Horoskop na týden od 2. do 8. listopadu 2015 od naší astroložky Anny!

02.11.2015 | Zábava

Kozorozi, tento týden si budete připadat ohromně nemotorní. Střelci, váš téměř idylický vztah s dětmi bude tento týden podroben zkoušce. Vodnáři, hvězdy vám tento týden ukážou svou laskavější tvář, a to především na poli rodinném. Ryby, poslední dobou máte pocit, že se nikam příliš neposunujete, nic na sobě nezlepšujete. A to je pro zrozence tak činorodého znamení nepřijatelná situace. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Zbrklost se vám tento týden nevyplatí. Pamatujte na to především v práci, kde na vás bude čekat několik nástrah a především náporů na vaši trpělivost. Někteří lidé vás zkrátka dokáží spolehlivě vytočit. Ještě než se rozčílíte, zkuste si tuto skutečnost uvědomit a přistupovat k oněm kolegům s jistou bariérou, již si v sobě vůči nim vytvoříte. Pamatujte, že plýtvat na ně energií je zbytečné!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Některé nabídky, jež vám hvězdy přihrají do cesty, se zkrátka neopakují. A tuto skutečnost si následující týden poměrně bolestivým způsobem uvědomíte. Nemá cenu se tím trápit, nesetrvávejte v minulosti. Naopak se soustřeďte na nové výzvy (i ty na první pohled skryté, jejichž nevyužití by vás také mohlo mrzet). A týká se to nejen života pracovního, ale i rodinného!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Poslední dobou jste nějak zanedbávali práci – jako byste v sobě už nemohli najít dostatek motivace pro další a další úkoly. Tento týden však zjistíte, že chyba není ani tak v práci, kterou vykonáváte, ale spíše ve vás a vašem přístupu k ní. Zkuste se zamyslet, zda to není signál, že uzrál čas na změnu. Zvažte všechna pro a proti a nebojte se pohnout z místa!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Tento týden by se pro vás měla stát jasnou prioritou rodina. V posledních týdnech se vám totiž úspěšně dařilo ji (i když nijak dramaticky) zanedbávat. Vaší pozorností budou potěšeny nejen děti a partner/partnerka, ale i rodiče. Především jim byste se měli věnovat. I když už jste dávno odrostli dětským střevíčkům, stále je důležité udržovat dobrý vztah i s těmi, kdo vás vychovali.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Spánkový deficit posledních dnů, k tomu nekončící únava a stres, to vše se musí zákonitě podepsat na vašem organismu. I vaše tělo dokáže zvládnout jen určitou míru náporu, a pokud mu nedopřejete potřebnou regeneraci, dá vám své limity dost jasně najevo. Soustřeďte se tento týden především na sebe a potřebnou regeneraci těla i duše. Jinak hrozí nejrůznější zdravotní potíže.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Nepokoušejte tento týden hvězdy riskováním v oblasti financí! Nebudou takovému chování dvakrát nakloněny. Větší investice a utrácení si raději nechejte pořádně projít hlavou, případně se poraďte s někým nestranným, kdo vám pomůže získat větší nadhled. Bezhlavě utracené peníze by vám mohly velmi citelně chybět v situaci, kdy je budete nutně potřebovat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Neodmítejte tento týden pozvání do společnosti – ať už se bude jednat o posezení s kamarádkami, oslavu kolegových narozenin nebo třídní sraz, vždy se snažte danou událost navštívit. Nejenže se potkáte s lidmi, s nimiž je vám příjemně, ale navíc vám i kontakt s dlouholetými známými přinese novou, nečekanou příležitost. Stačí jen využít ji!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Zkuste tolik nepodléhat podzimní, listopadové melancholii! I když nejste zrovna fanouškem tohoto ročního období, uvědomte si, že záleží na vašem přístupu, v jaké náladě ho prožijete. A protože hvězdy přejí těm, kteří se sami snaží, mohli byste si svým přístupem zavřít vrátka k celé řadě skvělých zážitků. Mimochodem, vám budou tento týden hvězdy přát především v oblasti vztahů!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Váš téměř idylický vztah s dětmi bude tento týden podroben zkoušce. Tedy ne že by se valila nějaká katastrofa, ale jistá událost vás přinutí zamyslet se nad tím, že děti rostou rychleji, než byste si byli ochotní připustit, a tak i váš přístup k nim musí doznat jistých změn. Vnitřní konflikt, který budete prožívat, se bohužel projeví i navenek a bude zdrojem nejedné napjaté situace.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Tento týden si budete připadat ohromně nemotorní. A to nejen z hlediska ladnosti pohybu, ale i z hlediska reagování v určitých situacích. Zkrátka se několikrát přistihnete při tom, že rychleji mluvíte, než myslíte. Bude vás pak stát docela dost sil dodatečně vysvětlovat některé své výroky. Nesuďte se ale přísně, možná vám jen chtějí hvězdy poskytnout nad sebou lepší náhled a poučení do budoucna.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Hvězdy vám tento týden ukážou svou laskavější tvář, a to především na poli rodinném. S partnerem/partnerkou se vám konečně povede promluvit o tom, co vás už delší dobu ve vztahu trápilo, a díky tomu se trochu pročistí vzduch. Příznivou situaci doma pak můžete využít i k určitým změnám v chodu domácnosti. Jen pozor na přílišné „tlačení na pilu“, Vsaďte spíše na diplomacii.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Poslední dobou máte pocit, že se nikam příliš neposunujete, nic na sobě nezlepšujete. A to je pro zrozence tak činorodého znamení nepřijatelná situace. Přestaňte proto tento týden konečně s výmluvami a začněte něco nového! I kdyby to měl být projekt na první pohled a pro vaše okolí nevýznamný, pro vás je důležitý. Hvězdy vás ve vašem snažení povzbudí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat