Horoskop na týden od 2. do 8. března 2015 od naší astroložky Anny!

02.03.2015 | Zábava

Kozorozi, hodiny, které jste v minulých týdnech strávili nad pracovním úkolem, se konečně vyplatí! Býci, šetřete tento týden svou energií a neplýtvejte jí zbytečně na snahy a projekty, které si vaše plné nasazení nezaslouží. Panny, komunikace - to bude hlavní téma ve vašem životě pro následující dny. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Dávejte v práci pozor na kolegy, kteří se vás budou snažit přesvědčit, že jim jde jen a jen o vaše dobro a jednají ve vašem zájmu. Tento týden totiž zjistíte, že tomu tak vždy nebylo... A budete se muset vyrovnat s následky, které vám pracovní prostředí ani výkony právě nezpříjemní.
Naštěstí máte kolem sebe i lidi, kteří vás v pravou chvíli dokáží podržet – podporu hledejte především mezi přáteli a u partnera/partnerky.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Šetřete tento týden svou energií a neplýtvejte jí zbytečně na snahy a projekty, které si vaše plné nasazení nezaslouží. Pamatujte, že čas od času se vyplatí myslet v první řadě na sebe a své pohodlí a teprve poté až na ostatní. Soustřeďte se spíše na splnění dílčích, dlouhodobých cílů.
Pozor si v následujících dnech dávejte na konflikty doma – nemuseli byste z nich vyjít vítězně...
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
V následujícím týdnu se svezete na vlně pohody, a to především v rodinném životě. Po několika dnech se budete konečně cítit zase jako plnohodnotný člen rodinného společenství (tenhle pocit vám již nějakou dobu scházel, což je pro lidi, jako jste vy, pro něž je rodinné štěstí tím nejdůležitějším, složitá situace). Neusínejte ale na vavřínech, pamatujte, že k rodinnému klidu musíte svou snahou přispět i vy!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Neodmítejte tento týden příležitosti ke společenskému životu! Především pokud jste single. Mohli byste se totiž připravit o setkání s důležitým člověkem, který má sílu obohatit váš život o roviny, které vám byly až dosud vzdálené. Nepodceňujte své umění druhé okouzlit, zapracujte více na svém sebevědomí! Uvidíte, že začnete okolí přitahovat jako magnet, když jej nebudete „odhánět“ zamračenými či ustrašenými pohledy.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Konečně si tento týden zase začnete připadat, že jste sami sebou. Poslední dobou jste totiž měli pocit, že na události, které se objevovaly ve vašem životě, nemáte takový vliv, jak jste vždy byli zvyklí. Následujících několik dní vám však hvězdy opět dovolí převzít vedení a budete to vy, kdo bude udávat směr. A to nejen doma, ale i v práci. V závěru týdne vás čeká menší romantika, tak si ji pořádně užijte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Komunikace. To bude hlavní téma ve vašem životě pro následující dny. A to na všech frontách – doma si budete vyříkávat některá nedorozumění s partnerem/partnerkou, v práci si pak budete budovat pozici, která vám umožní nejen odvádět výkony, jež se od vás očekávají (a které vlastně očekáváte i sami od sebe), ale i návrat do doby, kdy vás práce naplňovala a bavila. Jen pozor na přehnané emocionální výstupy, ty by vaší jednací pozici opravdu nepomohly.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
V polovině týdne zažijete nikterak příjemný otřes, když vaše ideály narazí na tvrdou realitu. Nezbude vám nic jiného, než přehodnotit svůj pohled na daný problém a své představy trochu uzpůsobit skutečnosti. Není nutné, abyste se vzdávali svých cílů či slevovali ze svých snů, ale pamatujte, že k jejich naplnění nevede jen ta cesta, kterou jste si na počátku vytýčili. V honbě za vlastními ideály jste možná přehlédli, že jste vlastně dosáhli spousty jiných, neméně důležitých věcí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Tento týden budete mít nepříjemný pocit, že partnerovi/partnerce záleží více na vlastní kariéře než na vašem společném vztahu. Než ale sklouznete k sebelítosti a následným hádkám a výčitkám, zamyslete se nad tím, zda poskytujete svému protějšku adekvátní podporu ve splnění jeho/jejích kariérních cílů. Zkuste spíše partnera/partnerku přesvědčit, aby vás zapojil/a do svých starostí a ambicí – i takový společný „projekt“ může vztah výrazně posílit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Raději si tento týden nechte své pocity pro sebe, chování některých vašich kolegů by vás totiž mohlo vyprovokovat k nečekanému výbuchu – a to by vztahům na vašem pracovišti dvakrát nepomohlo. Občas se vyplatí nechat věcem volný průběh a nezasahovat do nich. S vaší aktivní povahou se to sice příliš neshoduje, ale snažte se to překonat. Ušetříte si tím nervy i tolik potřebnou energii, kterou budete moci využít ke smysluplnějším úkolům.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Hodiny, které jste v minulých týdnech strávili nad pracovním úkolem, se konečně vyplatí! Budete moci „sklízet plody své práce“, navíc se dočkáte i uznání kolegů. Jen pozor na škarohlídy, kteří vám úspěch nemusejí tak docela přát, i když se ze všech sil budou tvářit jinak. Dejte na svou intuici – sami moc dobře víte, komu můžete věřit a komu ne.
Mimochodem, v rodině se od vás bude očekávat velmi důležité rozhodnutí – nenechejte se natlačit do ničeho, co vám není vnitřně blízké!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Konečně se tento týden „rozlouskne“ problém, na jehož řešení jste tak dlouho pracovali. A i když se možná věci nebudou hýbat tím směrem, jakým byste si představovali, uleví se vám. Nemáte rádi z podstaty své povahy nedodělanou práci. Jen se neoddávejte přílišnému optimismu, jak míváte občas ve zvyku, a neztrácejte ostražitost – jen tak se vyhnete nepříjemnému zklamání.
O víkendu si dopřejte pořádný odpočinek, sami moc dobře víte, že ho potřebujete...
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Poslední dobou jste trochu usnuli na vavřínech, velké potíže se vám zdárně vyhýbaly, dokonce i rodina vám nedávala tak zabrat jako jindy. Jenže jako byste se v tomto klidu necítili tak docela „doma“. Máte rádi akci, vzrušení. A toho si především v práci následující týden opravdu užijete. Možná i díky delší přípravě však budete všechny problémy zvládat s nadhledem, energií sobě vlastní a elegancí. Jen nezapomínejte, že je důležité myslet i na vlastní zdraví!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:15
142 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat