Horoskop na týden od 29. července do 4. srpna 2019 od naší astroložky Anny!

29.07.2019 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Štíři? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Berany? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Zrozenci ve znamení Berana budou muset hned na počátku nového týdne zmobilizovat poslední zbytky sil (a upřímně řečeno, už vám jich mnoho nezbývá). Ať už se budete zabývat zmatky v práci, řešit na poslední chvíli kam s dětmi nebo balit na tolik vytouženou dovolenou, odpočinek se vám bude zdát v nedohlednu. Zkrátka budete v jednom kole. Sice na vás doléhají první známky únavy, ale vaše okolí (především to pracovní) pro to příliš pochopení nemá. Vydržte, zasloužené zklidnění se blíží. Mimochodem, velmi důležitou (a veskrze pozitivní) roli budou hrát v tomto období ve vašem životě přátelé. Neodmítejte nabízenou pomoc!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Lidé narození ve znamení Býka začnou právě nadcházející týden až nezvykle poklidně. Vděčí za to téměř dokonalé a příkladné přípravě, jíž obětovali prakticky veškerý volný čas o víkendu (navzdory nepochopení rodiny, která by vás raději měla jen pro sebe). Ale vyplatilo se. A tak žádné větší nástrahy nebo turbulence na vás hvězdy nechystají. Jistě, sem tam budete muset vyřešit nějaký ten spor nebo nepříjemnost (to už je ostatně úděl, jemuž čelí v létě všichni), ale nemusíte se obávat ničeho zásadního. Věnujte volný čas rodině – je to nejlepší investice!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Lidé narození ve znamení Blíženců budou muset po náročném závěru minulého týdne (náročný byl především pro Blížence-rodiče) výrazným způsobem zvolnit. Pokud vás zrovna čeká dovolená, nemohli jste ji načasovat lépe. Váš organismus už opravdu dojížděl nadoraz. Pro ty Blížence, kteří si na dovolenou musejí ještě nějakou dobu počkat nebo už ji letos mají za sebou, je jediným řešením ubrat z pracovního nasazení a začít myslet především na sebe. Rodina vám příliš odpočinku nedopřeje, ale alespoň vás nečekají žádné spory nebo konflikty!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Minulý týden jste dostali docela nečekaně zabrat (především v práci se na vás valil jeden úkol za druhým), alespoň víkend jste prožili v relativním klidu – a že jste si ho zasloužili. Snažte se následující týden dělat všechno pro to, abyste si tento klid přenesli co nejvíce do všech oblastí svého života. Situace v práci se o něco více zklidní (tedy ne že byste se v ní nudili, ale v porovnání s předchozími týdny to bude pohoda). Rodina projeví až překvapivé množství pochopení pro vaše rozpoložení, především partner/partnerka vám bude silnou oporou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Bohužel, Lvy nečeká navzdory jejich přání právě nejklidnější prázdninový týden – především v pracovním životě vám dají kolegové pořádně zabrat, paradoxně především ti, kteří odjedou na dovolenou. Ačkoli se dušovali, že po nich nezůstávají žádné resty, situace je poněkud jiná a vy musíte kromě svých úkolů řešit i některé jejich. Spousta takových maličkostí dovede velmi spolehlivě pokazit náladu, a tu si bohužel ponesete i domů. Snažte se o trochu nadhledu (i když hledat se vám bude těžko), koncem týdne by už mělo přijít uklidnění.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Nadcházející červencovo-srpnový týden na vás chystá nikterak příjemné zážitky v podobě menších neshod s kolegy v práci (i když tak nečekaná situace to nebude, napětí v posledních dnech eskalovalo tak, že ani jiná možnost není). Většinou nechodíte do soubojů, pokud vidíte nějakou možnost pro klidnější (emočně nevyhrocené) řešení, ale tentokrát to budete vy, kdo převezme „velení“. Ačkoli z počátku si tím příliš sympatií nezískáte, nakonec všichni (i ti, kteří se řadili k vašim názorovým oponentům) uznají, že byl váš „zásah“ potřeba. Mimochodem, sami víte, že bez silného zázemí doma by se vám situaci vyřešit nepovedlo, nezapomeňte proto partnera/partnerku náležitě ocenit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Minulým týdnem jste se neprokousávali právě hladce – v práci jste dostávali zabrat víc než obvykle (snad proto, že „prázdninový provoz“ už je opravdu v plném proudu), ale nakonec jste se s tím vším poprali podle svých představ (a představ nadřízených). A nejinak tomu bylo i ve vašem rodinném životě. Minimálně první polovina následujícího týdne by měla být podobná, i když zdaleka ne tak intenzivní – spíše ještě budete dobojovávat s následky únavy a stresu. Ta druhá pak přinese první známky pohody – především s vašimi blízkými začnete období téměř harmonické.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Zdá se, že první právě začínající týden proběhne navzdory vašim obavám poměrně bez potíží. Tak využijte přízně hvězd! V posledních dnech jste se téměř nezastavili a také doma vám dávali vaši nejbližší docela zabrat (léto a s ním spojené radovánky jsou přeci jen docela stresující). Nyní se však zdá, že by pro vás mělo nastat mnohem klidnější období. Jediné, co by vám ho mohlo přeci jen pokazit, je bohužel vaše zdraví. Rozhodně tedy nezanedbávejte odpočinek, bude k němu konečně příležitost, především o víkendu!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Navzdory svým snahám a předsevzetím jste si uplynulý víkend zrovna moc neodpočinuli a navíc už se na vás valí další nápor úkolů v práci (pozor, poprat se s některými vám seber poměrně dost energie, kterou poslední dobou zrovna nesršíte). Narazíte i na resty z nedávné minulosti (občas máte tendenci nepříjemné věci odkládat, čímž si ovšem jejich vyřešení poněkud zkomplikujete). Budete zkrátka v jednom kole, pro vás se žádné „prázdniny“ nechystají (což platí i pro ty, co se chystají vyjet za sluncem – prvních pár dnů si o odpočinku budete moci nechat jen zdát, nicméně i taková dovolená stojí za to).
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Právě začínající červencovo-srpnový týden konečně trochu uberete z tempa (a týká se to především vašeho pracovního nasazení), s nímž jste se vrhli do dnů minulých. A věřte, že bylo na čase – sami jste již nějakou dobu tušili, že takové tempo váš organismus nemůže vydržet dlouho. Ačkoli už se vás začátek prázdnin tak docela netýká jako těch nejmenších, zkuste dopřát malé oddechnutí i sobě. Mimochodem, single Kozorozi se budou moci přesvědčit, že „letní lásky“ nejsou jen výmyslem románů pro náctileté dívky! A zjistí to hned zkraje týdne. Jak tohoto poznání využijí, je jen na nich.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Lidem narozeným ve znamení Vodnáře bude první následující týden přát především v oblasti vztahů a rodinného života. Napětí, jak co nejlépe sladit vzájemný program a práci s představou pořádné letní dovolené, z vás konečně opadne v okamžiku, kdy si najdete společně s partnerem/partnerkou chvíli klidu, a pořádně situaci proberete (nesnažte se za každou cenu prosazovat svoje postoje, dejte prostor názorům i druhé strany). Díky tomu z vás spadne také dlouho potlačovaná tíha a budete si s rodinou zase o něco blíž. Ovšem jako byste toho neměli dost doma, budou se dovolené a prázdniny řešit i v práci – nezapomeňte hájit i své zájmy, neustupujte jen ostatním. I vy máte právo na odpočinek!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Po minulém týdnu, kdy jste doslova ocitli uprostřed kolotoče „práce – rodina – plánování programu na prázdniny“, přijde konečně zasloužené zklidnění. Jako by vám léto chtělo ukázat hned zpočátku milou a přívětivou tvář (i když o počasí to platit úplně nebude, nejste právě „horkomilní“, tedy pokud neležíte někde u vody). Týkat se to bude hlavně osobního života. Zjistíte totiž, že nic není tak neřešitelné, jak se na první pohled zdálo. A taky že požádat o pomoc partnera/partnerku není vůbec známkou slabosti, i když jako Ryby se při tom necítíte právě ve své kůži! I díky vašemu postoji vás čeká o víkendu romantika.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Kotlety na víně

(3 hlasů)

Pstruh s rajčaty a tymiánem

(5 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat