Horoskop na týden od 16. do 22. března 2015 od naší astroložky Anny!

16.03.2015 | Zábava

Váhy, zkuste v tomto týdnu zapracovat na svém sebevědomí – občas se totiž stává, že propadáte z extrému do extrému. Zrozence ve znamení Berana tento týden dožene jejich vlastní minulost. Vodnáři, tento týden se pro vás bohužel nebudou věci vyvíjet právě příjemně. Ačkoli nepůjde o žádné katastrofy, vaše frustrace z malých, dílčích neúspěchů vám zkrátka na náladě nepřidá. A co čeká další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)
Zrozence ve znamení Berana tento týden dožene jejich vlastní minulost. Ačkoli se zdá, že nemůže jít o nic pozitivního, nebo dokonce příjemného, opak je pravdou.
I když nepatříte k lidem, kteří by se rádi „přehrabovali“ v minulosti, nechejte se nyní dávnými událostmi inspirovat. Pomohou vám – trochu nečekaně – k řešení současných problémů.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)
Přípravy. To je slovo, které ovládne většinu právě začínajícího týdne. Vaše systematičnost a smysl pro pořádek se budou moci projevit naplno. Ať už půjde o řešení složitého problému v práci nebo otázky, jak zkoordinovat děti, vy budete v centru dění.
Nebojte se převzít pomyslnou vedoucí roli. Je vám z podstaty docela blízká, tak toho využijte. Navíc vaše okolí ocení, že z nich spadne tíha a role organizátora se ujme někdo jiný.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)
Právě začínající týden se nepouštějte do žádných překotných změn. Ačkoli máte pocit, že vaše stávající situace je v současné podobě neudržitelná a vyžaduje nějakou revoluci, vyčkejte s ní. Občas totiž nahlížíme na život příliš povrchně a nevšimneme si, že můžeme být zcela spokojeni s tím, co máme.
Platí to pro všechny oblasti vašeho života, od rodinného až po pracovní. Nenechávejte se unášet překotným rozhodováním. Nakonec zjistíte, že u vás žádná revoluce není potřeba…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)
Zkuste se tento týden soustředit více na sebe, především na svou psychiku. Občas sebe sama upozaďujete a zapomínáte, že řešení řady vašich potíží a životních situací leží právě ve vás.
Snažte se následující dny popřemýšlet nad tím, co se vám v posledních dnech a týdnech děje a jaký vliv na vás všechny tyto události měly. Možná zjistíte, že břímě, které dáváte za vinu okolí, nesete pouze vy sami.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)
Pro zrozence Lva se týden ponese ve znamení netrpělivosti. Vše, co se okolo vás bude dít, se nebude dít dostatečně podle vašich představ, což vám – zvyklým, že vše pracuje jako dobře seřízený stroj – na náladě zrovna nepřidá.
Zkuste raději trochu zvolnit. Sami víte, jak jste si vlastní netrpělivostí v životě již několikrát zavařili. Nedejte tentokrát této stránce své osobnosti šanci! Oporu hledejte především doma.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )
Zábava. To je a pocit, který bude v životě Panen následující týden dominovat. Ne že by vás nečekaly žádné problémy nebo horké chvilky, ale všechny starosti zastíní příjemné prožitky, které na vaši tvář vrátí dlouho očekávaný a v poslední době ne právě častý úsměv.
Ačkoli vám hvězdy dostatečně dovolí užívat si prvních opravdu jarních dní, neusínejte na vavřínech. Pamatujte, že za své štěstí zodpovídáte jen a jen vy. Pokud se o něj trochu nepřičiníte, může se stát, že koncem týdne přestane vaše situace vypadat tak růžově jako na jeho počátku.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)
Zkuste v týdnu zapracovat na svém sebevědomí – občas se totiž stává, že propadáte z extrému do extrému. Zatímco chvíli působíte jako neporazitelní suveréni, jindy spíše připomínáte zakřiknuté myšky
I když si vaše okolí na tyto výkyvy zvyklo, občas je pro něj složité se vašim rychle se měnícím náladám přizpůsobit. Z jejich a následně i vaší rozladěnosti pak vznikají nejrůznější hádky a spory. Nedejte jim tento týden šanci!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)
V následujícím týdnu vám hvězdy nechají ochutnat pocit uspokojení, jejž zažívá člověk, který se konečně dostane k dlouho nedosažitelnému cíli.
Bohužel, radost vám nevydrží dlouho – zjistíte totiž, že na cestě k úspěchu budete muset podstoupit i věci, které nejsou tak docela slučitelné s vaším přesvědčením a vašimi hodnotami. A to je pro Štíry velmi těžká situace. Spolehněte se na svůj instinkt. Sami poznáte, jaké oběti si můžete dovolit a kde už byste zašli příliš daleko. Pro případnou radu nemusíte chodit daleko, partner/ka je vaší velkou oporou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)
Právě začínající týden byste se neměli vyhýbat žádným příležitostem ke společenskému životu! Neodmítejte pozvánky na večírky, za kulturou nebo jen tak na kávu či vínko. A pokud přijde pozvání na sraz s bývalými spolužáky, určitě zpozorněte. A hlavně jděte.
Právě setkání s ostatními lidmi vás velmi obohatí. Poznáte zajímavé osobnosti (tady by měli zpozornět především Střelci, kteří jsou single), navíc získáte důležité kontakty.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)
Zrozenci tohoto znamení drahé věci, v nichž vidí odraz svých úspěchů a za které jsou schopni utratit občas až závratné sumy peněz. A zatímco jejich okolí vrtí nechápavě hlavou nad jejich domnělou rozhazovačností a Berany podezírají, že chtějí jen vzbudit závist a obdiv, Berani prostě dokola opakují, že nemohli odolat.
A právě touha po utrácení ovládne vaši mysl právě začínající srpnový týden. Bohužel, vaše peněženka a především vaše rodina, která vaše nadšení pro nové drahé věci nesdílí, má jiný názor, a tak se budete muset s tímto rozporem vyrovnat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)
Tento týden (především v jeho druhé polovině) se pro vás bohužel nebudou věci vyvíjet právě příjemně. Ačkoli nepůjde o žádné katastrofy, vaše frustrace z malých, dílčích neúspěchů vám zkrátka na náladě nepřidá.
Ačkoli se vám nikdo nemůže divit, váš partner/vaše partnerka pro vaše rozpoložení nebude mít zrovna pochopení, a tak ještě budete na řešení problémů sami. Nebojte, nakonec vše zvládnete, ale bude vás to stát více sil, než byste si byli ochotní přiznat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)
Už nějakou dobu se odhodláváte k poměrně závažnému rozhovoru s partnerem/partnerkou. Tento týden budete mít několik příležitostí, tak jednu z nich využijte – neustálé odkládání vám nepřináší právě dobrou náladu, což se podepisuje na vašem chování doma, a nervozita všech zúčastněných neustále stoupá.
Nečekejte, až první krok učiní váš protějšek, celé věci prospěje, když to budete právě vy, kdo rozhovor iniciuje. Ačkoli jeho téma nebude patřit k nejpříjemnějším, za rozhodnost získáte několik pomyslných plusových bodů.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 
 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím již 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál.

Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem. Na základě vašeho data, místa narození a přesné hodiny jsem schopná nahlédnout do života vašeho i druhých, a to jak do minulosti, přítomnosti, tak i do budoucnosti.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
5 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat