Horoskop na leden 2018: Vztahy, zdraví a finance pro všechna znamení

31.12.2017 | Zábava

Co chystají hvězdy v lednu pro Štíry? Před čím by se měly mít na pozoru Lvi? Které znamení by se mělo soustředit na svou lásku a které čeká spousta zážitků spojených s rodinnými událostmi? A koho budou mít hvězdy v lednu prostě rády?

BERAN (21. 3.–20. 4.)

Vztahy
Na začátku měsíce budete svůj milostný život vnímat v černých obrysech. Důsledkem bude, že se uzavřete do vlastního nitra a okolí se budete stranit. Koncem měsíce se však začnete snažit, abyste zaujali jistou osobu opačného pohlaví. Zatoužíte totiž po romantických chvílích strávených ve dvou. V rodinných záležitostech se budete tento měsíc hodně angažovat. Je pravděpodobné, že se pustíte do většího vyvařování, překontroluje školní práce svých dětí a obvoláte celou rodinu, abyste zjistili, jak se komu daří.

Zdraví
Navzdory stresu v práci i doma by vás žádná choroba „přepadnout“ neměla. Po dlouhých letech by vás mohl čekat leden bez oteklého krku a tekoucího nosu.

Finance a kariéra
10., 11. nebo 12. zjistíte, že musíte zapracovat na své kariéře, protože vás partner trochu zastiňuje. V zaměstnání se také začnete angažovat v napravování spravedlnosti. Kolegové si vás díky tomu budou vážit a dají na vaše názory. 22. a 23. budou hvězdy přát komunikaci a vzdělávání.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BÝK (21. 4.21. 5.)

Vztahy

18. a 19. se začnou drát na povrch vaše milostné touhy. Své záměry nakonec nejspíš neuskutečníte, ale alespoň si zafantazírujete, jaké by to bylo žít například v jiné zemi s jiným protějškem. Navenek budete pro svého partnera trochu nečitelní, což ho pravděpodobně uvrhne do nejistoty ohledně vaší věrnosti. 1. a 2. ledna budete mít chuť věnovat se rodině. Probudí se ve vás vyloženě dětinská touha si hrát. K dětem budete kamarádští a tolerantní. 15., 16. a 17. je ideální den pro rodinné návštěvy.

Zdraví
Nějakou dobu už se potýkáte s drobnými potížemi, které se sice nezdají nikterak závažnými, ale jejich ignorování by se vám mohlo vymstít. Je na čase vyhledat odborníka!

Finance a kariéra
Hned na začátku měsíce se do práce opřete a budete se snažit dohnat staré resty. Potřebujete dokázat sobě i svému okolí, že jste stoprocentně spolehliví a dochvilní. Vaše výsledky v zaměstnání budou tedy školácky vzorné. Zato v domácnosti stihnete pravděpodobně jen ty nejnutnější úkony.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

BLÍŽENCI (22. 5.21. 6.)

Vztahy
Budete v pokušení zabřednout do nějaké silné milostné hry. Váš rozum bude trochu ochromen. Potřebujete totiž cítit, že žijete, proto si můžete 3. a 4. ledna dokazovat svou smyslnost. V důsledku vašeho chvilkového volnomyšlenkářství by ve vašem dlouhodobém vztahu mohla nastat menší krize. 8. a 9. se po vás bude žádat, abyste se své rodině více věnovali. Ani ne však ve smyslu péče jako o obětování času, který s blízkými trávíte. Záhy zjistíte, jak málo stačí k tomu, aby se vaše vzájemné vztahy utužily.

Zdraví
Váš organismus mohou v lednu ohrozit nejrůznější nemoci dýchacích cest či angíny. Snažte se proto co nejvíce posilovat imunitu!

Finance a kariéra
Již od začátku měsíce bude vaše tvořivost a pracovní výkonnost stoupat! Mars vám navíc dává dobré předpoklady pro úspěchy v kariéře a získání stabilních příjmů. Kvůli vaší aktivitě nebude výjimkou přepracování a únava. Naplánujte si nejen postupy práce, ale také chvíle odpočinku.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RAK (22. 6.22. 7.)

Vztahy

V partnerství to budete mít těžké, vše totiž uvidíte černě. Bylo by lepší nestresovat se a dát Saturnu to, co požaduje. Někdo z vás se bude muset vzdát milenců, někdo neperspektivního vztahu. Vezmete si příklad ze svých přátel, kteří se rozešli se svými milenci a teď jsou mnohem šťastnější. 5., 6. a 7. budete procházet náročným obdobím. Neměli byste se svými rodinnými příslušníky nechat nutit do změn, o nichž nejste sami přesvědčeni. Potřebujete podstatně více času na to, abyste si ujasnili priority a rozhodli, čeho se vzdát.

Zdraví
Na vašem organismu se začne především projevovat stres v práci, a tak vás mohou potrápit nejrůznější zažívací potíže. Snažte se od starostí co nejvíce odpoutat!

Finance a kariéra
Možnost na lepší přivýdělek vám začne svítat ve dnech 15., 16., 17. Ideální dny pro veškeré finanční transakce a investice budou 26. a 27. ledna. Nejsilněji si totiž budete uvědomovat cenu peněz. Hvězdy vás v těchto dnech také donutí myslet na budoucnost a vy se rozhodnete zabezpečit na horší časy.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

LEV (23. 7. 22. 8.)

Vztahy
Venuše uvrhne mnohé z vás do nejistoty. Budete přemýšlet o tom, zda vás má vůbec někdo rád. Tento stav však bude trvat jen do 7. ledna, pak zjistíte, že ve svém okolí máte spoustu lidí, kterým na vás záleží. Své úsilí o delší kontakt s rodinou začnete rozvíjet až od 26. ledna. Od tohoto dne budete v péči o domácnost a blízké přímo vynikat. Sympatie potomků si získáte, pokud s nimi budete jednat jako se sobě rovnými. Pak se vám neváhají svěřit i s těmi nejtajnějšími plány a sny. Získáte si jejich důvěru.

Zdraví
Zrozenci znamení Lva by si měli dát pozor především na nejrůznější drobná poranění – ostré předměty a nerovné povrchy (v kombinaci s případným náledím) nebudou v lednu právě vašimi přáteli…

Finance a kariéra
Spousta z vás začátkem měsíce zjistí, že jsou s povinnostmi v časovém presu. To vás dost znervózní, když vezmete v úvahu, že projekt, na kterém pracujete máte mít dokončený do 15. ledna. Přepracování tedy není v první půlce měsíce vyloučené. Nervozita může způsobit několik konfliktů s kolegy.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

PANNA (23. 8.22. 9. )

Vztahy

1. a 2. vám Venuše může způsobit potíže v lásce. Nemělo by se však jednat o tragické scény. Od 8. se však mince otočí a vám se začne v milostné oblasti dařit. Váš sex-appeal se ocitne na nejvyšší možné úrovni a nezadaní budou mít obrovské možnosti! Okouzlíte nejednu osobu opačného pohlaví. Okolí vás bude obdivovat pro vaši neutuchající energii. Přátelé nechápou, jak můžete zvládat pracovní povinnosti, partnera i rodinu a ještě si s nimi čas od času vyrazit na skleničku. Pochvaly se dočkáte i od své drahé polovičky, pomůžete jí totiž s úkoly, které nejsou pro vaše pohlaví tak úplně typické.


Zdraví
Letošní mírná zima je pro vás a vaše zdraví sice přívětivá, nicméně nějakou dobu už se potýkáte s nachlazením, které vám lehce znepříjemňuje život. Možná by bylo na čase jej přestat ignorovat a začít jej řešit!

Finance a kariéra
Pracovně vás bude brzdit Mars. Pokud byste i přesto chtěli prorazit, bude vás to stát velké množství úsilí. V lednu pro vás bude lepší, když nebudete lámat svou kariéru přes koleno a necháte budoucím úspěchům volný průběh. Věřte, že vaše schopnosti se ve vhodnou chvíli projeví.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VÁHY (23. 9.23. 10.)

Vztahy
Láska, jež vás právě spaluje, je oboustranná, především začátkem měsíce si toho budete silně vědomi. S nepříznivým postavením Venuše se situace v dlouhodobých partnerstvích začne od 8. ledna měnit. Zhruba týden by mohla ve vztahu váznout komunikace, poté se opět dostanete do zajetých kolejí. Díky Merkuru se vám v rodině otvírají možnosti k usmíření. Pokud tedy v poslední době vznikaly ve vašich vztazích s příbuznými třenice ohledně majetku, máte skvělou příležitost vše si vyříkat.

Zdraví
Vaše tělo se – stejně jako vaše mysl – bude zmítat mezi dvěma póly. Když se budete cítit dobře a vyrovnaně, bude vyrovnaný i váš organismus a žádná nemoc vás jen tak neohrozí. Pokud ovšem nebudete v psychické pohodě, nechá vás to vaše tělo pocítit…

Finance a kariéra
Neodkladné pracovní povinnosti a vyřizování si raději rozvrhněte do prvních dvou týdnů v měsíci. Brzy se totiž štěstěna hvězd, které si nyní ještě užíváte, otočí na jiné znamení zvěrokruhu. 5., 6. a 7. vás v práci čeká jisté přerozdělování peněz. Zachováte se férově a kolegům dáte stejně jako sobě.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

ŠTÍR (24. 10.22. 11.)

Vztahy

3. a 4. ledna vám může Venuše ve vztazích nadělat plno nepříjemností. Způsobí také pocity zmatenosti a nerozhodnosti. Vaše emoce budou hluboké, nebudete však vědět, jak je dotyčnému milovanému člověku projevit. Počkejte si raději do 8. ledna, vhodná příležitost pak totiž přijde. Vzhledem k tomu, že kvalitní partnerský vztah potřebuje mnoho času, svěříte děti tento měsíc prarodičům častěji. Abyste si mohli s protějškem vyrazit do kina a věnovat se sexu potřebujete na to mít klid.

Zdraví
Jako by u vás chtěly hvězdy naplnit ono přísloví „být zdravý jako rybička“ – žádné větší nástrahy se na vás tento měsíc nechystají! Jen neusněte na vavřínech a neopomíjejte prevenci, zima je v plném proudu a to je z hlediska nemocí rizikové období!

Finance a kariéra
Po pracovní stránce se můžete začít připravovat na svou chvíli! Zatím jste upozaděni, ale 16. ledna vstupuje Mars do vašeho znamení a způsobí přísun nových pracovních možností. Než tato chvíle nadejte budete pomáhat kolegům, kterým se povinnosti nahromadily. Brzy vám vaši ochotu rádi oplatí.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

STŘELEC (23. 11.21. 12.)

Vztahy
Zatoužíte po dobrodružství! Ne že byste hned podváděli partnera, ale nepřímým nátlakem svůj protějšek donutíte, abyste spontánně podnikli něco, po čem toužíte. Nebylo by tedy divu, kdybyste skončili někde za hranicemi a užívali si romantického víkendu v Paříži, v Římě nebo v jiné světové metropoli. Známí, kteří k vám zavítají na návštěvu, vám doporučí vám nový kroužek pro děti. Budete rádi, že se vašim potomkům návrh zalíbí. Chcete totiž, aby byly vaše ratolesti zaměstnáni i jinak než lumpárnami.

Zdraví
V první polovině měsíce pozor na virózy a nachlazení! Pokud vás nějaký ten virus potrápí, rozhodně se nesnažte jej ignorovat, z několika dní nikterak závažných obtíží by se mohla snadno vyklubat nepříjemná a dlouhodobá nemoc.

Finance a kariéra
8. a 9. můžete v zaměstnání překvapit kolegy i nadřízené svou originalitou. Po dlouhé době myšlenkové nečinnosti budou vaše nápady stát za to a práce vás začne skutečně bavit. V tyto dny budete neuvěřitelně činní a vymyslíte spoustu inovací. Nebudete však schopni objasnit, jak jste k nim dospěli.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

KOZOROH (22. 12.20. 1.)

Vztahy

Od 15. ledna vám Venuše usnadní navazovat sexuální vztahy. Pokud hledáte nějaké povyražení, nebudete mít o zájemce či zájemkyně o úlet nouzi. Budete však ceněni i ve společnosti pro svou upovídanost a smysl pro humor. Nemůžete se tedy divit, že osoby opačného pohlaví okouzlujete na počkání. Na začátku měsíce se doma můžete cítit jako ve vězení, a pokud vám povinnosti nebo protějšek nedovolí nějaké to rozptýlení s kamarády, odvděčíte se svému okolí podrážděnou náladou.

Zdraví
Na vašem zdravotním stavu se podepíše především stres, který na vás občas bude čekat v práci. Tak si dejte pozor, abyste – až budete myšlenkami někde jinde – nepřišli kvůli nepozornosti k nějakému zranění!

Finance a kariéra
V první polovině měsíce budete v zaměstnání trochu upozaďováni a nebude se vám dařit zaujmout svými schopnostmi. Situace se změní již po 16. lednu, kdy by vaše úsilí mohlo být konečně korunováno úspěchem. Po finanční stránce na tom po Vánocích nebudete právě nejlépe, výplata vás však mile potěší.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

VODNÁŘ (21. 1.20. 2.)

Vztahy
První lednový týden budete ve zvláště žárlivém rozpoložení. Láska vám bude zatemňovat zdraví rozum a svého partnera donutíte ke svaté trpělivost. Od 8. ledna vám v lásce nastane neutrální období, kdy se opět uklidníte. Ženám stoupne koncem měsíce sebevědomí a budou pro své okolí velmi žádoucí. Kolem 20. dne v měsíci není vyloučena hádka se členy rodiny, když k ní však dojde, spor se opět rychle uklidní.

Zdraví
Pozor na nemoci močových cest, konce měsíce by vás mohly nepříjemně zaskočit. Lednový průvan našemu tělu zrovna nesvědčí…

Finance a kariéra
Po stránce pracovní se vám bude dařit až do 15. ledna. 18. a 19. nejsou hádky na pracovišti vyloučené. Koncem měsíce budete v zaměstnání prožívat útlum, zejména při pohledu na aktivnější spolupracovníky. V podnikání se bude dařit především těm, kteří na něčem spolupracují se svou rodinou.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

RYBY (21. 2.20. 3.)

Vztahy

1. a 2. ledna budete vyžadovat ve vztahu naprostou volnost. Omezení jakéhokoliv typu byste dokonce mohli brát jako vážný důvod k rozchodu. Přednost budete v tomto měsíci dávat spíše kamarádům a nezávazné zábavě. Pokud jste nezadaní, užijete si povrchního flirtování a pravděpodobně i sexu na jednu noc. 22. a 23. ledna si uvědomíte, co pro vás rodina znamená. Doma budete rádi a dětem dáte pár moudrých přednášek. Vaše snaha bude doma vykazovat prvky obětavé činnosti a vy zcela zapomenete na svůj prospěch.

Zdraví
Kromě nikterak vážného nachlazení by vás zdraví „zlobit“ nemělo, přesto nezanedbávejte prevenci! Přes Vánoce jste trochu zanedbali pohyb, a tak je nejvyšší čas se zase vrhnout na nějaký sport (však jste o něm stejně uvažovali v rámci novoročních předsevzetí).

Finance a kariéra
V první polovině měsíce v zaměstnání příliš nevyniknete, ale lepší časy opět pomalu přicházejí. V druhé polovině totiž začne vaše hvězda opět stoupat. Budete mít skvělé pracovní vyhlídky, které vás vyburcují k větší aktivitě. Dařit se vám bude především proto, že se stanete vyloženě týmovým hráčem.
Týdenní a roční horoskop najdete ZDE

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.
Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat