Horoskop na červenec 2017: Vztahy, zdraví a finance pro všechna znamení

29.06.2017 | Zábava

Co chystají hvězdy v březnu pro Raky? Před čím by se měly mít na pozoru Váhy? Které znamení by se mělo soustředit na své zdraví a které čeká nová romantická láska? A koho budou mít hvězdy v červenci prostě rády?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Vztahy
Partner trochu žárlí na vaši kariéru a touží, abyste se mu víc věnovali. Kolem 10. července bude krize nejhlubší a možná si budete muset vyslechnout, že je pro vás práce důležitější než láska nebo že myslíte jenom na sex. V posledním červencovém týdnu se však do vztahu vrátí jiskra a vášeň. Kvůli pracovnímu vytížení půjde partnerský a rodinný život na chvíli stranou a to je trochu škoda. Sice se vám v kariéře skvěle daří, ale vaši blízcí mohou strádat. Zkuste jim to vynahradit aspoň koncem měsíce, když pracovní nápor trochu poleví a vám zbude víc času. V klidu domova zaženete stres.

Zdraví
Pozor na ostré letní slunce. Mohlo by vám pořádně zamotat hlavu – a bohužel ne v pozitivním slova smyslu. Úžeh či úpal není nic příjemného, tak si dávejte pozor!

Finance a kariéra
Po celý měsíc můžete v práci těžit z pozitivního vlivu hvězd, proto se vám vyplatí věnovat se kariéře a dovolenou odložit na srpen. Merkur vám dodává odvahu pustit se do velkých a ambiciózních projektů. Pozor však na investice, pokud přestřelíte a zakoupíte příliš drahé vybavení, nevrátí se vám to.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Vztahy

Dlouhodobé vztahy budou plné něhy a porozumění, které vám nikdo nevezme. Do svého partnera budete opět zamilovaní tak, jako na začátku. Venuše prochází vaším znamením, v milostném životě je tedy toto období pro vás nejlepší z celého roku. Tak si to užijte, pozor však na neplánované těhotenství! Na začátku měsíce budete přecitlivělí a budete vyhledávat dobrou společnost a víc se věnovat rodině a blízkým, práce pro vás teď není tak podstatná. Uprostřed měsíce pocítíte potřebu věnovat se sami sobě, pečovat o své zdraví a krásu a trávit více času o samotě. Tak si to dopřejte!

Zdraví
Dávejte si pozor především na nejrůznější úrazy – i naražené zápěstí nebo odřeniny mohou potrápit víc, než byste si mohli myslet!

Finance a kariéra
Intuitivně cítíte, že i kdybyste se v práci víc snažili, v současné situaci vám to příliš velký zisk nepřinese, proto zaměříte svou pozornost na jiné oblasti života. Po finanční stránce budete velkorysí a na lidech, které máte rádi, nebudete v žádném případě šetřit. Dopřejete si i dražší dovolenou.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Vztahy
S partnerem se nejspíš chytnete kvůli penězům – bude vám vyčítat, že příliš utrácíte. Případné nedorozumění však rychle urovnáte a po většinu měsíce to bude ve vztazích alespoň snesitelné, když už ne úplně růžové. Milostná vášeň se vám vrátí v posledních dnech měsíce a osvěží i dlouholeté vztahy. Po většinu měsíce budete pod vlivem hvězd natolik povídaví, že byste snadno mohli prozradit důvěrné informace nepovolaným uším, pozor na to! Ve druhé polovině měsíce vám může život znepříjemnit stres, i když je úplně zbytečný.

Zdraví
Právě stres bude stát za většinou vašich případných zdravotních obtíží. Sice se nebude jednat o nic vážného, ale přijdou dny, kdy se prostě nebudete cítit ve své kůži. Pozor, abyste pod vlivem stresu a starostí nepřišli k vážnější úhoně!

Finance a kariéra
Hvězdy v červenci přejí vzdělávání, a nově nabyté vědomosti můžete skvěle využít pro další rozvoj kariéry. Zaměřte se hlavně na studium cizích jazyků – co takhle zapsat se do letního kurzu? Investice do budoucnosti se vyplatí, pozor však na přílišné rozhazování, ke kterému budete mít sklony.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Vztahy

Raději než řešení vážných témat se věnujte s partnerem zábavě a užívejte si života. Venuše dodá vašemu milostnému životu novou jiskru a její pozitivní vliv bude trvat po celý měsíc. V erotice to budete mít po většinu července pěkně žhavé! Nezadaní se sblíží s někým ze svých přátel. V partnerství se vám konečně povede dosáhnout ideálního stavu úplné důvěry. Se svou polovičkou si budete rozumět nejen v soukromých záležitostech, ale bez obav jí svěříte i spravování společných peněz. Zaslouží si vaši pochvalu stejně jako děti, které vám budou dělat radost hlavně ke konci měsíce.

Zdraví
Buďte opatrní především v klimatizovaných prostorách. Není vůbec výjimkou, že právě ony stojí za letními bolestmi v krku, rýmami či kašlem. Zkrátka nepodceňujte přechody z horka do zimy, nemuselo by se vám to vyplatit.

Finance a kariéra
Pracovní život nebude tento měsíc zrovna vaší prioritou a dobře víte proč, není totiž právě nejlepší sezona pro dělání kariéry. Když už vám zbude čas, raději než tahat přesčasy se budete věnovat vzdělávání, což se vám bude hodit v dalších kariérních plánech. Snů máte hodně a to je základ úspěchu.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Vztahy
Začátek července přinese o něco horší období, které může být spojeno s nejistotou a touhou po změně. Máte pocit, že se vám partner snaží přesně nalinkovat život, a to se vám příliš nezamlouvá. Nenechte se utiskovat a přimějte partnera k vážnému rozhovoru. Nejspíš se to ale povede až koncem měsíce. Pokud úspěšně přežijete změny majetkových poměrů v rodině nebo stěhování, věci se už budou jenom zlepšovat. Pokuste se zapojit partnera a děti do domácích povinností, jinak budete akorát zbytečně unaveni a nebudete mít na nic náladu.

Zdraví
Ačkoli k létu dobré jídlo patří, vy se do žádných větších experimentů nepouštějte, tento měsíc by to vaše zažívání nemuselo unést.

Finance a kariéra
Máte vysoké ambice, ale pozor na vyčerpanost a přepracovanost. Raději to nepřehánějte a dopřejte si odpočinek, vždyť je léto! Pracovní dny mohou být někdy náročné a vyčerpávající, budete potřebovat morální podporu a povzbuzení. Po 22. červenci se vám začne víc dařit, ale úkolů vám příliš neubude.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Vztahy

Venuše vám bude mimořádně přát od 4. až do 28. července. V těchto dnech se můžete těšit na úspěchy a štěstí v lásce a nezadané Panny mohou konečně potkat svoji životní lásku. Tak ji nepřehlédněte! Rozvoj nového vztahu neuspěchejte, buďte trpěliví a s tím nejlepším počkejte raději až na konec měsíce. Potíže, které by se mohly objevit v prvních dnech měsíce, raději nechte být a řešte je až po 4. červenci, jinak se vystavujete riziku hádek. Do manželství se vrátí zamilovanost a vášeň, dejte si však pozor, ať vás děti nenačapají při vášnivých postelových hrátkách, bylo by to na dlouhé vysvětlování!


Zdraví
Zdá se, že vás hvězdy prostě mají v červenci rády. Žádné vážné nástrahy na vás v oblasti zdraví nechystají. Jen pozor na nepříjemný hmyz!

Finance a kariéra
Pracovní nasazení vám nechybí, ale planety příliš nepřejí tomu, abyste se v červenci prosadili. Zejména pro podnikatele bude velmi důležitá reklama, ale i zaměstnanci by měli dbát, aby je bylo vidět. K šéfovi buďte přátelští, počítá s vámi do budoucna pro jeden větší projekt, tak si to nepokazte!
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Vztahy
Nemůžete se zbavit pocitu, že vás partner trochu omezuje. Proto si ani nemůžete užívat milostné radovánky naplno – k vaší představě o romantice totiž neodmyslitelně patří svoboda. Obtěžují vás neustálé otázky, jestli jste partnerovi věrní, popovídejte si tedy jednou pořádně a zažeňte jeho obavy. Domácí a rodinné zázemí je pro vás důležité, ale vázat se vám příliš nechce. To může být zdrojem potíží, které se budou táhnout nepříjemně dlouho. Předejděte jim a vyříkejte si všechno včas, dokud je k tomu příležitost, ať nenarušíte vzájemnou důvěru. Není to příjemné, ale rozhodně nebudete litovat.

Zdraví
Ženy by měly věnovat náležitou pozornost především intimnímu zdraví – pozor na koupání ve znečištěných vodách, mohlo by vám pořádně pokazit radost z letních radovánek!

Finance a kariéra
V zaměstnání si dávejte pozor na pusu, máte ve zvyku říkat vše přímo, tak jak si to myslíte, a to by nemusel být nejlepší nápad. Snažíte se dát nadřízeným najevo, co vám vadí, ale budete k tomu potřebovat trochu diplomacie. Povede se vám to kolem poloviny měsíce, zachrání vás spolupráce z kolegy.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Vztahy

V dlouhodobých vztazích se mohou objevit nedorozumění a spory kvůli finančním záležitostem a rozdělení úkolů. Pokud si o tom popovídáte a pochopíte ještě v první polovině měsíce, že si musíte navzájem víc pomáhat, budete mít vyhráno a můžete si začít naplno užívat vše hezké, co vám léto nabízí. Vaše polovička se dožaduje vaší větší pozornosti a začátkem měsíce jí budete marně vysvětlovat, že všechny ty dlouhé hodiny v práci trávíte proto, abyste mohli lépe zabezpečit vaši rodinu. Co kdybyste dali partnerovi a dětem víc odpovědnosti? Aspoň si vyzkouší, jaké to je být na chvíli ve vaší kůži!

Zdraví
Co takhle pojmout červenec jako měsíc prevence a hlavně relaxace? Zkuste se zaměřit na své zdraví a dopřát svému tělu, ale i duší, co už dlouho potřebuje – trochu péče a rozmazlování!

Finance a kariéra
V práci toho máte hodně a rodina už bere jako samozřejmost, že zajišťujete finance, nezbytné pro chod domácnosti. I vy však máte právo na odpočinek, prosaďte si to. Zbavte se co nejdřív všech úkolů, které můžete hodit na někoho jiného – hned se budete cítit lépe! O své postavení se bát nemusíte.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Vztahy
V lásce budete aktivní a rozhodně se nebudete nudit! Již v prvním červencovém týdnu naplno rozjedete jeden zajímavý vztah, ale je dost možné, že to bude jen bokovka vedle vašeho stálého partnera. Pozor na závazky a sliby! Ať už se vám to líbí nebo ne, budete se muset rozhodovat a nemůžete mít vše. Začátkem měsíce budete trochu zanedbávat rodinu, což může být problém, hlavně pokud máte děti. Pozor na nevěry, váš partner vám jen tak snadno nepromine, když z něho budete dělat hlupáka. Když jednou někomu něco slíbíte, nezbývá vám nic jiného, než to dodržet, tak už to na světě chodí a nezměníte to!

Zdraví
Nemyslete, že potíže s močovým ústrojím se týkají jen zimních a jarních měsíců! Potrápit vás totiž mohou nepěkně i uprostřed léta. Tak pozor na mokré plavky a vysedávání na chladné podlaze!

Finance a kariéra
Dařit se vám bude v zaměstnání i ve vzdělávání a léto můžete efektivně využít pro vylepšení vašich jazykových schopnosti. Po finanční stránce bude tento měsíc stabilní a vyrovnaný. Soukromé záležitosti budou po většinu měsíce odvádět vaši pozornost od práce, což je škoda, neboť hvězdy vám přejí.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Vztahy

Těšíte se z příznivého vlivu Venuše, která vám přináší harmonii v lásce a posilňuje dlouhodobé milostné vztahy. Kolem poloviny měsíce máte jedinečnou šanci zachránit váš svazek i v případě, že jste již byli na pokraji rozchodu. Ve druhé polovině vám bude trochu vadit partnerova pracovní vytíženost. Neklid a citlivost, které se u vás objeví v prvních červencových dnech, budou rychle vystřídány dobrou náladou a po zbytek měsíce vám nebude chybět vyrovnanost. S přehledem zvládnete všechny rodinné povinnosti a ještě vám zbude energie na to, abyste si naplno užili letní radovánky a kulturní život.

Zdraví
Zkuste se zaměřit více na zdraví ostatních členů své rodiny! Někteří mají tendenci ho vysloveně zanedbávat, a i když to bude možná těžké, vyplatí se je donutit alespoň ke zdravějšímu životnímu stylu!

Finance a kariéra
Díky příznivému postavení hvězd máte možnost dosáhnout seberealizace v oblasti, která vás baví, tak toho využijte. Příznivé období potrvá až do začátku srpna. Přesto by však práce neměla být tou nejdůležitější věcí ve vašem životě. I když toho máte hodně, vždy jsou přednější lidé, které máte rádi.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Vztahy
V partnerském životě si konečně ujasníte některé věci a začnete spolu otevřeně komunikovat. Přesto vám láska může přinášet do života pesimismus. Kolem 10. července vám vylepší náladu vášnivé milování a něžnosti. V závěru měsíce se naplno vrhnete do víru práce a láska bude muset na chvíli stranou. V první části měsíce si dejte pozor, ať nezanedbáte vztahy a citový život. Kolem poloviny července se ozve špatné svědomí a připomene vám nedávné prohřešky. Dlouhodobý partner bude mít pochopení pro vaše pracovní vytížení a poskytne vám zázemí, které potřebujete, proto u vás vyhraje na celé čáře.

Zdraví
Buďte opatrní především při zkoušení nových věcí a při sportu. Co se může zdát na první pohled jako dobrý nápad, který nevyžaduje příliš dovedností, může být pro vaše tělo nadměrná zátěž.

Finance a kariéra
Mars vám vylepší komunikační schopnosti, bude se vám snáz jednat s nepříjemnými úředníky i se šéfem. V práci se vám bude dlouhodobě dařit a stojíte na začátku úspěšného období. Do konce července udělejte pro svou kariéru všechno, co jen bude ve vašich silách, srpen už bude klidnější.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Vztahy

Venuše vám přináší šťastné období v lásce. Můžete ho využít ke zlepšení manželství nebo dlouhodobého vztahu, ale také k navazování nových známostí – je to jen na vás! Lásce se budete v červenci věnovat víc než dost a odměnou vám bude milující a chápavý partner, po jakém jste vždy toužili. Dopřejte si trochu zábavy a investujte do dovolené – nebudete toho litovat! Pokud na poznávací zájezd vyrazíte společně s partnerem, přispěje to k utužení vašeho vztahu. Kolem poloviny měsíce budete mít čas na přátele i na své koníčky. V dalších dnech vás chytne tvořivá nálada a zkrášlíte si domov.

Zdraví
Červenec pro vás bude po zdravotní stránce příznivý. A tak si to nepokazte zbytečným riskováním nebo lehkomyslností. Pamatujte, že vaše tělo není stroj!

Finance a kariéra
Minulý měsíc se vám velmi dařilo, ale teď budete potřebovat trochu trpělivosti. Ne všechno vám totiž bude vycházet podle vašich přání. Pozitivní ovšem je, že se vám povede ledacos odložit, a tak si budete moct dopřát volnější měsíc a ještě k tomu stihnete dodělat nemalé množství pěkně starých restů.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.
Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Míchaná vejce s chřestem

(8 hlasů)

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat