Horoskop na týden od 26. listopadu do 2. prosince 2018 od naší astroložky Anny!

26.11.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Ryby? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Panny? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Tento týden budete naladěni spíše pragmaticky a jen tak něco vás nerozhodí. Na vše budete koukat se specifickým nadhledem. Okolí vás možná bude obviňovat ze lhostejnosti, vy však víte, že s jistými věcmi se nemá cenu stresovat, neboť je neovlivníte
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

V zaměstnání se vám dostane mnoho pochval a také obdivu. Budete až zaskočeni a pravděpodobně se nevyhnete červenání. Pravdou však je, že si ocenění po právu zasloužíte. Proto se neostýchejte a i nadále se snažte dostat ze sebe maximum. Máte na to!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Tento týden projevíte zájem o duchovní nauky. Cítíte totiž, že na současnou situaci nestačíte pouze s rozumem a chladnou logikou. Okolí si bude možná ťukat na čelo, vy se tím však nenecháte rozhodit. Víte, že na vašem místě by mnozí jednali stejně.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Tento týden se vám podaří úspěšně dokončit všechny vaše resty. Díky tomu si budete moci konečně oddechnout a především tak získáte čas na vánoční přípravy. Právě nyní vám začíná příjemné období shánění dárků, pečení cukroví a výzdoby domácnosti!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Tento týden se budete soustředit především na sebe. Cítíte, že to nutně potřebujete a navíc víte, že okolo Vánoc se bude veškerý váš zájem točit kolem rodiny a přátel. Proto si v těchto dnech užijete příjemné chvilky o samotě. Načerpáte tak energii.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Pokud máte partnera, můžete si být jisti, že tento týden se na něj můžete ve všem spolehnout. Protějšek k vám totiž bude stoprocentně upřímný, stejně tak jako vy k němu. Užijete si tak příjemné chvilky plné důvěry a porozumění. Získáte jistotu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Tento týden budete pracovat na plný plyn! Je to dáno především vaší snahou zbavit se veškerých restů pokud možno ještě před Vánocemi. A pokud v současném nasazení vytrváte, buďte si jisti, že se vám to podaří! Chce to jen trpělivost a odhodlání.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Procházíte právě partnerskou krizí? Buďte si jisti, že se vyřeší k oboustranné spokojenosti. Budete však muset protějšku naslouchat a především přistoupit na nutný kompromis. Naštěstí vám to nebude dělat žádné větší problémy. Partnera přece milujete!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Budete se ze všech sil snažit vymanit se ze stereotypu. V poslední době vás totiž trápí rutina a máte pocit, že v zajetých kolejích jste jako v pasti. Uvědomte si však, že každé trápení má svůj konec. Dívejte se do budoucnosti, je totiž velmi růžová!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Budete nevědomky pomáhat darebákům, kteří si vaši laskavost v žádném případě nezaslouží. Avšak nemá cenu sypat si popel na hlavu! Neexistuje totiž člověk, který by nenaletěl lháři. Berte tuto neblahou zkušenost jako velmi cenné ponaučení do budoucna.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Tento týden se rozhodnete utáhnout si opasek a začnete proto razantně šetřit. Připravte se však na to, že to nebude tak jednoduché, jak by se mohlo zdát. Teorie zní v tomto případě mnohem lépe než praxe. Budete muset projevit velice silnou vůli.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Váš partnerský vztah nabere tento týden nový směr. Budete sami mile překvapeni jeho vývojem, neboť jste doposud nepředpokládali, že by šlo o něco vážného. Najednou si však uvědomíte, že vám na vašem partnerovi záleží mnohem více, než si připouštíte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Mrkvové rohlíčky

(23 hlasů)

Vejce benedikt

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat