké budete řešit tento týden. Nevzdávejte se, jinak nezvítězíte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Zatímco vaše nejbližší okolí zůstává i přes drobné rozmíšky v relativním klidu a neustále „nad věcí“, vy v sobě takové pocity rozhodně nenajdete. Naopak. Celý tento týden si budete připadat, jako by se proti vám hvězdy spikly, budete mít pocit, že se vám nic nedaří a že ani vaši nejbližší pro vás nemají takové pochopení, jaké si zasloužíte. Zkuste se zamyslet, zda mezi nimi a sebe zbytečně nestavíte zeď – kdybyste je k sobě pustili, pomohou vám!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Promarněná příležitost ze začátku týdne bude takovým hlavním motivem i pro následující dny. Neustále budete bojovat s pocitem, že kdybyste se v kritický okamžik rozhodli jinak, váš život by se odvíjel snáz a šťastněji. Ale co když se vám hvězdy jen snaží ukázat, že k vysněnému cíli mohou vést různé cesty a dosáhnout vysněné mety oklikou nakonec přináší mnohem větší uspokojení? Ostatně přesvědčit se o tom budete moci ještě tento týden!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Poměrně citelnou ránu vám tento týden zasadí jeden z vašich nejbližších, navíc člověk, od něhož byste to čekali skoro nejméně. Ačkoli zvenku bude celá záležitost působit jako maličkost, vás se dotkne víc, než by kdo (včetně vás samých) čekal. A tak i vaše reakce bude pro vaše okolí dost nečitelná. Ještě než i z tohoto nedorozumění vzejde víc škody, snažte se svůj pohled těm nejbližším vysvětlit. Jinak u nich pochopení nenajdete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Vyhýbejte se tento týden zásadním rozhodnutím, především těm, která ovlivní život nejen váš, ale i směřování někoho dalšího. Hvězdy jim totiž nebudou nakloněny a mohlo by se stát, že i když vy negativní důsledky svého rozhodnutí nepocítíte, člověk z vašeho blízkého okolí ano. Tato skutečnost má celkem logické vyústění – nepříjemný konflikt s někým, na kom vám záleží, ze kterého nemůžete vyváznout bez úhony.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Vaše občasná tvrdohlavost bude tento týden dominovat ve vašem jednání nejen v práci, ale i doma. A zatímco kolegové pro ni budou mít jistou míru pochopení (především díky vaší schopnosti jasných a přesvědčivých argumentů), doma narazíte. Občas totiž zapomínáte, že rodina je především místem kompromisů a že kompromis není prohrou. Tentokrát se o tom bohužel přesvědčíte za cenu několika nepříjemných chvil, jež vám partner/partnerka rozhodně neulehčí…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Tento týden váš život ovládne zvláštní melancholie, pro kterou nebudete mít jasné vysvětlení. Občas míváte k podobným náladám sklony, ale tentokrát budete mít pocit, že vás zcela ovládají. Uvědomte si, že se nejedná o slabost, ale spíše o obranu vaší duše před každodenním shonem a problémy. Nebraňte se, nechejte svým pocitům volný průběh. Uleví se vám o to dřív!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Zmatek a shon, který jindy zvládáte s přehledem a úsměvem na rtech, tento týden vyvrcholí i pro vás nečekanými potížemi. Nikterak závažnými, ale o to urputnějšími. Jste většinou sólista, ale tentokrát se bez pomoci druhých neobejdete. Požádejte o ni ale jen někoho, komu skutečně věříte, kdo vaší „slabší chvilky“ nevyužije ve vlastní prospěch a vaše očernění. Naopak závěr týdne proběhne v relativním klidu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Zatímco v předchozích dnech vás na domácí frontě zaměstnávaly spíše nepříjemné rozmíšky, nyní konečně zase vyhlásíte příměří a prožijete týden pohody. Vděčit za to vaše rodina může vašim vyjednávacím schopnostem i umění v pravý čas ustoupit, což je vlastnost, která většině lidí chybí. Hvězdy vás za to odmění nejen klidem doma, ale i příjemným překvapením na poli pracovním. Jen pozor na závist…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Doba hájení a odkládání důležitých rozhodnutí a řešení nepříjemných potíží je nenávratně pryč – ostatně vám to hvězdy dají pocítit na vlastní kůži tento týden. Sami ale cítíte, že předstírání klidu a bezproblémového období vám začíná být proti srsti, a tak se i do nepříjemných úkolů pustíte s překvapivou vervou. Právě ta vám pomůže vše nasměrovat k vámi požadovanému a vytouženému řešení.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Vaše spokojenost s vývojem některých událostí posledních týdnů bude bohužel narušena nečekanou ránou v podobě zpochybnění vašich schopností dotáhnout věci do konce a především vašich pohnutek. Taková nedůvěra se vás citelně dotkne, ovšem ještě než se rozhodnete „vyhlásit válku“ všem v okolí, zkuste zapřemýšlet, co někoho k takové úvaze může vést. Možná budete překvapeni…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Pocity zmaru, které vaši hlavu zaměstnávaly v minulých dnech, konečně naberou opačný směr a vy začnete vidět svět v lepších barvách. Hvězdy vám udělily bolestivou lekci, ale vycházíte z ní posilněni a plni elánu zvládnout každou překážku, kterou vám kdy ještě postaví do cesty. Této změny si všimne i vaše okolí a vy opět poznáte, jak je nálada vašich nejbližších provázána s tou vaší. Tak jako byli oporou oni vám, tak nyní budete vy jim.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
87 Příspěvků
Poslední příspěvek 1.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat