Horoskop na týden od 15. do 21. dubna 2019 od naší astroložky Anny!

15.04.2019 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Štíři? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Kozorohy? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Do velikonočního týdne si ještě ponesete nějakou tu únavu z týdne právě skončeného. V žádném případě ji ale neignorujte, naslouchejte více svému tělu a ve volných chvílích mu dopřejte alespoň nějaký odpočinek. Ne že byste k němu měli bezpočet příležitostí, v práci vás příliš oddechnout nenechají, ale každá chvilka strávená relaxací se počítá! Energii čerpejte především v rodině, partner či partnerka vás koncem týdne příjemně překvapí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Během svátečního týdne dostanete hned několik příležitostí využít naplno svou kreativitu! Právě díky ní se vám podaří zdánlivě bez těžkostí vybruslit z hrozících problémů. A platí to především v práci. Mimochodem, to, že se potíže podaří odvrátit právě vám, mnohé z vašich kolegů překvapí (vyjednávací schopnosti a kreativitu s vaším znamením příliš lidí nespojuje, a to je chyba), a vy posílíte své postavení v práci. Rodina pro vás bude skutečným útočištěm, které tolik potřebujete, abyste nabrali svou pověstnou sílu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Po pracovní stránce čeká na zrozence ve znamení Blíženců v nadcházejícím týdnu určité zklidnění. Konečně jste totiž oddělili hromadící se úkoly, které má cenu řešit, od těch, které se vás vlastně netýkají a jimiž nemá cenu si lámat hlavu. A tak se budete moci naplno soustředit na své povinnosti. Bohužel, váš rodinný život už tak docela harmonický nebude. V polovině týdne vás nepříjemně zaskočí partner či partnerka a vy budete muset zapojit všechen talent, abyste náhlý spor vyřešili. Uvědomte si ale, že i takové chvíle vás posunují kupředu a že nějaké ty neshody do partnerského života také patří.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Následující týden proběhne pro Raky ve znamení všeobecné pohody. Však si to také zasloužíte! Ne že byste se nemuseli občas vypořádat s nějakou tou překážkou, ale vaši dobrou náladu nepokazí (a když, rozhodně ne na dlouho). Sváteční víkend na vás chystá další příjemné překvapení – rodinné oslavy nejsou vašimi nejoblíbenějšími událostmi (tedy ty spojené s návštěvami širšího příbuzenstva), ale ty velikonoční letos dopadnou až nezvykle dobře! Budete si je užívat nejen vy, ale i vaše děti a partner!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Nadcházející dny nechystají na Lvy žádné větší nástrahy. Sice se budete muset vypořádat se stále rostoucí hromadou úkolů v práci (uvědomte si ale, že jejich kupení je i vaší chybou – neodkládejte nic na později), ale na druhou stranu to pro vás znamená příležitost naplno ukázat své schopnosti. Doma i nadále panuje pohoda, kterou tu a tam naruší drobné potíže (pokud máte děti, čekejte je právě od nich).
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Svátečně velikonoční týden se ještě „svezete na pozitivní vlně“ předchozích klidných dnů. Energie máte na jaře překvapivě dost (často na rozdíl od svého okolí), a toho dokážete náležitě využít. V rodinném životě vás žádná vážnější nástraha nečeká, i když v širším příbuzenstvu by se nějaký ten spor mohl vyskytnout (svátky a prázdniny jsou vždycky náročným obdobím). Nenechte se do nich vtáhnout, vaše snaha by se mohla obrátit proti vám…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Do nově začínajícího týdne vstupují Váhy po poměrně náročném víkendu. Sice jste si jej náležitě užili, ale nečekali jste, že vás všechny ta zážitky tak vyčerpají. Takže se u vás sice vyskytuje dobrá nálada, ovšem bojujete s únavou… Naštěstí dokážete využít každou chvilku, kterou vám v práci či doma poskytnou k odpočinku. Snažte se svůj organismus co nejvíce osvěžit a nastartovat! Hlídejte si, co jíte – ostatně o velikonočním týdnu vrcholí období půstu, tak proč se k této tradici, tedy alespoň symbolicky, nepřipojit?
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Pokračujete v trendu, který započal již minulý týden – užíváte si domácí pohody, kterou jste si v předchozích dnech „vybojovali“ (a je vaší velkou zásluhou, že jste s partnerem či partnerkou zase našli společnou řeč navzdory všem okolnostem), a ani v práci by vás neměly čekat žádné větší nástrahy – i když ne že by se o ně někteří kolegové nesnažili… Ve druhé polovině týdne dostanete zajímavou nabídku. Ještě než ji zcela zamítnete, zkuste zapřemýšlet, zda by pro vás neznamenala (tedy kromě práce navíc) i příležitost k osobnímu/pracovnímu rozvoji.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Ve velikonočním týdnu vás zaměstná především práce (a upřímně řečeno, na vině budete hlavně vy). Dlouho odkládaný úkol už zkrátka budete muset vyřešit. Bohužel vaše soustředění na práci si vybere svou daň na vašem rodinném a milostném životě. Ne že byste museli čelit nějakým závažnějším konfliktům, ale domácí atmosféra bude vaší „zažraností“ do práce poznamenaná. Zkuste proto vše napravit o víkendu. Velikonoce vám k tomu poskytnou příležitostí více než dost!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Již právě proběhlý týden ukázal, že pro vás začíná méně stresující období, než tomu bylo doposud (konečně i vám jaro poskytne onen pověstný začátek nového života). Využijte toho! Začněte se soustředit na věci, které jste kvůli neustálému řešení všelijakých problémů (a nejen vlastních, jak víte) v minulých dnech a týdnech opomíjeli. Drobné vrásky vám nicméně může přidělat vaše zdraví. Vsaďte raději na prevenci a o víkendu si dopřejte pořádný odpočinek.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Sváteční týden pro vás začne relativně příznivě – situace doma se konečně uklidní, a to se pozitivně odrazí i ve vašem pracovním nasazení, především se zvýší vaše soustředěnost a díky tomu zvládnete i úkoly, které nejsou právě snadné a kterým se vaši kolegové (bohužel dosti úspěšně) vyhýbají již nějakou dobu – jako by čekali, až se jich ujmete vy. Velikonoce by se měly nést v rodinné atmosféře. To občas může být vyčerpávající, ale nebojte, vše zvládnete!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Ve velikonočním týdnu vás zaměstnají drobné rozmíšky v práci. To, co vypadá na první pohled jako malicherný spor, hrozí přerůst do vážnějších hádek s kolegy – zkuste se jim ale za každou cenu vyhnout. Máte totiž občas tendenci své „protivníky“ v hádkách shazovat, a to nikdy není dobrá strategie. Nakonec se vše urovná, ale atmosféru na pracovišti to zrovna nevylepší. Naopak na domácí frontě vás čekají příjemné chvíle, Velikonoce by měly proběhnout ve znamení rodinné pohody.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat