Horoskop na týden od 19. do 25. ledna 2015 od naší astroložky Anny!

19.01.2015 | Zábava

Střelci, přestaňte konečně snít o tom, čeho chcete v životě v budoucnu dosáhnout, a soustřeďte se tento týden na uskutečňování svých plánů! Panny, navzdory „rozjeté“ večírkové či plesové sezóně se tento týden budete chtít spíše někam „uklidit“. Kozorozi, váš talent organizovat efektivně život svůj i svého nejbližšího okolí se následujících dnech nemusí setkat právě s největším pochopením. A co tento týden čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Vaše pověstná houževnatost vám málokdy dovolí sejít z cesty, kterou jste sami pro sebe vymysleli a jíž jste odhodláni se držet. Jenže tento týden se vám takováto strategie nemusí právě vyplatit... Vaše okolí vás spíš bude mít tendenci vnímat jako tvrdohlavého člověka, který není přístupný argumentům či názorům jiných. Sami víte, že tak to není, ale obraz, jímž působíte navenek, může napáchat více škody než užitku. Zkuste se proto soustředit více na krátkodobé cíle, nesnažte se držet dlouhodobého plánu, do kterého se snažíte „nacpat“ všechno a všechny okolo. Uvidíte, že se váš život promění v mnohem méně stresující záležitost!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Tento týden budete bojovat především s vlastní netrpělivostí. Této pocit bude takovým leitmotivem vašeho života pro následujících několik dní. A týkat se bude jak vašeho života osobního, kde se poslední dobou věci nevyvíjejí tím směrem, který byste si přáli, tak i oblasti pracovní. Nic se na vás nebude dít dostatečně rychle, liknavost kolegů pro vás bude spouštěčem řady negativních emocí. Přitom sami dobře víte, že svým jednáním nic neurychlíte, jen si prostě nebudete moci pomoct. V závěru týdne se ale dočkáte pomoci od osoby, od níž byste to čekali nejméně – tento člověk vám ukáže, jak být opět vyrovnanou osobností.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
V polovině týdne o sobě zaslechnete něco, co vám nebude právě příjemné. Ačkoli vás tato událost nikterak nerozhodí (moc dobře víte, že vaše pozice je příliš silná na to, aby ji smetly nějaké pomluvy), přiměje vás zamyslet se nad tím, jak vás vlastně vaše okolí/vaši kolegové vnímají. Ještě než začnete podnikat proti šiřiteli oné zprávy jakékoli kroky, promluvte si s ním. Máte přirozený dar proměnit své obavy v odvahu a nepřátele v kamarády – tak toho využijte!
Mimochodem, koncem týdne vás doma čeká jisté radostné překvapení...
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Ačkoli to poslední, co byste chtěli, je někomu znepříjemnit život, právě to se vám – i když nepřímo – povede. A tak kromě vlastních starostí budete řešit i cizí problémy. Nenechte si ale namluvit, že za ně můžete více, než je skutečně pravdou! Pamatujte, že i když vaše činy samozřejmě ovlivňují vaše okolí, to jak lidé se vzniklou situací naloží, už záleží především na nich. Nikomu nechcete škodit, tak se nenechte zahnat do pozice hlavního viníka. Nabídněte pomocnou ruku, ale nenechejte se zneužívat. Někteří lidé rádi využijí zranitelnosti druhého ve svůj vlastní prospěch, tak na to pamatujte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Tento týden budete muset věnovat více pozornosti svému osobnímu životu, především vztahu s partnerem/partnerkou. Poslední dobou jste právě tuto oblast svého života docela zanedbávali, lásku svého okolí jste brali jako samozřejmou věc, která ve vašem bytí přetrvává, aniž by vyžadovala nějaké výraznější úsilí. Jenže na první pohled nevinná situace vám pořádně otevře oči a vy si uvědomíte, že přijít o rodinné štěstí je až nebezpečně snadné. O to více se budete snažit o nápravu, což bude vašimi nejbližšími přijímáno s povděkem. Snažte se více a častěji hovořit o svých citech!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Navzdory „rozjeté“ večírkové či plesové sezóně se tento týden budete chtít spíše někam „uklidit“. Zkrátka nebudete mít náladu na nějaké veselení a setkávání se s větším počtem lidí. I když jste normálně společenští lidé, pocítíte překvapivou touhu po samotě. Možná vám tím vaše podvědomí říká, že je načase udělat si pořádek ve vlastních pocitech a myšlenkách, strávit nějakou chvíli jen se sebou samým a utřídit si všechny úkoly, které před sebou tlačíte – a to nejen v pracovním slova smyslu. Sami víte, že i váš rodinný život zaslouží více pozornosti, než mu poslední dobou věnujete. Snažte se proto využít tohoto období co nejlépe!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Za normálních okolností sice nejste náchylní k podlehnutí tlaku ze strany svého okolí, ale tento týden se dostanete do situace, kdy budete nuceni – navzdory svému nesouhlasu – ustoupit ze svých představ o tom, co je správné a co by se mělo udělat, a přejmete cizí řešení situace. Ačkoli rozumově víte, že je to nejlepší cesta k řešení daného problému, vnitřně s tímto stavem srozuměni nebudete. A to se bohužel může projevit i na vašem těle. Jste poměrně vnímaví lidé, co se propojenosti fyzické a psychické pohody týče, a tak se může stát, že závěr týdne prožijete v posteli.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Tento týden dostanete spoustu příležitostí uplatnit své přirozené charisma a šarm, kterým vás hvězdy obdařily. I díky tomu se z na první pohled zapeklitých situací „vyvléknete“ s čistým štítem. Jen pozor, abyste nepodlehli lákání tuto svou schopnost zneužít. Mohlo by se totiž stát, že vlastním prospěchem ublížíte někomu, kdo si to rozhodně nezaslouží a na kom vám skutečně záleží. Snažte se proto vyvážit své potřeby a touhy s potřebami a touhami svého okolí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Přestaňte konečně snít o tom, čeho chcete v životě v budoucnu dosáhnout, a soustřeďte se tento týden na uskutečňování svých plánů! Nemusíte kvůli tomu překopat svůj život od základů, stačí, když se nasměrujete tím správným směrem třeba i jen malými změnami. Dobrý pocit z jejich uskutečnění vám totiž konečně potvrdí, že vaše sny nejsou jen nereálnou fantazií, ale že jich jednou opravdu můžete dosáhnout. Pamatujte, že nemá cenu se litovat, pokud na něco nestačíte hned – tento týden toho bude ostatně důkazem.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Váš talent organizovat efektivně život svůj i svého nejbližšího okolí se následující týden nemusí setkat právě s největším pochopením. Zatímco vy budete mít ty nejlepší úmysly a budete přesvědčeni, že svými postoji a radami druhým pomáháte, vaše okolí se bude cítit, jako byste jim do vlastního rozhodování a integrity zasahovali až moc. Z tohoto nepochopení pak budou vznikat třenice, jejichž řešení nebude snadné nalézt. Snažte se být trpěliví a vysvětlete druhým svůj postoj – pamatujte, že tak svůj pohled obhájíte a prosadíte lépe než silou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Vaše touha být nablízku milovanému člověku (a nemusí to být nutně jen partner/partnerka, ale i člen rodiny či blízký kamarád/kamarádka) bude tento týden bojovat s vaším podvědomým strachem z toho, že pokud se druhému až příliš otevřete, budete zranitelní a ze setkání odejdete se šrámy na duši. Jenže tato vaše obava způsobí, že budete působit příliš chladně a uzavřeně, takže hrozí, že především ve druhé polovině týdne promeškáte skvělou příležitost být si s někým opravdu blízcí. Snažte se více důvěřovat ostatním!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Tento týden budete mít pocit, že nevíte, kam dřív skočit. A i když si jindy umíte všechny úkoly náležitě rozvrhnout, tentokrát vás tento talent opustí. Na zmatky nejste vůbec zvyklí, a tak se může stát, že budete mít touhu hodit vše za hlavu a vzdát se. Od řešení potíží zkrátka utečete. Jenže tento postoj se vám vůbec nevyplatí – jak zjistíte, nejenže jste se starostí nezbavili, přibudou další, které vyplynou z reakce vašeho bezprostředního okolí. A tak vás čeká velmi hektický závěr týdne. Kromě restů totiž budete bojovat i se svými nejbližšími. Klid na obou frontách můžete očekávat o víkendu, i když vás to bude stát mnoho sil.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:10
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat