Horoskop na týden od 26. března do 1. dubna 2018 od naší astroložky Anny!

24.03.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Vodnáři? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Střelce? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Vaše pohostinnost je až neuvěřitelná. Pro své blízké a přátele byste tento týden udělali první poslední. A můžete si být jisti, že si vaší ochoty a laskavosti všimnou! Dočkáte se proto mnoha pochval a ocenění. To bude působit jako pohlazení pro duši!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Přepadnou vás romantické představy a celý týden se jich nebudete moci zbavit. Nezadaní se proto začnou nenápadně poohlížet po potenciálním protějšku. A rozhodně budou mít na z čeho vybírat! Zadaní se mohou těšit na týden plný vzájemného rozmazlování.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Falešná obvinění, která vám v týdnu přidělávala vrásky, se konečně vyjasní. A to k vašemu prospěchu! Spadne vám obrovský kámen ze srdce a konečně si budete moci užívat jarního počasí. Vezmete si ze situace ponaučení pro příště a budete obezřetnější!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Nebudete se umět rozhodnout v jisté záležitosti, a myšlenky se vám tak budou celý týden točit jen okolo této jediné věci. Nemá však cenu nic lámat přes koleno. Co nevidět nastane situace, která vám dá pevné vodítko. Díky němu konečně najdete řešení.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

S kolegy v zaměstnání budete naprosto sehraní! Díky tomu vám půjde celý týden práce od ruky a zvládnete mnohem více povinností než obvykle. Opět si proto uvědomíte, jak moc je důležitý kolektiv a spolupracovníci, kteří vás motivují a pomáhají vám.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Budete snít o lásce s někým, kdo je zadaný. Připravte se proto na pár neklidných nocí a dní, kdy vám budou myšlenky neustále zalétávat k jisté osobě. Naštěstí se situace brzo rozlouskne. Můžete si být proto jisti, že nejistota nepotrvá příliš dlouho.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

V práci budete konečně doceněni! Nadřízení i spolupracovníci uznají, že máte výjimečný talent a schopnosti, které mají potenciál. Bude to pro vás obrovské zadostiučinění a především velká motivace k tomu, abyste se i nadále zlepšovali. Jen tak dál!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Nadřízení z vás budou mít radost. Ujistíte je totiž o tom, že jste lidmi na správném místě. Díky tomu vás čeká nejenom velká pochvala, ale dost možná máte také slušně našlápnuto k povýšení. Jediné, co musíte udělat, je nepolevit v nasazeném tempu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Jste platonicky zamilovaní? Věřte, že vaše láska může dojít naplnění. Chce to jen odvahu! Nebojte se ukázat, co opravdu chcete. Strach a obavy nejsou na místě. Pokud budete myslet pozitivně a nenecháte se otrávit maličkostmi, budoucnost bude růžová!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

V zaměstnání budete doslova lámat rekordy! Vaše pracovní nasazení bude až nepochopitelné. Vybere si sice svou daň v podobě únavy, nicméně si můžete být jistí, že ocenění vás nemine. Dočkáte se uznání jak ze strany kolegů, tak ze strany nadřízených.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Rozhodnete se skoncovat s nepříjemným zlozvykem! A uděláte jen dobře. Právě tento týden jsou vaše odhodlání a vůle silnější než kdy jindy. Navíc se můžete těšit na podporu ze strany přátel a blízkých. Ti všichni vám velmi rádi podají pomocnou ruku.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Dočkáte se kariérního úspěchu! Tento týden tedy budete mít co slavit. Nezapomeňte se o úspěch podělit se svými nejbližšími. Určitě s vámi chtějí sdílet radost! Je možné, že se setkáte s několika negativními reakcemi, ty však můžete vesele ignorovat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat