Horoskop na týden od 17. do 23. srpna 2015 od naší astroložky Anny!

17.08.2015 | Zábava

Váhy, zatímco vaše tělo by chtělo relaxovat, vaše mysl si moc dobře uvědomuje, že na to není nejpříhodnější chvíle. Štír, ačkoli si v teplém počasí libujete, tentokrát je i horka příliš i na vás. Ryby, tento týden se vám naskytne několik příležitostí k poznání nových lidí. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Ačkoli je léto, tedy období, kdy by měl člověk nejvíce relaxovat a hodit starosti za hlavu, vy máte pocit, že se vám hvězdy rozhodly ukázat pravý opak. Vrásky na čele vám přidělávají nejen doma, ale i v práci. Zkuste se zamyslet, zda si věci neberete až příliš osobně a starosti si nepouštíte zbytečně blízko k tělu. Přestaňte se trápit věcmi, které stejně neovlivníte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Pachuť po víkendové hádce s partnerem či partnerkou zmizí jako mávnutím kouzelného proutku v polovině týdne. A vy si zase jednou vyzkoušíte, že víc než tvrdohlavé trvání si na svém rozhodnutí se ve vztahu vyplatí kompromis. Zkuste jej používat častěji – nejen doma. I vaši kolegové budou mnohem vstřícnější vašim návrhům, pokud je nebudete prosazovat „silou“.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Soustřeďte se tento týden na vztahy v širší rodině. Poslední dobou jste je totiž nějak zanedbávali – a sami víte, že to nebyla nejlepší taktika. Nemusíte sice nic lámat přes koleno, ale vaši příbuzní jistě ocení i snahu o znovuobnovení kontaktu. Dávné křivdy nemá cenu udržovat, uvidíte, že se uleví i vám. Oporu najdete překvapivě v člověku, který na první pohled vypadá jako ten „nejtěžší oříšek“.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Zatímco všichni okolo vás odpočívají, jak jen můžou, vy máte neustále pocit, že jste v jednom kole. A že vlastně ani nemáte jinou možnost. Zkuste se ale zamyslet, zda sami na sebe nenakládáte příliš mnoho starostí a povinností. Občasné lenošení není hřích, naopak vám prospěje. A kdy jindy se do téhle příjemné (ne)činnosti pustit než v létě! Tak směle do toho!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Občas máte pocit, že jste nezranitelní. Proto se hvězdy rozhodnou vám tento týden připomenout, že je to ve skutečnosti trochu jinak. Ne že by se na vás chystala nějaká pohroma nebo nehoda, ale připomene se vám křehkost lidského těla. Dávejte si pozor nejen při sportu, ale také například při grilování. Teď v horkém počasí by se vám některé potraviny mohly nepěkně vymstít…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Léto se sice nachýlilo do své poslední čtvrtiny, ale vy už teď pociťujete jeho neblahý vliv na svoji peněženku. Rádi si občas dopřejete trochu luxusu, ale málokdy se vám stane, že byste neuhlídali finance. Tahle poměrně nová zkušenost vám připomene, že i vy jste jen člověk a děláte chyby. Naštěstí umíte zbrzdit, a tak rodinné finance vrátíte do jejich běžných kolejí – a pod svou kontrolu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Zatímco vaše tělo by chtělo relaxovat, vaše mysl si moc dobře uvědomuje, že na to není nejpříhodnější chvíle. Nemáte rádi nedodělanou práci, nelibujete si v odkládání – a přesto se tento týden budete zmítat v rozporu mezi touhou všechno hodit za hlavu a smyslem pro povinnost. Střídavě bude vyhrávat jedna i druhá strana. A jak bude pomyslný spor ve vaší hlavě narůstat, poroste i vaše nespokojenost. Dávejte pozor, aby její následky neneslo i vaše okolí, které za nic nemůže.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
Ačkoli si v teplém počasí libujete, tentokrát je i horka příliš i na vás. A tak zákonitě podlehnete únavě. Neodpírejte si odpočinek a relaxaci, nejste stroj, který může fungovat bez přestávky. Mimochodem, rozhodně se co nejvíce vyhýbejte přímému slunci – jeho paprsky pro vás nebudou tento týden přátelské. Hrozí, že z jejich dosahu odejdete s horšími následky než je červená pokožka a bolest hlavy…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Snažte se tento týden věnovat maximální množství času svým nejbližším! Děti začínají být lehce nervózní z pomalu končících prázdnin, na partnera/partnerku se v práci valí kupa povinností, a tak budete tmelicím prvkem, který rodinu udrží pohromadě. A to je pozice, která vám na jednu stranu působí potěšení, na stranu druhou vás snadno vyčerpá. Proto nezapomínejte myslet i na sebe sama!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Tento týden se vaše – za normálních okolností poměrně skeptická a realistická – mysl přesvědčí, že i zázraky se občas stanou. A že svět funguje i na náhodách, kterým na první pohled neporozumíme. Nesnažte se za každou cenu odhalit pozadí věcí, jež vstupují do vašeho života, zkuste se spíše vézt na vlně přízně hvězd! Vaše dobrá nálada bude mít pozitivní vliv i na vaše nejbližší.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Soustřeďte se tento týden na vyřešení všech restů, jež se vám – nejčastěji vinou dovolených nebo k lenošení svádějícího letního počasí – nahromadily. Ačkoli se vám do této poměrně nezáživné aktivity nebude chtít, sami víte, že další odkládání už by se vám nemuselo vyplatit. A ověříte si, že pustíte-li se do restů s vervou, půjde vám práce rychleji od ruky. Navíc uděláte dojem i na své kolegy.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Tento týden se vám naskytne několik příležitostí k poznání nových lidí. A i když jste od přírody společenští a vůči lidem i docela důvěřiví, buďte tentokrát trochu obezřetní. Ne všichni lidé jsou ve skutečnosti takoví, jak se tváří. Srážka s realitou by mohla být docela bolestivá. Za to vám letní románek opravdu nestojí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Boloňská omáčka

(2 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 15:44
5 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:54

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat