Horoskop na týden od 5. do 11. listopadu 2018 od naší astroložky Anny!

03.11.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Štíř? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Panny? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Na starosti všedních dnů zapomenete, místo toho se budete věnovat vzletným myšlenkám a romantickým plánům. Uvědomíte si, že vám dosavadní přízemní život nijak nevyhovuje. Právě naopak! Proto se budete snažit nalézt v životě jiskru a dobrodružství.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Začnete plánovat zimní dovolenou. Pošmourné podzimní dny vás nutí myslet na zasněžené vrcholky hor, jiskřivý sníh a modré nebe. Za zážitky nikdy nelitujete peněz, přesto se nad finanční stránkou budoucích cest pečlivě zamyslíte. Nic nenecháte náhodě.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Tento týden uskutečníte proměnu v domácnosti. I když pravděpodobně nepůjde o nic přelomového, přesto vám ona změna přinese spoustu radosti z dobře vykonané práce. A můžete si být jisti, že ji ocení i vaši nejbližší. Útulný domov je velice důležitý!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Důvěřujte sami době a svému cítění! Díky své intuici nikdy neuděláte chybu. Zejména v lásce vás vnitřní cit neomylně povede správnou cestou. Stačí, když jej budete následovat. Mějte rádi sami sebe a myslete na své dobro. Štěstí si vás rychle najde!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

V partnerském vztahu hrozí tento týden nepochopení a problémy. Naštěstí se však umíte vcítit do potřeb druhého a velice správně odhadnete, co je potřeba udělat, abyste konfliktu co nejrychleji zamezili. Vaše empatie vás zachrání před většími hádkami.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Přimluvíte se za svého kamaráda. Ukážete mu tak, že jste opravdovými přáteli, které jen tak něco neodradí a nerozhází. Přísloví, že v nouzi poznáte přítele, se ukáže být naprosto pravdivé. Uděláte dobrý skutek ve chvíli, kdy se ostatní otočí zády.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Získáte srdce jisté osoby. Sami budete překvapeni, až vám dotyčný vyzná lásku, neboť byste něco podobného rozhodně nečekali. Přesto se tak stane a vy se se situací musíte vypořádat co nejcitlivěji. Pečlivě rozmyslete, co uděláte! Nevrátíte to zpět.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Od nového partnera čekáte až příliš! Zkuste poněkud zmírnit své vysoké požadavky a nechat se vztahem překvapit. Uvidíte, že tak mnohem snáz dojdete štěstí a spokojenosti a partnerství bude klapat. V opačném případě se připravte na hádky a konflikty.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Na obzoru se rýsuje vyřešení neshod ohledně dědictví. I když to nebude nic jednoduchého, věřte, že úspěchy jsou na dosah. Jen nesmíte sedět na židli a čekat na štěstí. Běžte mu naproti a vynaložte potřebné úsilí, energii a odhodlání. Vyplatí se to.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Vaší smůle v lásce konečně definitivně odzvoní. Opět najdete vnitřní rovnováhu a sebedůvěru, díky níž vám seznamování nebude dělat žádné problémy. A můžete si být jisti, že na opačné pohlaví to bude působit jako magnet! Máte opravdu široké možnosti.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Naplno se ponoříte do plnění svých pracovních povinností a spousta dalších aspektů života bude muset jít na nějakou dobu stranou. Tato dočasná nerovnováha je však nutná a vy to víte. Proto dáte svým blízkým najevo, že jim vše později vynahradíte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V partnerském vztahu to bude tento týden jiskřit jako nikdy předtím. Nemusíte se bát, že v partnerství zavládne nuda a rutina. Právě naopak! O zábavu nebudete mít nouzi. Až budete chvílemi toužit po troše klidu a pohody. Adrenalinu budete mít až až.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat