Horoskop na týden od 29. května do 4. června 2017 od naší astroložky Anny!

28.05.2017 | Zajímavosti

Jak nabitý týden mají před sebou Štíři? A co hvězdy chystají pro Ryby? Komu se bude dařit více v kariéře a komu naopak spíš v milostném životě? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené s příbuznými?

Beran (21. 3.–20. 4.)


S přáteli svého nového protějšku si budete skvěle rozumět. Spadne vám tím pádem kámen ze srdce a budete mít velkou radost. Moc dobře si totiž uvědomujete, že kolektiv a kamarádi vašeho partnera jsou pro vztah mnohem důležitější, než by se mohlo zdát.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Někdo ze známých váš požádá o finanční výpomoc. Radost vám to sice neudělá, s největší pravděpodobností však podlehnete. Přesto se snažte vyjednat co nejlepší a nejjasnější podmínky půjčky. V opačném případě by vás mohlo čekat nepříjemné vymáhání.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Nadřízení z vás budou mít radost. Ujistíte je totiž o tom, že jste lidmi na správném místě. Díky tomu vás čeká nejenom velká pochvala, ale dost možná máte také slušně našlápnuto k povýšení. Jediné, co musíte udělat, je nepolevit v nasazeném tempu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Změnu v milostném životě uvítáte s nadšením! Koneckonců, kdo by si nepřál vybřednout z nudy? Tento týden se můžete těšit na mnoho příjemného adrenalinu a rozechvělého očekávání. I když váš spánek možná nebude tak klidný, rozhodně to stojí za to!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

V zaměstnání vám hrozí drobné neshody s konkurencí. Naštěstí se však nenecháte vytočit a dáte svým rivalům najevo, že se rozhodně jen tak nevzdáte. Vaše taktika je neagresivní a poklidná, ale jak se říká, tichá voda břehy mele. Nakonec uspějete!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Můžete se těšit na menší finanční odměnu! I když nepůjde o žádné závratné peníze, jedná se o předzvěst lepších časů! Proto na sobě nepřestávejte pracovat. Do budoucnosti můžete hledět s optimismem a dobrou náladou. Čekají vás velmi příjemné chvíle!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Svému protějšku nastíníte představy do budoucna. A půjde o velice příjemné plány! Připravte se však i na to, že ne všechno se bude vašemu partnerovi zamlouvat. Je jen na vás, jak moc mu v jistých záležitostech ustoupíte. Kompromis je občas nutný!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

V práci na vás nečekaně spadnou nové povinnosti. Budete překvapeni, nicméně se s hromadou práce vypořádáte nevídaně lehce! Váš elán by vám mohl leckdo závidět. Nedovolíte, aby vám nemilá událost zkazila náladu. Umíte totiž na všem najít to pozitivní!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

V lásce se tento týden projevíte jako ryzí milovník. Nebudete váhat a vaše iniciativa všechny překvapí. Moc dobře však víte, že v některých chvílích je nutné se rozhodovat rychle, a také se podle toho budete řídit. Uvidíte, že se risk bohatě vyplatí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

V práci se dostanete do úzkých. I když to nebude příjemná situace, jak se říká, všechno zlé je pro něco dobré. Díky tomu zjistíte, jak moc pevné vztahy s kolegy jste si na pracovišti udělali. Spolupracovníci vás totiž nikdy nenechají na holičkách!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Nyní je vhodný čas k milostným vyznáním a osudovým krokům. Nebojte se proto poslouchat hlas svého srdce a poslechněte jej, ať vám radí cokoliv. Zároveň však nezapomeňte zůstat alespoň jednou nohou na zemi. Vyhnete se tak mnohým velkým zklamáním!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

I když se budete cítit přepracovaní, tempo v práci rozhodně nezvolníte. Víte, že pokud na sobě nyní zapracujete, v létě se vám vaše snaha bohatě vrátí. Proto budete zanedbávat všechny ostatní stránky života. Partner i rodina vás naštěstí podpoří!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Lasagne

(2 hlasů)

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat