Horoskop na týden od 11. do 17. ledna 2016 od naší astroložky Anny!

10.01.2016 | Zábava

Raci, váš organismus vám dá tento týden pocítit, že jste konec starého a začátek nového roku nebezpečně přepálili. Lvi, zima není pro vás jako teplomilné znamení úplně ideálním obdobím. Potýkáte se s poklesem energie, nejraději byste zalezli do peřin a probudili se až do slunného jara. Panny, děti a vztahy - to budou hlavní témata následujícího týdne. A to ať už jste rodiče, bezdětní, zadaní nebo single. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Jako byste se stále potýkali s příchodem nového roku – máte pocit, že byste toho měli co nejvíce stihnout a začít, že nemáte dost předsevzetí (což jako zásadoví lidé nesete těžce). Následující týden proto zařaďte zpátečku a vydechněte. Žádná pravidla pro vstup do nového roku neexistují! Začínejte věci proto, že cítíte, jak moc jsou potřeba, ne proto, že píšeme na konci roku šestnáctku…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Nápor prvního lednového týdne máte zdárně za sebou (a že to nebyla právě procházka růžovým sadem), a tak se směle můžete pustit do všeho, co jste si předsevzali. Hvězdy vám k tomu poskytnou následující týden ideální podmínky. Využijte jich, nějakou dobu se totiž nemusejí opakovat. Jen pozor na drobné rozmíšky doma – nemusely by vždy skončit hladkým smírem.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Snaha dohnat vše, co jste kvůli starostem nestihli nebo (a to si klidně přiznejte) zanedbali v prosinci – to bude motto pro právě začínající týden. Už jste sice začali hned zkraje roku, ale teprve nyní na vás všechny resty dolehnou plnou silou. Nepanikařte, plánujte. Zkuste zapojit svou systematičnost a uvidíte, že vám vše půjde lépe od ruky, než kdybyste se snažili dělat vše najednou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Váš organismus vám dá tento týden pocítit, že jste konec starého a začátek nového roku nebezpečně přepálili. Pokud budete i nadále pokračovat ve stejném tempu, může se stát, že koncem týdne ulehnete s nějakou virózou apod. Přestaňte svůj imunitní systém tak zatěžovat, myslete na sebe. Tento přístup ostatně ocení i vaši nejbližší, kterým vaše tempo už také dělá starosti.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Zima není pro vás jako teplomilné znamení úplně ideálním obdobím. Potýkáte se s poklesem energie, nejraději byste zalezli do peřin a probudili se až do slunného jara. Jenže sami víte, že to není možné, a tak budete celý týden bojovat na jedné straně s hromadou povinností a na straně druhé touhou od všeho utéci. Občas si ten malý luxus dopřejte, ale pečlivě zvažte, kde si ho můžete skutečně dovolit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Děti a vztahy. To budou hlavní témata následujícího týdne. A to ať už jste rodiče, bezdětní, zadaní nebo single. Když nebudete potíže s nimi spojené řešit přímo vy, zasáhnou do vašeho života prostřednictvím blízké osoby. A dotknou se vás více, než byste očekávali. Ještě než ale propadnete splínu, zapojte racionální část své osobnosti a snažte se na vše dívat s odstupem. Budete silnější.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Svět se pro vás tento týden stane místem, v němž se vám dobře žije. Neznamená to, že nebudete čelit sem tam nějakým obtížím (především v práci), ale vaše schopnost pružně reagovat a řešit konflikty vám více než pomůže. A vy ze sebe získáte dobrý pocit, což je pro vaše osobní štěstí naprostou podmínkou. Vše vám najednou půjde od ruky a vy budete mít řadu příležitostí k úsměvu!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

V práci vám nepříjemně zamotá hlavu návrh, který se týká vašeho dalšího profesního směřování. Co se na první pohled zdá jako nevýznamná maličkost, může mít totiž výrazný dopad nejen na práci samotnou, ale v širším měřítku i na váš osobní život. Nejednejte ukvapeně a bez rozmyslu (sami víte, že býváte impulzivní), poraďte se s někým, komu důvěřujete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Po relativně klidných svátcích (alespoň co se rodinného klidu týče) se tento týden nečekaně přižene menší vztahová bouře. Nemusí se nutně jednat o spor s partnerem/partnerkou (i když ten je nejpravděpodobnější), zaskočit vás mohou i ostatní členové rodiny. V konfliktech se nevyžíváte, ale když už k nim dojde, bojujete všemi prostředky. A to by tentokrát nemuselo být právě strategické.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Hvězdy vám pro následujících několik dní poskytnou až nečekaně klidné období. A ruku na srdce, po hektickém závěru loňského roku (o minulém týdnu ani nemluvě) ho nejen potřebujete, ale navíc si ho i zasloužíte. A jako by právě to pochopilo vaše okolí, které vás přestane ubíjet maličkostmi a zavalovat svými problémy. Užijte si to, načerpejte síly z každého okamžiku!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Myslete tento týden více na své zdraví. Už nějaký čas ho odsouváte kamsi do pozadí a nevěnujete mu takovou pozornost, jakou by si jistě žádalo. Ano, každý se občas potýká s nějakými menšími těžkostmi, ale zkuste tentokrát zapřemýšlet nad tím, zda tyto zatím nikterak vážné obtíže nemohou být předzvěstí něčeho vážnějšího. Věnujte následující dny prevenci!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Ačkoli býváte dobrými „čtenáři“ lidské povahy a umíte většinou odhadnout, jak kdo v dané situaci zareaguje, tento týden bude mít vaše intuice „dovolenou“. A to je pro vás poměrně neznámá zkušenost. Bohužel to také bude znamenat několik nedorozumění (především v práci), která se naštěstí nepřelijí ve větší konflikt. Není na škodu si připomenout, že i vy jste chybující člověk.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat