Horoskop na týden od 30. března do 5. dubna 2015 od naší astroložky Anny!

30.03.2015 | Zábava

Střelci, máte rádi, pokud všechno plyne tak, jak má, tedy podle vašeho plánu. Jenže tento týden vám hvězdy názorně předvedou, že ne nad všemi plány a předsevzetími máme my lidé úplnou kontrolu. Ryby, na scéně se tento týden nečekaně objeví romantika. Blíženci, jste proslulí svou odhodlaností a povahou, která vám jen málokdy dovolí sejít z vlastní vytýčené cesty. A potvrdí se to i tento týden – nepodléhejte hlasům, jež se vás budou snažit od vašich postupů odradit.A co tento týden čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Tento týden budete řešit poměrně závažný problém, jenže navzdory své obvyklé rozhodnosti se ocitnete v koncích – jako byste měli v hlavě dva hlasy, které vám oba radí dobře, jenže oba úplně opačně. Na něco takového nejste zvyklí, většinou máte své priority jasně dané. A tak vám nezbude nic jiného, než ve svém nitru najít kompromis, nebo si nechat poradit od někoho, komu skutečně důvěřujete. Snažte se nepropadat zoufalství, i taková situace je životní lekcí, z níž se můžete poučit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Právě začínající týden vás potká významná událost, která vás – naštěstí příjemně – zaskočí. Máte rádi, když vše plyne podle plánu, a tak nejsou překvapení vaší přirozenou doménou, nicméně ta pozitivní si vychutnat dokážete. Takže pusťte na chvíli starosti z hlavy a užívejte si dobré zprávy. Však jste již nějakou dobu cítili, že se vám jich v životě nedostává tolik, kolik byste si představovali.
Mimochodem, pozor na chladná rána – nepřeceňujte sílu jarních paprsků!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Jste proslulí svou odhodlaností a povahou, která vám jen málokdy dovolí sejít z vlastní vytýčené cesty. Občas vás sice někteří lidé považují za sobecké, ale vy víte, co děláte. A potvrdí se to i tento týden – nepodléhejte hlasům, jež se vás budou snažit od vašich postupů odradit. Využijte všech příležitostí k osobnímu růstu, které se vám nabídnou, důvěřujte si! Nakonec získáte uznání i od všech škarohlídů...
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Inspirující. Takový bude týden pro zrozence tohoto znamení. V hlavě se vám totiž budou rojit nápady jako jarní motýlci. A vy si jen budete vybírat, který z nich proměníte ve skutečnost. Jen dejte pozor, před kým se svými myšlenkami chlubíte. Mohlo by se totiž snadno stát, že své nápady ke svému úžasu uslyšíte z úst někoho úplně jiného. Navíc člověka, od něhož byste to nečekali. Mimochodem, riziko spousty dobrých nápadů se skrývá v tom, že pro jeden zapomenete druhý. Vsaďte proto na papír a tužku!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Nemíváte tendence k sebelítosti, ale tenhle týden si nebudete připadat jako nešťastnější člověk na světě. K údivu svého okolí nebudete sršet dobrou náladou a vtipem, zahalí vás melancholie. Zjistíte, že i tohle vaše „smutnější“ já má své kouzlo. Díky touze vzpomínat si vybavíte milé zážitky z minulosti, které vám mohou pomoci v těžkých chvílích nebo i v rozhodování. Neoslabí vás, právě naopak. Samozřejmě není dobré lpět na historii nebo se zahalit smutkem, ale občas nezaškodí, pokud se člověk na pár dnů takto „zahalí do sebe“.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Začátky a konce budou takovým leitmotivem následujících dní. Zjistíte totiž, že nebudete schopni začít svůj vysněný projekt (ať už půjde o pracovní úkol nebo osázení záhonků na zahradě), dokud nedokončíte rozdělanou práci z minulých dní. Ačkoli býváte velmi pečliví a metodičtí, tentokrát budete spíše bojovat s jakousi rozháraností a nesoustředěností. A to bude důvod vaší frustrace. Přestaňte se zabývat myšlenkami na to, co „by bylo, kdyby“, soustřeďte své síly na zvládnutí všech restů.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Netoužíte po obdivu ani slávě, ale vlídná a pochvalná slova z úst vašich nejbližších (doma i v práci) vám už nějakou dobu citelně chybí. Dokáží vás totiž motivovat k dalším a dalším úspěchům, ovšem pokud se vám jich nedostává, začnete sami o sobě pochybovat. Jako by si to vaše okolí tento týden konečně uvědomilo a konečně uslyšíte slova, po kterých už nějakou dobu tiše a tajně prahnete. Mimochodem, podaří se vám vaším nadšením inspirovat i člověka, u kterého byste to ani nečekali (nemáte právě těsný vztah).
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Tento týden budete bojovat především se stresem, a to na všech frontách. Představy o příjemném a možná i romantickém strávení jarních dnů vezmou za své. Ačkoli si uvědomujete, že za některé stresové situace můžete vinit pouze sebe sama, nepomůže vám ani vaše nejbližší okolí. A tak jen co se vypořádáte s problémy v práci, nastoupí neshody doma. A ty vás zaměstnají daleko více – ne že by byly závažnější, ale více se vás dotýkají a na jejich rychlém řešení vám záleží mnohem více. Nebojte, v závěru týdne se situace postupně zklidní!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Máte rádi, pokud všechno plyne tak, jak má, tedy podle vašeho plánu. Jenže tento týden vám hvězdy názorně předvedou, že ne nad všemi plány a předsevzetími máme my lidé úplnou kontrolu. I ty nejdokonalejší plány totiž mohou skončit jen jako zbožné přání. A i když jste člověk velmi flexibilní, tentokrát budete trochu zaskočeni. Na druhou stranu si opět ověříte, že se dokážete rychle přizpůsobit nastalé situaci, aniž byste museli slevovat z nároků na sebe sama, a umíte i z na první pohled zapeklité chvíle vytěžit to nejlepší.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
I když se váš život ubírá přesně tím směrem, kterým by měl, vy máte z nějakého důvodu stále pocit, že to nestačí. Už nějakou dobu vás zaměstnává myšlenka, zda byste neměli něco radikálně změnit, zda nějaké rozhodnutí nepřinese vašemu životu, který si celkem poklidně pluje, další náboj. A tento týden se odhodláte proměňovat své myšlenky v činy. Pro řadu lidí bude vaše jednání nepochopitelné, mají pocit, že jste spíše nevděční, když chcete narušit stereotyp, který funguje, ale pamatujte – je to váš život, a pokud vám vaše intuice říká, že je čas na změnu, jděte do ní. Jen pozor, abyste na své cestě k ní někomu neublížili...
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
V právě začínajícím týdnu poznáte, z jak malého nedorozumění mohou vznikat vážné a nepříjemné konflikty. Jedno bez rozmyslu pronesené slovo může zažehnout sérii sporů a hádek, ze kterých i přes veškerou snahu prostě nemůžete vzejít vítězně. Snažte se trochu ubrat a přestaňte tak tlačit na pilu – spíše zvolte taktiku poklidného vysvětlování, nenechte se strhnout k emocionálnímu jednání. Vše se nakonec vysvětlí, ale bude vás to stát veškerý diplomatický um, který máte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Na scéně se tento týden nečekaně objeví romantika. A je jedno, jestli již roky žijete ve vztahu, nebo lásku svého života teprve hledáte. Prožijete příjemné chvíle, které vám připomenou, jak hezký je (nebo může být) život ve dvou. A zatímco zadaným zrozencům tohoto znamení tahle situace otevře oči a uvědomí si, co pro ně partnerství vlastně znamená, ti single dostanou znovu chuť hledat někoho, s kým by strávili zbytek života (sami víte, že kvůli několika nepříliš úspěšným epizodkám už vás pomalu opouštěla naděje).
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat