Horoskop na týden od 13. do 19. května 2019 od naší astroložky Anny!

12.05.2019 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Ryby? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Váhy? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Již minulý týden naznačil, že pro vás začíná méně stresující období, než tomu bylo doposud. Využijte toho! Začněte se soustředit na věci, které jste kvůli neustálému vypětí v minulých dnech a týdnech opomíjeli. Budete mít ze sebe mnohem lepší pocit, navíc najdete dostatek času nejen na sebe, ale i rodinu a přátele. Navíc vaše okolí ocení, že jste v mnohem lepší duševní pohodě, takže vás nečekají žádné partnerské turbulence. Drobné vrásky vám nicméně může přidělat vaše zdraví (rychlé změny počasí nejsou pro váš organismus to pravé). Vsaďte raději na prevenci a o víkendu si dopřejte pořádný odpočinek.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Právě začínající týden proběhne pro Býky ve znamení klidu a všeobecné pohody. Však si to také zasloužíte! Ne že byste se nemuseli občas vypořádat s nějakým tím problémem, ale vaši dobrou náladu to nepokazí (a když, rozhodně ne na dlouho). Víkend na vás chystá příjemné překvapení, za nímž budou stát vaši blízcí. Jen dejte pozor, abyste on dobrou náladu v rodině nepokazili nějakým svým nepříliš taktním a promyšleným prohlášením…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Následující květnový týden dostanete hned několik příležitostí využít naplno svou přirozenou schopnost zapálit se pro věc! Právě díky ní se vám podaří zdánlivě bez těžkostí vybruslit z hrozících problémů. A platí to jak v práci, která vám v posledních dnech dávala zabrat, tak i na poli rodinném (ano, vaši nejbližší ocení, že je z vás opět onen nadšený člověk, který jim v poslední době tolik chyběl). Jen pozor na případnou lehkomyslnost, pamatujte, že úspěch nepřichází jen tak, ale je na něm třeba zapracovat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Právě se otevírající týden pro vás začne příznivě – situace doma je klidná, téměř idylická, což se promítne i do vašeho výkonu v práci. Především se zvýší vaše soustředěnost (a s ní i odhodlanost dotahovat věci do konce) a tím zvládnete i úkoly, které nejdou právě příjemné. Pozor si ale musíte dát na své zdraví! Přirozeně inklinujete k teplejšímu a stabilnějšímu počasí, než jaké nám na tento týden příroda přichystala, a tak by vás v polovině týdne mohla zaskočit nepříjemnost v podobě škrábajícího krku či rýmy…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Nadcházející týden se ještě „sveze na vlně“ předchozích klidných dnů. Energie máte stále dost, čehož dokážete náležitě využít, hlavně při plnění úkolů v práci – i když máte občas pocit, že především vaši kolegové v práci neoceňují vaše nadšení pro věc, nenechejte si tím pokazit náladu! V partnerském životě vás nic závažného nečeká, i když v širší rodině zaznamenáte několik menších sporů. Nabídněte oběma stranám svou pomoc, ale nesnažte se přidat k některé z nich – nemuselo by se vám to vyplatit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Po pracovní stránce čeká na zrozence znamení Panny v nadcházejícím týdnu docela kolotoč. Snažte se od sebe opět odlišit problémy, které má cenu řešit, od těch, které se vás vlastně přímo netýkají a kterými nemá cenu si lámat hlavu. Možná se vašim kolegům nebude tento způsob zamlouvat (zvykli si na vás „házet“ i své povinnosti), ale trvejte si na svém. Osobní život bude naopak poměrně harmonický. V polovině týdne vás sice nepříjemně zaskočí partner či partnerka, ale nepůjde o nic vážného a vše se záhy vyřeší. Snažte se brát více ohledy na své zdraví!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Nadcházející dny nechystají na Váhy žádné větší nástrahy. Sice se budete muset vypořádat s hromadou úkolů v práci, ale na druhou stranu to pro vás znamená příležitost naplno rozvinout svůj talent. Doma i nadále panuje pohoda, kterou tu a tam naruší drobné potíže (pokud máte děti, čekejte je právě od nich). Pokud se o víkendu hodláte věnovat pohybovým aktivitám, dávejte pozor na nejrůznější poranění!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Pokračujete v trendu, který naznačil již týden minulý – užíváte si žádnými vážnějšími spory nerušené domácí pohody, kterou jste si v předchozích dnech „vybojovali“, a ani v práci by vás neměly čekat žádné nástrahy. Ve druhé polovině týdne dostanete zajímavou finanční příležitost. Ještě než se po ní nadšeně „vrhnete“, pečlivě zvažte všechna pro a proti. Ano, každá koruna do rodinného rozpočtu je dobrá, ale přesvědčte se, zda tak snadný výdělek nebude v konečném důsledku znamenat naopak ztrátu…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

V právě začínajícím týdnu vás zaměstnají hlavně drobné rozmíšky doma. To, co vypadá na první pohled jako malicherný spor, hrozí přerůst do vážnějších hádek – zkuste se jim za každou cenu vyhnout. Váš partner či partnerka ocení váš otevřený přístup v takových situacích (ačkoli na první pohled to rak vypadat nebude), i když to neznamená, že vás nečekají bitvy, které si zkrátka budete muset vybojovat. Nepanikařte, nakonec se vše urovná. V práci vás čeká relativní klid, hromada na první pohled neřešitelných úkolů nakonec nebude tak hrozná, jak se vám zdálo.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

V tomto květnovém týdnu vás zaměstná především práce. Dlouho odkládaný úkol už zkrátka budete muset vyřešit, a tak napřete všechny své síly tímto směrem. Bohužel se tak stane i na úkor vašeho rodinného života. Ne že by vás čekaly nějaké otevřené spory nebo hádky s partnerem či partnerkou, ale domácí atmosféra bude vaší roztěkaností poznamenaná. Zkuste proto vše napravit o víkendu. Pokud jste single, zpozorněte v závěru týdne!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Do právě začínajícího týdne si ještě ponesete únavu z předchozího období. Nejde snad ani tolik o únavu fyzickou, jako spíše psychickou – a tu lidé tak citliví, jako jsou Vodnáři, snášejí mnohem hůře. Snažte se najít příčinu tohoto stavu a zapracujte na jejím odstranění, teprve poté budete připraveni posunout se někam dál. Energii čerpejte především v rodině, partner či partnerka vás příjemně překvapí! V práci na vás hvězdy tento týden nic zákeřného nepřichystaly, i když v druhé polovině týdne vás čeká menší (a nijak zásadní) spor s kolegou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Pro Ryby začíná poměrně klidný týden – tedy přinejmenším na domácí půdě (i když ne že by vás nečekala nějaká ta hádka s dětmi – zkuste také občas přiznat svou chybu a tedy svůj díl na napjaté situaci mezi vámi). V práci vám sic kolegové ani nadřízení nedopřejí oddechu, ale neznamená to, že neprožijete docela pohodový týden. Jediné, co si na vás hvězdy v tomto období přichystaly nepříjemného, je – především o víkendu – hrozící nachlazení. Nepodceňujte (a ani nepřeceňujte) svůj organismus a imunitní systém, a pokud se chystáte vyrazit někam ven, pořádně sena to připravte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat