Horoskop na týden od 12. do 18. února 2018 od naší astroložky Anny!

10.02.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Blíženci? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Ryby? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)


V partnerství uvidíte problémy i tam, kde ve skutečnosti nejsou. Proto se snažte zachovat chladnou hlavu a nedělejte ukvapené závěry. Mohli byste jich totiž později hořce litovat. Nenechte se zmást jízlivými řečmi ostatních. Mohou mít své záměry!  
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

 

Tento týden se ponese především ve znamení nostalgie. Rozpomenete se na staré časy a budete s láskou vzpomínat na doby mládí. Zároveň si uvědomíte, že současnost není o nic horší než minulost. Ba právě naopak. Co by bylo, bylo. Myslíte na budoucnost!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Párům, jež jsou spolu v tuto chvíli teprve krátce, hrozí krize a potenciální rozchod. Začnete mít totiž pochybnosti o svém budoucím směřování a nejistota se promítne i do vztahu, který je stále ještě v plínkách. Dejte si proto pozor na unáhlenost.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Okolí vás bude tento týden vnímat jako rozené šprýmaře. Svou dobrou náladou a neutuchajícím optimismem nakazíte přátele i rodinu. Díky tomu se budou ostatní do vaší společnosti jen hrnout. Předáváte druhým pozitivní energii a oni to moc dobře vědí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Tento týden se můžete těšit na veselou rodinnou oslavu. Užijete si příjemnou a pohodovou atmosféru se svými blízkými a po nějaké době se setkáte i se vzdálenějšími příbuznými. Novinky z jejich života vás překvapí. Jednoduše vás čeká povedená akce!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Vydařená milostná schůzka vám dá nové naděje. Konečně překonáte veškeré splíny a pesimistické nálady. Uvědomíte si, že život přináší různá překvapení. Nikdy nevíte, na co zrovna narazíte. Proto se nesmíte poddávat depresím. Vše vždy dobře dopadne!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Přerušíte kontakty s bývalým protějškem. I když to bude těžké rozhodování, uvědomíte si, že to bohužel jinak nejde. Potřebujete nyní nějaký čas sami pro sebe. Jen tak totiž získáte vnitřní integritu a pocit nezávislosti a svobody. A to potřebujete!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Nečekaný výdaj vás nepříjemně zaskočí a udělá vám čáru přes rozpočet. I když budete v jistou chvíli nemile překvapeni a nebudete si vědět rady, brzo přijdete na efektivní řešení, které vás nebude téměř nijak omezovat. Chce to jenom trochu fantazie!  
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Tento týden přeje především kamarádským vazbám. Proto soustřeďte pozornost na nejbližší přátele. Uvidíte, že si s nimi užijete nejenom spoustu zábavy, ale podaří se vám díky nim vyřešit také několik palčivých problémů. Spadne vám kámen ze srdce.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Po delší době vystřízlivíte ze zamilovanosti a budete schopni spatřit svůj vztah v pravém světle. Dost možná budete některými okolnostmi překvapeni. Přesto se ale nemusíte bát šoku, který by mohl vaše soužití s partnerem ohrozit. Máte sebereflexi!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Nový spolupracovník vás rozhodně nenechá chladnými. Zjistíte, že vás na něm přitahuje cosi, co sami nedokážete definovat. Přesto se snažte ovládat své vášně a na základě pragmatismu a chladné logiky se rychle rozhodněte, jak dál. V sázce je mnohé.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Rozhodnete se vydat na návštěvu k příbuzným, které jste nějaký ten čas neviděli. I když se zpočátku budete cítit rozpačitě, buďte si jisti, že nakonec si užijete příjemný čas s milými lidmi. Dozvíte se mnoho zajímavých novinek z rodinného života.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat