Horoskop na týden od 4. do 10. února 2019 od naší astroložky Anny!

02.02.2019 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Býci? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Váhy? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

V zaměstnání se dočkáte vytouženého uznání. Šéf totiž konečně pozná, co se ve vás skrývá. Váš potenciál pak bude náležitě oceněn a hlavně využit! Nebojte se náročných úkolů, které vás čekají. Je vysoce pravděpodobné, že je zvládnete levou zadní.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

V zaměstnání budete těžit z předchozích zkušeností. I když jste je v minulosti považovali za ryze negativní, tentokrát se opět ukáže, že všechno špatné je pro něco dobré. Chce to jen trochu pozitivního myšlení a dobré nálady, se kterou jde vše lépe!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Své zlomené a bolavé srdce se vám podaří vyléčit novou láskou. A hned vám bude lépe! Jde jen o to oprostit se od minulosti a soustředit se na svoji zářivou budoucnost a všechno hezké, co vás v ní čeká. Zapomeňte na problémy a negativní zkušenosti!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Dočkáte se velkého zadostiučinění. Zjistíte totiž, že došlo na vaše slova. I když budete mít chuť vykřikovat do světa známou formulku Mně to bylo jasné od začátku!, nakonec se ovládnete a zachováte svoji mlčenlivou důstojnost. A to se opravdu cení!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Čeká vás finanční ocenění! Ne že byste něco takového nečekali, přesto však půjde o velmi milé překvapení, které si rádi vychutnáte se svými blízkými. Nedovolte, aby vám radost zkazily závistivé řeči vašich kolegů. Přece víte, že si prémie zasloužíte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

V jisté osobě se nepříjemně zmýlíte. Tato chyba bude nejspíše vykoupena zklamáním a rozhořčením, přesto se snažte veškeré negativní pocity eliminovat. Koneckonců, dotyčný nemůže za to, že vaše představy o něm byly mimo realitu. Poučte se z toho!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

K práci svých kolegů budete mít velmi výstižné a trefné připomínky. Avšak nezapomeňte na to, že i když máte pravdu, je důležité ji umět podat. Posměšky nikomu nepomohou a naopak způsobí to, že vás vaši spolupracovníci nebudou ani za mák poslouchat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Stanete se svědky nepříjemného konfliktu. Raději se držte dál, a to i přesto, že máte na celou věc svůj názor. Nikdy se však nevyplatí míchat se do věcí, do kterých vám nic není. Výsledkem by mohl být spor, ve kterém byste nebyli svědky, ale aktéry.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Pro své kamarády budete výhrou. Jste totiž plní pozitivní energie a také odhodlání pomoci druhým. Rádi vyslechnete jakékoliv trápení svých blízkých a navíc budete mít po ruce vždy skvělou radu, jak se z problémů nejlépe dostat. Jen myslete i na sebe!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

S partnerem budete naprosto sehraní. Veškeré konflikty a hádky se vám vyhnou obloukem, místo toho se budete plně věnovat jeden druhému a také plánování společné budoucnosti. Za současných studených zimních dnů jsou vyhlídky na dovolenou příjemné!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Na poli lásky vás čeká velký úspěch! Chce to jenom trochu odvahy a odhodlání postavit se případným problémům čelem. Myslete na to, čeho chcete dosáhnout, nikoliv na to, co můžete ztratit. Strach totiž není dobrý rádce a zbytečně vám podráží nohy.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Vaše starosti jsou dočasné! Už příští týden se ukáže, že je všechno v nejlepším pořádku, a to jak v oblasti pracovních úspěchů, tak ve vašem soukromém životě. Vztahy se vrátí do normálu a nezadaným se naskytne skvělá příležitost k romantické lásce.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Pečená vejce s pažitkou

(20 hlasů)

Krupicová kaše

(1 hlasů)

Hruškové lívanečky

(29 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat