Horoskop na týden od 9. do 15. listopadu 2015 od naší astroložky Anny!

09.11.2015 | Zábava

Ryby, snažte se zbavit představy, že jste na všechny svoje problémy sami. Protože nejste! Kozorozi, tento týden si dejte pozor na rychlé soudy – a to nejen ve vztahu k vlastnímu okolí, ale i sebe sama. Berani, slevte následující týden z nároků na druhé. Občas máte totiž tendenci chtít po lidech víc, než chcete sami od sebe. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Slevte následující týden z nároků na druhé. Občas máte totiž tendenci chtít po lidech víc, než chcete sami od sebe. A to by se vám nemuselo zrovna vyplatit. Pamatujte, že i zdánlivá malichernost může přerůst v nepříjemný konflikt – a hvězdy v něm tentokrát na vaší straně stát nebudou... Zkuste se raději soustředit na plnění úkolů, jež stojí před vámi, ne na ty, které se týkají někoho jiného.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Únava. To je pocit, který vás bohužel bude v následujících dnech provázet. A jako by vám hvězdy nechtěly dát možnost ji ze sebe setřást – půjdete z jednoho úkolu do druhého, budete nuceni jet na maximum. Bohužel, váš organismus nevydrží všechno, a tak se může stát, že koncem týdne prostě „vypoví službu“. Zkuste mu dopřát alespoň nějaký odpočinek, zdraví přeci máte jen jedno!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Tento týden budete mít pocit, že se vaši nejbližší utápějí v rozebírání problémů, jež si takovou pozornost vlastně ani nezaslouží. Vaše snahy o vysvětlení situace se ale nesetkají s přílišným pochopením, a tak budete zase jednou „černou ovcí“. Zkuste se ale zamyslet, zda ono umělé hledání problémů není spíše zástupným znakem hlubšího konfliktu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Jestliže někdo prožije klidný týden, pak jste to jako zrozenci znamení Raka právě vy. Hvězdy vás prostě budou mít rády. Ovšem nic není zadarmo, a tak se snažte tuto přízeň hvězd přetavit v pomoc druhým. Pozor ovšem dejte na to, aby vaší dobroty někdo zbytečně nezneužíval – v takovém případě neváhejte zaujmout rázný postoj!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Snažte se tento týden radovat z každé maličkosti, kterou vám hvězdy „přihrají“ do cesty! Protože to je postoj, na který poslední dobou zapomínáte. Přitom právě to může být příčinou pocitu, že se vám nic nedaří – ve skutečnosti jen přehlížíte drobné úspěchy v očekávání nějakého velkého. A ten pro vás ještě chvíli hvězdy nechystají. Zkuste proto více ocenit přítomnost!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Konflikt v práci už je nevyhnutelný. Ačkoli se nemusí týkat přímo vás, bohužel vám hvězdy nedopřejí být jen nezúčastněným pozorovatelem. Vaši kolegové vás – klidně proti vaší vůli – rádi vtáhnou do děje. Nezapojujte se však víc, než je nezbytně nutné! To by se vám totiž mohlo vymstít. Emoce proto držte na uzdě a zachovejte si svůj racionální postoj.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Ačkoli se zdá, že žádné velké rozhodnutí není tento týden na obzoru, budete čelit spoustě malých rozhodování, což je situace, v níž se jako váhavá Váha necítíte zrovna nejlépe. Jako by vám hvězdy chtěly ukázat, že někdy prostě není zbytí a poradit si musíte umět i bez rady okolí, na kterou tak často spoléháte. Berte to jako trénink – i rozhodování se dá naučit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Vaše otevřenost a někdy i zbrklost nebude tento týden přijímána s velkým pochopením. Hvězdy vám totiž chtějí ukázat, že někdy je lepší jen tak číst mezi řádky a nevnucovat všem svůj pohled na věc. Neznamená to, že byste si měli pro sebe nechat svůj názor, to vůbec ne, jen se snažte nepřekřikovat názory jiných lidí, i ty opačné. Větší přístupnost se vám rozhodně vyplatí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Poslední dobou jste neměli mnoho příležitostí k romantice. A na vašem osobním životě to bohužel začíná být znát. Jste velmi citlivý člověk, pro něhož jsou emoce důležité, ačkoli je vždy nemusí stavět na odiv. Nečekejte, až k vám romantika sama „přijde“, přeberte velení a partnerovi/partnerce dokažte, že je pro vás stále důležitý/důležitá. Hvězdy budou stát na vaší straně!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Tento týden si dejte pozor na rychlé soudy – a to nejen ve vztahu k vlastnímu okolí, ale i sebe sama. Je totiž velká pravděpodobnost, že se tentokrát vy sami stanete jejich obětí. Hvězdy vám dopřejí zažít na vlastní kůži, jaké to je, když si o vás někdo udělá obrázek bez toho, aby vám dal šanci se obhájit či projevit. Ano, zaskočí vás to, ale možná vás to přinutí změnit pohled na svět.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Žijete jen jednou, tak se snažte co nejvíc odolávat návalům jakési sebelítosti a smutku a zkuste si vychutnávat život takový, jaký je – a že není dokonalý, to už přeci víte. Hvězdy vám tento týden ukáží, že záleží jen na vás, jak se k němu postavíte. A upřímně, už nějakou dobu právě takovou „lekci“ potřebujete. Když se budete usmívat i nad maličkostmi, bude se vám zdát optimističtější i vaše bytí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Snažte se zbavit představy, že jste na všechny svoje problémy sami. Protože nejste! Kdybyste se rozhlédli okolo sebe, zjistíte, že máte ve svém okolí spoustu lidí, co jsou připravení vám kdykoli a s čímkoli pomoci. Tento týden se dostanete do situace, kdy k tomuto zjištění dojdete (možná nikterak příjemnou cestou, ale dojdete). Neberte to jako osobní selhání, ale jako potvrzení toho, že na vás vašim blízkým opravdu záleží!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Pečený losos s chřestem

(1 hlasů)

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat