Horoskop na týden od 29. října do 4. listopadu 2018 od naší astroložky Anny!

27.10.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Raci? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Kozorohy? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Budete zvažovat velice důležité rozhodnutí. Ne nadarmo se říká, že práce kvapná je málo platná. Moc dobře si to uvědomujete a proto si necháte dostatek času, abyste měli jistotu, že jste zvážili všechna pro a proti. Chcete totiž dosáhnout svého!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Vaše nadšení pro práci mírně opadne, uvědomíte si totiž, že průběh nejde zdaleka tak hladce, jak jste si představovali. Výsledek se vzdaluje v nedohlednu a vy máte najednou pocit, že snaha nikam nevede. Jde však jen o momentální krizi. Vytrvejte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Tento týden se bude dařit zejména lidem s dobrodružnou povahou. Objevíte nečekané perspektivy a získáte spoustu možností! Touha po něčem neobvyklém vás bude hnát dopředu a dodá vám elán a nadšení k práci. Budete mít pocit, že zvládnete vše na světě.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Konečně se vám podaří prolomit ve vztahu chlad. Získáte tak tolik očekávaný pocit bezpečí a jistoty. Navíc si uvědomíte, že veškeré krize jsou dány jenom nedostatečnou komunikací. To vás povzbudí, neboť zjistíte, že všechno se dá řešit. A s úspěchem!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Ujasníte si žebříček hodnot. Zjistíte, že v minulých dnech a týdnech jste šli po nesprávné cestě, která vás zavedla do duševního stavu, ve kterém nechcete dále setrvávat. Vše je jen ve vašich rukách! Začnete více naslouchat sami sobě a svým touhám.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Rozvoj nového vztahu rozhodně neuspěcháte. Minulé zkušenosti vás naučily, že spěchat se nevyplácí, ať jsou důvody jakékoliv. Proto necháte iniciativu spíše na partnerovi a nebudete se snažit víc, než je nutné. Zachováte si tak vnitřní klid a odstup.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Narazíte na starého známého. Uvědomíte si, že vám onen člověk velice chyběl, i když jste si to nepřipouštěli. A vzhledem k tomu, že nevěříte na náhody, chytnete se této příležitosti a pozvete dotyčného na skleničku. Uvidíte, že si máte pořád co říct!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Konečně uskutečníte dávné plány. Podaří se vám zrealizovat vize, ve které jste už ani nedoufali! Je to důkaz toho, že pokud máte odhodlání a víru, zvládnete vše, co si umanete. Navíc jste realisté a umíte zůstat nohama na zemi. Iluze vám nehrozí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Tento týden bude v práci, na rozdíl od těch minulých, mnohem klidnější a pohodovější. Díky tomu si budete moci oddechnout a ujasnit další postupy. Hektické dny vám totiž dosud nedovolily, abyste si naplánovali detaily povinností. Dnes máte možnost.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

V kariéře se dočkáte nečekaného obratu k lepšímu! Budete natolik zaskočeni, že si neuvědomíte, jak velkou radost máte. Nadšení však přijde později. Sdílet ho s vámi budou vaši nejbližší, kteří vás ve všem stoprocentně podporují! Máte se na co těšit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Láska vás může potkat všude, i na pracovišti! Nebraňte se proto sblížení s kolegou, může přinést vztah, jaký vás svou hloubkou velice překvapí. Proto se nebojte zariskovat a dejte svému spolupracovníkovi najevo, že proti schůzce rozhodně nic nemáte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Rozvíjející se vztah vám dodává pozitivní energii a dobrou náladu, zejména když jej posvětí vaši nejbližší přátelé. Velice vám totiž záleží na tom, co si vaši blízcí o partnerovi myslí. A tentokrát budete nadšeni. Všichni vás totiž rádi podpoří!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat