Horoskop na týden od 9. do 15. října 2017 od naší astroložky Anny!

07.10.2017 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Ryby? Komu se bude dařit na poli lásky a na koho čeká neklid v oblasti přátelství? Co hvězdy chystají pro Štíry? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené s pracovním nasazením?

Beran (21. 3.–20. 4.)


S novým protějškem budete mít na mnoho záležitostí rozdílné názory. Zprvu vás to velmi zklame, není však důvod ke smutku. Vašemu vztahu to dodá zajímavý náboj a uvidíte, že se navzájem dokážete obohatit o rozdílné pohledy na život. Což je jen dobře!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

 

Velice přitažlivá osoba vás pozve na kávu. Pokud nemáte vážný důvod odmítnout, nedělejte to. Uvidíte, že si užijete příjemné odpoledne s šarmantním člověkem, což vám nemálo zvedne sebevědomí. A trochu povyražení koneckonců potřebuje občas každý, že?
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

K novému vztahu vám chybí je krůček. Je to však velmi důležitý krůček, proto ho nepodceňujte. Začátky milostných vztahů bývají zajímavé, mnohdy radostné a vášnivé, v každém případě však velice ošemetné. Proto si dejte v cílové rovince pozor.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Obrníte se proti neúspěchu. Zdravá míra skepse je v pořádku, nesmíte to však přehánět s poraženeckými náladami. Prohru berte jako možnou eventualitu, nikoliv jako jediný pravděpodobný výsledek svého snažení. Jinak vás nic jiného než neúspěch nečeká.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Zapletete se do milostného trojúhelníku. Teď je jen na vás, co s tím uděláte. Možná vám bude tento vztah nějaký čas vyhovovat. Dlouhodobé řešení však neexistuje a vy se musíte rozhodnout, jaké jsou vaše priority. Pokud setrváte, nudit se nebudete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

V novém partnerském vztahu budete zpočátku víceméně plavat. Nenechte se tím však odradit. Jediné, co potřebujete, je čas. Věřte, že za nějakou dobu si s novým partnerem budete připadat jako staří známí. Pak budete na nejistotu s úsměvem vzpomínat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Kolegové vám budou vytýkat pracovní nasazení. Vy však víte, co chcete, a také za tím jdete. To, že se to ostatním nezamlouvá, vás příliš neodradí. Dost možná mají své důvody k tomu, aby vás brzdili v rozletu. Zkuste zjistit, co za tím doopravdy vězí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

V práci se nevyhnete menším sporům, bude vám totiž dělat nemalé problémy uznat autoritu nadřízeného. Nesnášíte, když vám kdokoliv radí, o kritice nemluvě. Okolí si na to zvyklo, v zaměstnání však narazíte. Snažte se proto překonat své pyšné štíří ego.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Inspirujete se idylickým vztahem svých známých. Jejich souznění a vzájemné pochopení pro vás bude velkou inspirací a také jakýmsi vysněným cílem. Je skvělé, že máte vzor, pamatujte však, že vždy musíte najít svoji cestu. Nesnažte se slepě kopírovat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Dokážete svému partnerovi, že daný slib umíte dodržet za všech okolností. Nutno říct, že na něj uděláte velký dojem. Jednáte totiž čestně a na rovinu za všech okolností, což se v současné době vidí málokdy. Pokračujte ve stejném stylu, vzbudíte respekt.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Určitá osoba se vám vyzná ze svých citů. Budete velmi překvapeni, neboť půjde o člověka, od kterého byste to rozhodně nečekali. Můžete mít sklon reagovat unáhleně. Zkuste se však zamyslet, opravdu by to nestálo za zkoušku? Oprostěte se od předsudků.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Budete mít kliku! Určitá osoba vám konečně vrátí starý dluh. Však bylo na čase. Příště si dáte větší pozor na to, komu půjčujete. Vaše laskavost by se vám totiž mohla nehezky vymstít. Někdy musíte být nekompromisní i vůči přátelům. Právě kvůli nim.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
16 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 2.5.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat