Horoskop na týden od 20. do 26. června 2016 od naší astroložky Anny!

19.06.2016 | Zábava

Váhy, dávejte si pozor především na nejrůznější drobná poranění – obvykle se vám vyhýbají, ale tento týden je budete prostě přitahovat. Panny, vaše kreativita dostane tento týden příležitost se naplno projevit. Ryby, po delší době se zase budete cítit v práci opravdu dobře. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Následující týden budete všude okolo sebe  rozdávat úsměvy a bude z vás sršet taková energie, jakou už jste dlouho nepociťovali. Lehce tím zaskočíte nejen sebe, ale i své okolí. Snažte se takové rozpoložení zužitkovat na maximum a rozdávejte dobrou náladu všem svým blízkým!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Ačkoli většinou nemíváte ve složitých situacích problém rychle se zorientovat a najít snadné řešení, tento týden vás tahle vaše vlastnost záhadně opustí. Budete spíše připomínat slona v porcelánu, tak dávejte pozor, abyste těch škod (především na duši svých blízkých) napáchali co nejméně.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Budete mít chvílemi pocit, že se vás vaše děti rozhodly zkoušet, kolik toho vy (a vaše nervy) ještě vydržíte. Jako by s konce školního roku přehodily výhybku a soutěžili o to, kdo vás „vytočí“ nejvíc. Nenechte se vyvést z rovnováhy – brzy budou prázdniny (však jste také byli dětmi).
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Soustřeďte se především na to, abyste svému tělu dopřáli konečně zase pořádný odpočinek. Možná máte pocit, že v létě není nic takového potřeba, ale opak je pravdou. Snažte se využít každou volnou chvilku k relaxaci a načerpání sil – budete je potřebovat!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Poslední dobou máte pocit, jako by se vám vaši nejbližší snažili cosi naznačit. Nemáte moc rádi hru na schovávanou, raději řešíte věci na rovinu. Ještě než však na své blízké zatlačíte, zamyslete se, zda vám nechtějí říct něco o vás samotných. Možná na to přijdete sami…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Vaše kreativita dostane tento týden příležitost se naplno projevit. V kombinaci se schopností zachovat i ve chvílích nejistota chladnou hlavu totiž napomůže k řešení problému, který trápí především vaše nejbližší. Budete chvíli z hrdinu, tak si to užijte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Dávejte si tento týden pozor především na  nejrůznější drobná poranění – obvykle se vám vyhýbají, ale tento týden je budete prostě přitahovat. Ne že by vám nějak zvlášť ublížila, ale dokáží pořádně zkazit náladu. A sami víte, že když nejste šťastní vy, ani vašemu okolí se nedýchá lehce!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Tento týden budete překvapeni úskokem velmi blízkého člověka, který vám v nestřežený okamžik obrazně řečeno „vrazí dýku do zad“. I když navenek chápete, co ho k tomu jednání vedlo, tato situace vás raní mnohem více, než dáváte najevo. Nenechávejte si zklamání pro sebe, jinak se vám neuleví!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Čeká na vás velmi příjemné překvapení, které souvisí s vašim osobním životem. A i když se bezprostředně nemusí týkat zrovna vaší osoby, ovlivní život někoho, kdo je vám velmi blízký. I z toho důvodu se následující dny povezou na vlně pozitivní energie.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Nenechejte sebou manipulovat, stůjte si za svými argumenty a svým přesvědčením. Málokdy se totiž váš pohled na svět ukáže jako chybný. Bohužel často nezvolíte nejlepší strategii k tomu, abyste o své pravdě přesvědčili ostatní. Zkuste vsadit spíše na rozmluvu než tvrdohlavost!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Vaše vstřícnost a snaha pomoci každému, kdo to potřebuje, je známá. Ovšem to z vás dělá i snadný cíl nejrůznějších lidí, kteří sledují jen vlastní zájmy. Ještě než někomu nabídnete pomocnou ruku, pořádně si rozmyslete, zda jsou jeho úmysly opravdu tak „čisté“, jak se na první pohled zdá.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Po delší době se zase budete cítit v práci opravdu dobře. Vše vám půjde od ruky a navíc i atmosféra a nálada mezi kolegy bude o něco méně „svázaná“. Využijte této situace pro vlastní růst, zkuste se pustit do něčeho nového nebo se alespoň něčemu novému naučte. Máte pro to ty nejlepší podmínky!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Rizoto

(1 hlasů)

Pizza šneci

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:40
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat