Horoskop na týden od 19. do 25. června 2017 od naší astroložky Anny!

17.06.2017 | Zábava

Jak nabitý týden mají před sebou Vodnáři? Komu se bude dařit více v lásce a komu naopak spíš v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Váhy? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené s rodinnými setkáními?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Nebývalý projev důvěry vás v týdnu velmi potěší. Moc dobře si totiž uvědomujete, že důvěra není samozřejmá. Navíc jde o velice křehkou záležitost. Vy však umíte lidem naslouchat a podrazáctví je vám cizí. Díky tomu vám ostatní věří. Važte si toho!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

V tomto týdnu opět popustíte uzdu své vášni k utrácení. Tentokrát však prozíravě investujete do ryze praktické věci, která vám udělá spoustu radosti! Pragmatismus se vám vyplácí, využívejte ho i do budoucna. Dost bylo zbytečných a nepotřebných cetek.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Určitému člověku padnete do oka. Nestyďte se také projevit zájem! Sebevědomí vám sluší a navíc nemáte důvod k ostychu. Pokud ale sympatie nesdílíte, neváhejte to dát najevo. Hrajte na rovinu a fér. I když se to může zdát kruté, je to nejlepší řešení.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Rozhodně nepatříte mezi naivní snílky. Náhodný milostný románek, který jste v nedávné době prožili, nepovažujete za zásah osudu. Naopak, zcela pragmaticky mu nepřikládáte větší význam. Váš protějšek je na tom však trochu jinak, buďte tedy taktní.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Tento týden vám bude přát štěstí! Při nezbytných nákupech budete mít neuvěřitelnou kliku a narazíte na ty absolutně nejvýhodnější ceny. Díky tomu opravdu výrazně ušetříte! Peníze tak můžete investovat do zábavy či výletu se svými kamarády a blízkými.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Určitá osoba se vám vyzná ze svých citů. Budete velmi překvapeni, neboť půjde o člověka, od kterého byste to rozhodně nečekali. Můžete mít sklon reagovat unáhleně. Zkuste se však zamyslet, opravdu by to nestálo za zkoušku? Oprostěte se od předsudků.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Zavzpomínáte na své milostné prohřešky, což ve vás vzbudí rozporuplné pocity. Na jednu stranu se budete cítit lehce provinile, nepopřete však, že na některé své eskapády vzpomínáte s láskou. Pravdou je, že teď už se s nimi tak jako tak musíte smířit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

S jistým člověkem se nepohodnete. Nemusíte z toho však dělat tragédii. Faktem je, že s některými lidmi se dá vyjít velmi těžko. Nesvádějte proto vinu na sebe. Raději se soustřeďte na řešení akutních problémů. Někdy musíte překonat osobní antipatie.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Určitý člověk vás požádá o diskrétnost. I když budete mít sto chutí slib porušit, nakonec se ovládnete a zachováte mlčení. Uvědomíte si totiž, jak byste se vy sami cítili v podobné situaci. Navíc dokážete, že na vás je opravdu spolehnutí. To se cení.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Poučíte se z minulých chyb a v oblasti lásky budete mnohem upřímnější. Zjistíte totiž, že je to daleko jednodušší, než mlžit a zamotávat se do vlastních lží, které se stejně nakonec provalí. Preferujte pravdu i za cenu, že se to může někoho dotknout.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Podaří se vám nevídané. Hluboce zapůsobíte na rodiče svého partnera. Obdiv a uznání, které z jejich strany sklidíte, bude radostí nejen pro vás, ale také pro váš protějšek. Vždyť dobré vztahy v potenciální rodině jsou základem úspěšného vztahu!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Potkáte osobu, o které se vám ani nesnilo. I když rozrušení bude velké a pokušení jakbysmet, snažte se udržet své vášně na uzdě a zachovat dekorum. Když to zvládnete a budete jednat přirozeně, dostanete záviděníhodnou příležitost. Jen nepanikařte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kuře na paprice

(4 hlasů)

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Italská fazolová polévka

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

9 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:59
33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat