Horoskop na týden od 18. do 24. února 2019 od naší astroložky Anny!

18.02.2019 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Štíři? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Váhy? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Obrníte se proti neúspěchu a budete raději počítat s tím nejhorším. V koutku duše ale pořád doufáte, že by vaše sny a touhy mohly vyjít. Pokud tomu budete věřit i nadále a přistupovat ke svým snahám pozitivně a s nadhledem, žádná skepse není potřeba.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Své nadřízené přesvědčíte, že jste lidé na svém místě. A to přesto, že drobným chybkám se tentokrát nevyhnete. Vaše nesporné klady však převažují. Ukážete, že se umíte ohánět, rychle se rozhodujete a umíte přemýšlet neotřele a nápaditě. Jen tak dál!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

V zaměstnání vás čeká velice příjemné překvapení! Dostane se vám nabídka nové pracovní pozice. Pochybnosti vás neminou, ovšem nezapomeňte na to, co je vaším cílem. Nechte si čas na rozmyšlenou, unáhlená rozhodnutí vám nesvědčí. Nikam nespěchejte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Velmi vás překvapí jistý obdivovatel. Rozhodně byste totiž nepředpokládali, že někdo takový vám bude skládat poklony. Je důkaz nejenom vaší nebývalé píle, ale také toho, že dát na první dojem je mnohdy velice zavádějící. Zamyslete se nad situací.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

V partnerském vztahu konečně získáte jistotu a pocit bezpečí. Však bylo načase! Partner vám totiž konečně dokáže, že s ním se opravdu nemáte čeho bát. Je skvělé, že vedle sebe máte člověka, který vám umí být oporou. I vy oplácejte jeho obětavost.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Budete mít pocit, že vás kolegové brzdí. Otázkou však je, zda dokážete pracovat v týmu. Přiznejte si, že chyba není jen na straně spolupracovníků. Přestaňte se honit za osobními zásluhami. Bude lépe nejenom vám, ale i nadřízeným a potažmo celé firmě.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Protějšek bude tento týden trochu více marnotratný, což vám nebude zrovna po chuti. Řešení je jednoduché! Zkuste si se svým partnerem v klidu promluvit o financích. Rozhodně se však vyhněte panovačnému a rozkazovačnému postoji. Nepochodíte s ním.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Novou lásku si omotáte kolem prstu překvapivě lehce. Nepodléhejte však dojmu, že nyní máte všechno v kapse! Opak je totiž pravdou. Zdánlivá poddajnost vašeho protějšku není tak bezvýhradná, jak by se vám mohlo jevit. Neusněte proto na vavřínech!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

V zaměstnání opět zapadnete do nudné a rutinní práce, která vám příliš radosti nepůsobí. Pokud však nemáte sílu změnit svůj život sami, nečekejte, že to za vás udělá někdo jiný. Vy musíte být iniciátorem svého štěstí. Možná je načase začít jednat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Podpoříte lásku svých známých. Ve chvílích nejistoty jim totiž dokážete být oporou a vaše diplomatické schopnosti se taktéž projeví jen a pouze pozitivně. Jenom nezapomeňte, kde je ona velice tenká hranice mezi laskavým zájmem a nemístnou vlezlostí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Tento týden budete plní energie, chvilku neposedíte na místě. Využijte proto svůj elán a zbavte se starých restů a povinností, které jste již dávno zametli pod koberec! A to nejenom těch z oblasti práce, ale také těch, které jste odbyli v domácnosti.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

S novým protějškem budete mít naprosto rozdílné názory. A to nejenom v oblasti zájmů a preferencí, ale také v představách ohledně společné budoucnosti. Nelamte však nic přes koleno a nezapomeňte, že kompromis je vždycky možný. Stačí jen chtít.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Čočka na kyselo

(3 hlasů)

Rajská omáčka

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:53
188 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:41
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat