Horoskop na týden od 15. do 21. června 2015 od naší astroložky Anny!

15.06.2015 | Zábava

Štíři, vaše logické a racionální myšlení bude tento týden konfrontováno s někým, kdo tyto kvality nesdílí. Váhy, i úkoly, do kterých se vám nechce, si zasluhují vaši pozornost. Vodnáři, na své okolí budete tento týden působit až depresivním dojmem, a tak se vás budou snažit za každou cenu rozveselit. A co tento týden čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Motivace budete mít tento týden na rozdávání. Nejen v práci, ale i doma budete mít pocit, že jakákoli změna, k níž se odhodláte, vyjde přesně podle vašich představ. Vstupovat do dění s takovýmto pocitem je jistě dobré, posílíte si sebevědomí a navíc se vám díky entuziasmu bude opravdu dařit. Jen pozor, abyste ve svém zapálení nepřehlédli, zda jsou se všemi změnami, jež máte v úmyslu, svolní také vaši nejbližší…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Poslední dobou vám život do cesty staví jednu překážku za druhou,takže začínáte mít pocit, že svých cílů, které jste si vysnili, nikdy nedosáhnete. A přesně s tímhle pocitem budete bojovat celý týden. Nenechejte se ale svést ze své cesty! Možná je ve světle honby za velkými úspěchy přehlížíte ty menší. Zkuste se na ně více soustředit a uvidíte, že se vám bude dařit mnohem lépe!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Většinou neplýtváte slovy a dlouhé rokování o věcech, které pokládáte za samozřejmé, vás unavuje, ale tentokrát se několika takovým konverzacím prostě nevyhnete. A dokonce budete jejich aktivními účastníky! Když už se pustíte do obhajování svých postojů, nic vás nezastaví.
Mimochodem, nechejte si svou příležitostnou výřečnost tento týden i pro své děti, bude se vám po delší době zase hodit (prázdniny jsou za dveřmi).
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
V práci vás tento týden překvapí úzkostlivý kolega, který vám svou opatrností a strachem překazí nejeden projekt. Než se opravdu rozzlobíte, zkuste se nejprve zamyslet, co ho k takovému jednání vede, a promluvte si s ním o jeho situaci. Možná se dozvíte i něco zajímavého o sobě. A pokud navíc nabídnete svému kolegovi pomocnou ruku, budete mít ze sebe skvělý pocit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Tento týden se vám vaše okolí pokusí přičíst zásluhy za věci, na nichž jste neměli zas tak velký podíl, jak si každý myslí. Ocitnete se proto před neobvyklým dilematem – vyjít s pravdou ven a přenechat obdiv skutečnému strůjci úspěchu, nebo si pro sebe „ukrást“ trochu toho ne tak docela zaslouženého obdivu? Záleží jen na vás a vašem svědomí. Vy budete těmi, kteří znají pravdu a budou s ní žít…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Váš milostný život tento týden dozná změny k lepšímu – ať už jste zadaní nebo single. Váš partner/vaše partnerka jako by konečně pochopili, že i dlouhodobý vztah vyžaduje občasné projevy lásky, která se sice postupem času mění z vášně na poklidnou sílu, ale neopadá. Jen vám to musejí dát čas od času najevo. A jestliže jste nezadaní, pak tento týden vykročíte ke změně.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
I úkoly, do kterých se vám nechce, si zasluhují vaši pozornost. A bohužel tento týden na vás právě takové úkoly čekají. Nevyhýbejte se jim, čím dříve je budete moci vyšktrnout ze svého pomyslného seznamu povinností, tím dříve se opět budete moci věnovat tomu, co vás baví. S poklesem motivace se budete muset už nějak vyrovnat. Nové síly do žil vám nalije víkend – využijte ho k relaxaci a odpočinku do poslední příležitosti!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Vaše logické a racionální myšlení bude tento týden konfrontováno s někým, kdo tyto kvality nesdílí. A i když na první pohled nezpozorujete v tomto spojení žádný problém, spolupráce s člověkem tak odlišným vám přeci jen přinese nejedno překvapí. A ne vždy v pozitivním smyslu slova. Jak se zachováte? Necháte svou přirozenost v pozadí a podřídíte se, nebo budete prosazovat svůj pohled na věc? Je to jen na vás.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Pozor na propásnuté šance – bude k nim tento týden příležitostí víc než kdy jindy. A nejen v práci, kde by se to zdálo pravděpodobnější, ale i doma. Rodina v současnosti není právě oázou klidu (jak se zdá, konec školního roku doléhá na všechny víc,než byste si mysleli), a tak i zde budete čelit nečekaným výzvám. Snažte se nepodléhat negativním emocím a nemluvit v hněvu – své nejbližší byste tím mohli ranit více, než si myslíte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Patříte mezi ty zrozence, kteří občas bojují se svými vlastními ambicemi. Tedy ne že by na nich bylo cokoli špatného, ale občas v honbě za vlastním úspěchem přehlédnete škody, které necháte za sebou. Jste však dostatečně chytří na to, abyste si tuto skutečnost uvědomovali. A právě tato vlastnost vás tento týden zachrání před rozhodnutím, které by mohlo narušit nejen vaše pracovní, ale i osobní vztahy.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Na své okolí budete tento týden působit až depresivním dojmem, a tak  se vás budou snažit za každou cenu rozveselit. Vy ale nebojujete se smutkem – pokoušíte se jen srovnat si v hlavě, kam vlastně směřujete a jak se vás život vyvíjí. Takové myšlenky vás posunují dál, pomáhají vám zůstat na cestě, kterou jste si vybrali. Nenechejte se rozptýlit, jen se snažte více soustředit na budoucnost než na minulost. Tu už nezměníte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Zatímco všichni s výhledem na blížící se prázdniny začínají pobíhat okolo jako bezhlaví, vy zachováváte svůj pověstný klid a racionalitu. Tím si vysloužíte nejen respekt svých nejbližších (ale i kolegů), ale navíc budete jako jedni z mála schopni řešit problémy, které se před vámi objeví. Jen nezapomínejte na to, že od vás vaše okolí kromě chladné hlavy očekává i pochopení svých pocitů.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 3.5.
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat