Horoskop na týden od 4. do 10. prosince 2017 od naší astroložky Anny!

02.12.2017 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Blíženci? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Váhy? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Tento týden nepůjde prakticky nic podle vašich představ a plánů. Ještě než začnete propadat panice a zoufalství, uvědomte si, že to nutně nemusí znamenat neúspěch či důvod k rozčarování! Někdy se zkrátka věci vyvíjejí vlastním směrem, nezávisle na vašich snahách. Radujte se ze všech dílčích úspěchů, které se vám v tom všem zmatku povede dosáhnout. Pomůže vám to uvědomit si, čeho všeho jste toho navzdory své skepsi ve skutečnosti dosáhli!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

 

Do vašeho života tento týden zasáhnou nepodložené zvěsti a pomluvy. I když se přímo netýkají vaší osoby, nečekaně vás raní. Ještě než přistoupíte k nějaké razantní odvetě, zamyslete se nad tím, zda má vůbec cenu nějak razantně reagovat. Váš smysl pro spravedlnost neznamená, že byste se měli snížit na úroveň svého „nepřítele“. Nejednejte impulzivně, spíše se snažte napravovat škody a až poté se zaměřte na původce všech nepříjemností. Jste mistry v diplomacii, využijte toho!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Vaše snahy o osobní nezávislost za každou cenu tento týden narazí na nečekanou překážku. Totiž nedorozumění a nepochopení ze strany vašich nejbližších. Ti totiž budou mít pocit, že ve svých touhách zcela přehlížíte jejich potřeby. I když to není tak docela pravda, raději se zamyslete, jak k takovým závěrům došli. Čeká vás období vysvětlování, a i když se vám do něčeho takového dvakrát chtít nebude, obrňte se trpělivostí a pusťte se do něj všemi silami. Odměnou vám bude znovu nastolená domácí pohoda.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Ačkoli sami cítíte, že začínáte podléhat předvánočnímu stresu, nedostanete tento týden mnoho příležitostí, jak se s ním vyrovnat. Spíše jako byste se do všeho toho shonu propadali čím dál více. Máte totiž pocit, že veškerá tíha spojená s tímto náročným obdobím leží jen na vás. Možná jste ale nedali ostatním příležitost, aby vám ulehčili! Najděte proto čas a příležitost ke klidnému (a věcnému) rozhovoru se svými nejbližšími – vyjasněním všech rolí, které na sebe musí každý následující dny převzít, se pročistí vzduch a vám se zas bude o něco snáze dýchat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Vyrovnat se se situací, do které vás „uvrhli“ vaši přátelé, bude složitější, než byste čekali. Vzhledem k tomu, že často nepůsobíte, jako by se vás problémy nějak více dotýkali, má spousta lidí pocit, že vás může využít jako hromosvod pro své vlastní emoce a potíže. Jenže takový přístup vás musí zákonitě po nějaké době zcela vyčerpat. Snažte se zbavit napětí, které vás svazuje, dejte průchod svým vlastním potřebám! Nápomocnou ruku hledejte u svých nejbližších, uvidíte, že svěříte-li se jim, najdete nejen pochopení, ale i úlevu!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Poslední dobou jste se až příliš soustředili sami na sebe a své nejbližší, takže vaši přátelé se mohou cítit odstrčeně. A když se nad tím zamyslíte, ne zcela neprávem. Snažte se proto tento týden soustředit právě na ně! Nesnažte se vymýšlet nějaké výmluvy, proč od vás vaši přátelé nedostávali tolik pozornosti, kolik si zasloužili, zkuste jim zcela popravdě vysvětlit důvody, které vás k takovému chování vedly. Uvidíte, že upřímnost je tou nejlepší zbraní!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Přestaňte se donekonečna soustředit na plánování věcí, které ještě ani nenastaly, a soustřeďte se spíše na řešení situací, se kterými jste konfrontováni nyní. Jistě, je dobré mít v hlavě připravený plán pro všechny možné případy, ale přílišným soustředěním se na vzdálenou budoucnost můžete opomenout důležité aspekty přítomnosti. Pamatujte, že některé věci prostě běží nezávisle na vašich snahách a že i dosahování malých cílů má své opodstatnění. Problémy řešte, až se objeví. Uvidíte, že tento týden se vám taková strategie více než osvědčí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Pro následující týden bude vaším nejlepším společníkem diář. Valí se toho na vás tolik, že ani nebudete mít jinou možnost, než vše do posledního puntíku plánovat. Nakonec zjistíte, že přesně stanovený rozvrh je jediným, co vás uchrání před zešílením. Ale nemyslete, že budete mít zcela vyhráno – držet se plánu vám dá pěkně zabrat. Ani ne tak kvůli vaší slabé vůli, ale protože vaše okolí nebude mít tolik pochopení, kolik byste potřebovali, a bude si váš čas nárokovat více, než budete moci poskytnout. Nepolevujte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Tento týden se až nebezpečně blízko přiblížíte hranici svých schopností a možností – všechen stres a shon se podepíše na vašich schopnostech zvládat vypjaté chvíle a nejednou zahrozí, že zkrátka „vybuchnete“. Snažte se nevybíjet si frustraci na svých nejbližších, zkuste spíše najít jiný způsob, jak uvolnit napětí, se kterým bojujete. Na druhou stranu své emoce ale nepotlačujte – jen trochu korigujte způsoby, jakými jim dáte průchod.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Právě začínající týden budete mít tendence odsunout své potřeby až na druhou kolej a všechnu svou pozornost napřete na požadavky a touhy svého okolí. Samo o sobě to neznamená nic špatného, i vy cítíte, že si vaši nejbližší vaše ohledy zaslouží (poslední dobou jste je trochu zanedbávali), ale nepřehánějte to. Uvědomte si, že jedna věc je dávat a druhá být využíván. Právě tyhle tendence u některých ze svých nejbližších zaznamenáte. Nastavte si hranice a spolehněte se na svůj instinkt!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Ačkoli všichni okolo vás začínají propadat předvánoční panice a shonu, vy tento týden nedostanete příležitost, abyste se do této nálady ponořili. Největší nároky na váš čas i vaše myšlenky si totiž bude činit vaše práce. Stojí před vámi úkol, s jehož řešením si sice víte rady, ale stále bojujete s nejistotou, zda vámi zvolené řešení odpovídá představám kolegů. Neostýchejte se zeptat někoho, jehož úsudku důvěřujete! .
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Vaši pozornost budou vyžadovat především problémy doma. Tento týden to totiž bude vypadat, jako by se proti vám všichni vaši nejbližší „spikli“. Tedy alespoň takový pocit budete mít z jejich chování vy. Ve skutečnosti vás budou spíše ubíjet maličkosti, kterými vás bude rodina zavalovat. Snažte se zapojit racionální stránku svého já a nenechte se vyvést z míry nepřiměřenými emocemi! Koncem týdne se vše uklidní i bez vašeho výraznějšího zásahu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat