Léto ve znamení testování. Přidejte se i vy!

05.07.2017 | Testování

K létu patří sluníčko, prázdniny a dovolené, dobré jídlo a pití, zkrátka všeobecná pohoda. Jak si toto období letos ještě více zpříjemnit? Co třeba tím, že během něj vyzkoušíte nějaké novinky z oblasti kosmetiky, zdraví, elektroniky, péče o děti nebo pomocníků do domácnosti?

Díky Bety.cz máte jedinečnou možnost zjistit, zda a jak který výrobek funguje, přečíst si rady a recenze ostatních uživatelek a zapojit se do sdílení zkušeností s konkrétním produktem. Stačí se stát naší testerkou!

Testuji, testuješ, testujeme

Znáte to. Zaujme vás v obchodě nějaký výrobek, ale jste na vážkách, zda ho koupit. Opravdu toho dokáže tolik, kolik slibuje výrobce? Jak by se vám v takové chvíli hodily zkušenosti ostatních žen, které by se o ně s vámi podělily a usnadnily vám tak rozhodování! A právě to je základní princip našeho testování s Bety.cz. Naše testerky se stávají jakousi vaší kamarádkou, která vás nenechá ve štychu a poradí vám.

V rámci klasického testování získají vybrané uživatelky, jež se přihlásí do testování konkrétního produktu, výrobek k vyzkoušení, určitou dobu jej testují a poté napíší své hodnocení. To ostatně mohou přidat i uživatelky, které sice vybrány nebyly, ale s daným produktem už zkušenosti mají. Společně takto otestovaly například už mopy na podlahu či vysavače na okna, krémy proti vráskám i akné, prací prostředek či samotnou pračku, ale i operaci očních víček nebo hračky pro dospělé.

Testování jako společenská událost

Další možností, jak vyzkoušet nějaký výrobek a o své zkušenosti se podělit, je testování Zážitkové. Jak už název napovídá, jedná se o testování, při kterém se sejde na jednom místě hned několik vybraných testerek a společně podrobí testu daný produkt. A protože naše testerky jsou ženy zábavné a společenské, odnesou si nejen spoustu nových poznatků a zkušeností, ale také zážitků a dobrou náladu. A kromě zkoušeného výrobku či možnosti jeho výhodného nákupu s výraznou slevou také nějaký ten dáreček.

Zážitkové testování jsme s našimi testerkami absolvovali docela nedávno a kritickému oku jsme při něm v úžasném prostředí Tančící kuchyně podrobili vysavač, výkonný mixér, parní hrnec či kávovar.

Jakýmsi sourozencem Zážitkového testování je Skupinové testování. To už třímají pevně v rukou naše vybrané testerky. Ty totiž ke zkoušení produktů přizvou i své kamarádky a výrobek buď otestují spolu (třeba v rámci úžasné letní party), nebo se o něj podělí postupně.

Když testuje redakce a blogeři

Třetím typem testování je Redakční testování. Během něho výrobek vyzkoušíme za vás v redakci a pak se s vámi podělíme o své zážitky. S úspěchem jsme již takto otestovali třeba auto, mop na podlahu, naše dítka si vychutnala testování dětských svačinek a jedna z našich kolegyň na vlastní tělo (a to doslova) vyzkoušela účinek Venušiných kuliček.

Samostatnou kapitolu pak tvoří testování s našimi blogery. Tím prvním je Testování na tátovi, v jehož hlavní roli stojí spisovatel Martin M. Cabicar a jeho malá dcera Viki. Tihle dva nikdy nezklamou a svými hodnoceními baví nejen nás v redakci Bety.cz, ale – jak víme díky vašim redakcím – také naše čtenářky. Přečíst si můžete jejich zkušenosti například s houbičkami na nádobí, polévkovačem nebo vysavačem na okna.

K Viki a tátovi nedávno přibyla HanKa alias Matka na pokusy. Ta se svými ratolestmi otestovala prakticky v přímém přenosu třeba přírodní krém nebo robotické vysavače.

Jak se zapojit?

Říkáte si po přečtení předchozích řádků, že by stálo za to přidat se k našim testerkám a zpříjemnit si nejen léto, ale i další měsíce, zkoušením novinek? Není nic snazšího než se zaregistrovat do Klubu testerek a přihlásit se k testování, které se vám bude líbit. Pak už budete jen předávat své zkušenosti dál. Více se o testování dozvíte ZDE.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat