Horoskop na týden od 25. do 31. března 2019 od naší astroložky Anny!

24.03.2019 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Váhy? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Blížence? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Blíží se k vám nová láska! Nebojte se rozlousknout nejasnou situaci a udělat rozhodující krok. Obavy z nesprávného rozhodnutí v tomto případě nejsou na místě. Naopak. Proto hodíte pochybnosti za hlavu a necháte se vést svými city. A neprohloupíte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Ke své rodině budete velkorysí. Necháte na sobě doslova dříví štípat, moc dobře si totiž uvědomujete, že je to pro dobro věci. Obětovat se vám nebude dělat problém. Naštěstí však jasně poznáte zdravou míru a nenecháte se v žádném případě zneužívat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Konečně se dočkáte dlouho očekávaného zvýšení platu. Radostnou zprávu si vychutnáte dosyta se svými blízkými a přáteli. Všichni s vámi budou sdílet upřímnou radost, včetně kolegů, kteří vám sice lehce závidí, ale zároveň vám úspěch velice přejí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Vaše práce se stane kreativnější a zajímavější. Tento vývoj oceníte s nadšením. Sice máte více zodpovědnosti, ale volnost a prostor pro vlastní invenci vám budou vysloveně svědčit! Nenecháte se otrávit stinnými stránkami, víte, že pozitiva převáží.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Váš nový vztah se posune o kus dopředu. Bude čím dál harmoničtější a otevřenější. Zjistíte totiž, že partnerovi můžete stoprocentně důvěřovat. A to je jeden ze základních pilířů spokojenosti. Obavy z nezdaru proto konečně hodíte daleko za hlavu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Obavy z nové práce se rozplynou jako pára nad hrncem! Do kolektivu se začleníte velice rychle. Je to dáno nejen tím, že jste výbornými pracovníky, a všem předvedete, že máte výjimečné schopnosti, ale také tím, že zároveň dokážete vypustit a bavit se.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Je pravděpodobné, že podlehnete sexy kolegovi či kolegyni. V tom případě vás čekají žhavé milostné avantýry na pracovišti. Tento týden se proto připravte na pořádnou dávku vášně, ale také adrenalinu. Přece jenom jde o riziko. A to si uvědomujete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Odvedete výjimečně kvalitní práci a šéf vám to dá najevo. Radost bude velká, stejně jako ocenění vašeho nadřízeného. Nejvíce potěšení vám však bude působit fakt, že jste překonali vlastní strach, zábrany a nedokonalost. Budete o mnoho sebejistější!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

S přáteli svého nového protějšku si budete skvěle rozumět. Spadne vám tím pádem kámen ze srdce a budete mít velkou radost. Moc dobře si totiž uvědomujete, že kolektiv a kamarádi vašeho partnera jsou pro vztah mnohem důležitější, než by se mohlo zdát.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

V oblasti lásky budete tento týden upřímnější a otevřenější než kdy jindy. Je proto ideální čas vyříkat si s partnerem veškerá nedorozumění a spory kdysi zametené pod koberec. Máte totiž dostatek empatie a pochopení a všechno si zdárně vysvětlíte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Pustíte se do práce, kterou jste doposud zanedbávali. I když to zpočátku nebude nic lehkého, natož příjemného, uděláte velký kus práce a ubude vám mnoho povinností. Nakonec s úlevou zjistíte, že máte veškeré resty na nějakou dobu z krku. Užijte si to!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V zaměstnání najdete u kolegů zastání a pochopení. V těžké chvíli vám tato podpora velice pomůže a s úlevou si uvědomíte, že vaši spolupracovníci vám vždy rádi pomohou. Výborný kolektiv je v tomto případě k nezaplacení. Budete mít oprávněnou radost.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:54
305 Příspěvků
Poslední příspěvek 9:08

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat