Horoskop na týden od 20. do 26. srpna 2018 od naší astroložky Anny!

18.08.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Býci? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Raky? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Ve sporu s partnerem budete mít poslední slovo. A rozhodně se nemusíte bát, že si váš protějšek bude připadat jako uťápnutá onuce. Máte zdravý vztah, který vydrží vzájemné oponování. A protějšek si uvědomí, že v jistých ohledech máte prostě pravdu!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Jisté finanční otázky je nutné řešit s rodinou. Uvědomte si, že vaši blízcí mají k určitým záležitostem také co říct, neboť se jich úzce dotýkají. Proto se rozhodně nebojte přednést problémy a prodiskutovat je se svými blízkými. Pomůže to totiž všem!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Pracovní změna je již za dveřmi. Proto se nevzdávejte v cílové rovince a ukažte svým nadřízeným, že máte odhodlání a vytrvalost. Pokud o tom přesvědčíte sami sebe, buďte si jisti, že o tom přesvědčíte i ostatní. Povýšení vás pak jistojistě nemine!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Peníze, co jste investovali do jisté věci, se vám již brzo vrátí! Chce to jenom trpělivost a výdrž. Pokud budete věřit v dobrý konec, můžete si být jisti, že se jej dočkáte. Nenechte se odradit skeptickými řečmi známých. Nic o záležitosti nevědí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Na jistou osobu opačného pohlaví budete nuceni změnit názor. Přesvědčíte se o tom, že první dojem bývá leckdy zavádějící. Přesto si uvědomte, že i když už máte jisté zkušenosti, měli byste zůstat otevření a ochotní svůj pohled kdykoli poopravit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Pro práci vám bude chybět elán a nadšení. I když se dost možná snažíte překonat a dostat ze sebe maximum, uvědomte si, že signály svého těla nemůžete ignorovat donekonečna. Raději se proto zamyslete nad příčinami svých problémů a trvající únavy.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

V jisté osobě najdete zalíbení. I když si možná říkáte, že není šance vztah naplnit, věřte, že s optimistický přístupem a vírou v dobrý konec dokážete vše, co si usmyslíte. Proto nepropadejte skepsi a pokuste se ukázat to nejlepší, co ve vás je!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Podaří se vám vyhnout se jistému nepříjemnému setkání. I když se budete muset uchýlit k menší lži, pořád platí, že účel světí prostředky. V tomto případě si totiž ušetříte mnohé patálie. Raději se ale ostatním svými obrannými manévry moc nechlubte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Domluvená schůzka bude mnohem lepší, než čekáte! Proto zapomeňte na skepsi a pochybnosti a užívejte si dobré nálady s člověkem, se kterým si rozumíte. Občas máte sklony vidět všechno příliš černě a tentokrát byste se mohli připravit o skvělou šanci!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Budete mít pocit, že pro svoji rodinu představujete jen zdroj financí. Pokud si připadáte využíváni, nebojte se to dát svým blízkým najevo. Vůbec si totiž neuvědomují, že by něco mohlo být špatně. Uvidíte, že vás pak velice rychle přesvědčí o opaku.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Po delší době vystřízlivíte ze zamilovanosti a budete schopni spatřit svůj vztah v pravém světle. Dost možná budete některými okolnostmi překvapeni. Přesto se ale nemusíte bát šoku, který by mohl vaše soužití s partnerem ohrozit. Máte sebereflexi!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V nové práci se začnete realizovat a budete mít plnou hlavu plánů do budoucna! Váš nadřízený z vás bude nadšený. Píle a odhodlání se totiž poznají na první pohled. Buďte si jisti, že také kolegové se vámi budou inspirovat. A možná i trochu žárlit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat