Horoskop na týden od 24. do 30. září 2018 od naší astroložky Anny!

22.09.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Raci? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Váhy? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Můžete se těšit na příjemné chvilky se svými ratolestmi, které vám budou vyprávět své vtipné školní příhody. Nejenom, že se skvěle pobavíte, ale zároveň si také vzpomenete na svá dětská léta a eskapády, které je provázely. Nostalgii se po celý týden nevyhnete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

V zaměstnání nezkazíte žádnou zábavu! Právě naopak, podaří se vám přispět k dobré náladě vlastními vtipy a můžete si být jisti, že to vaši kolegové s nadšením ocení! Jediný, kdo bujarost nebude sdílet, je pravděpodobně váš nadřízený. Pozor na něj!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Nový kolega vám nedá spát. Nakonec proto neodoláte a začnete s dotyčným nenápadně flirtovat. I když tušíte, že riskujete, rozhodně vám to nebude bránit v odvážných pohledech. Vaše touha po dobrodružství je zkrátka silnější! Potřebujete vzrušení.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Nespolehlivost jistých kolegů vám poleze na nervy. Uvědomujete si, že s nervy nevydržíte věčně a ještě ke všemu spadá jejich práce na vás, protože nevydržíte přihlížet jejich laxnímu chování. Nebojte se rázně svým spolupracovníkům promluvit do duše.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Protějšek vycítí z vašeho chování chlad a nezájem. Dejte si proto pozor na svůj přístup k němu, obzvláště pokud jej nechcete ranit a k odtažitosti nemáte důvod. Snažte se mu dát najevo, že vaše lhostejnost nesouvisí s jeho osobou. Uklidníte jej.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Vaše neskonalé pracovní výkony budou zřejmě ještě nějakou dobu přehlíženy. I když budete v duchu bezmocně pěnit vzteky, neboť nesnášíte jakoukoliv nespravedlnost, berte současnou situaci jako zkoušku. Uvidíte, že se zanedlouho změní a vy uspějete!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Přijmete pozvání do společnosti. I když zpočátku nebude toto rozhodnutí jednoznačné a budete nemálo váhat, věřte, že nakonec budete rádi, že jste se rozhoupali. Užijete si totiž příjemný čas, skvěle se pobavíte a navíc navážete důležité kontakty!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Váš nadřízený ocení vaši píli a cílevědomost! Bude nadšený z faktu, že jenom slepě neplníte povinnosti, ale snažíte se dělat vše tak, jak si myslíte, že by to bylo nejlepší. Tato iniciativa, kreativita a zájem jsou stěžejní pro váš kariérní postup!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Dostane se k vám zajímavá novinka! Je jen na vás, jak s ní naložíte, pamatujte si však, že není kam spěchat. Raději si na všechno nechte čas a vyhněte se tak ukvapeným rozhodnutím, kterých byste mohli litovat. Počkejte si, dokud nebudete mít jistotu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Protějšek začne neuváženě zasahovat do rodinného rozpočtu, což vám bude značně proti srsti. A rozhodně to dáte rázně najevo! Připravte se proto na menší výměnu názorů. Přestože jste plně přesvědčeni o své pravdě, nebojte se přistoupit na kompromis.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Máte se v tomto týdnu rozhodně na co těšit! Rande naslepo se kupodivu vydaří na jedničku. Sami budete překvapeni, jak moc si s protějškem, kterého takřka neznáte, rozumíte. Přesto je stále ještě na místě jistá opatrnost. Raději se tedy neukvapuje!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Od přátel se neplánovaně dozvíte, kdo usiluje o vaše srdce. A budete tím zaskočeni! Nenechte se však zbytečně do ničeho tlačit. Raději si rozmyslete, zda chcete dotyčnému opravdu dávat naděje. Ukvapených rozhodnutí by totiž mohli litovat všichni.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:54
305 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:08

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat