Horoskop na týden od 10. do 16. července 2017 od naší astroložky Anny!

08.07.2017 | Zábava

Jak nabitý týden mají před sebou Váhy? Komu se bude dařit více na poli rodinných vztahů a na koho čeká neodolatelná příležitost? Co hvězdy chystají pro Štíty? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené s kariérou?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Dostanete vynikající pracovní příležitost. A buďte si jisti, že svoji šanci rozhodně nepromarníte! Naopak. Nabídku využijete beze zbytku a tak to má být! Nezapomeňte však na vděčnost a vyjádřete dík všem těm, kteří vám ke skvělému úspěchu pomohli.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Jistý telefonát vám podstatně zvedne náladu. Potěšení bude o to větší, že jste v podobný rozhovor ani nedoufali. Zcela změní váš pohled na současnou situaci a následně i vaše činy. Nenechte se však přespříliš ovlivnit pocitem důležitosti a vážnosti.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Tento týden budete mít rozhodně o čem přemýšlet. Někdo vám totiž pořádně zamotá hlavu. Nebudete vědět, co si o dotyčném myslet, a dokonce ani co máte dělat. Jedinou možností je proto vyčkávat, dokud si neuděláte přesnější obrázek o nastalé situaci.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Tento týden se nebudete projevovat vůči svým kritikům zrovna snášenlivě. Pocit křivdy ve vás vyvolá mnohdy nepřiměřené reakce, i když nevole bude v některých případech oprávněná. Snažte se proto zachovat chladnou hlavu. Nenechte se vyprovokovat.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Získáte nové znalosti, které se vám budou hodit. Nevěřte, že na učení jste příliš staří. Naopak, nikdy není pozdě začít se vzdělávat. Uvidíte, jak vám nové informace odhalí obzory, o kterých se vám ani nesnilo. Proto neváhejte a vraťte se ke knihám!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Tento týden učiníte důležité rozhodnutí, ke kterému jste se odhodlávali už nějakou dobu. Až nyní však máte dostatek odvahy a síly, abyste dotáhli své plány do konce. Nepolevujte ve svém snažení a jděte za tím, co chcete. Ať to stojí, co to stojí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Tento týden se rozhodně nepřetvařujte. Stůjte si za svými názory a jednejte dle svého nejlepšího vědomí a svědomí. Nemusíte mít strach, že by to někoho pobouřilo. Naopak. Pokud budete sami sebou, určitou osobu tím velice okouzlíte. Je to váš život.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

V zaměstnání se vám podaří podstatně si vylepšit reputaci. Získáte tak dobrou pověst, která se bezesporu donese do vyšších míst. Je to tedy dobrý krok na cestě za vysněnou kariérou. Jen se snažte udržet tempo a nepolevte ve svém snažení. Uspějete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Dostanete nabídku na nový post v zaměstnání. Nebude na nic čekat a okamžitě se rozhodnete jednat. Pohotovost je na místě! Je vidět, že se umíte rychle rozhodovat, což je pro váš kariérní postup velice důležité. Připravte se však, že to nebude lehké.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Ve svádění se ukážete být téměř profesionály! Mnozí by dali cokoli za to, aby to s opačným pohlavím uměli z poloviny tak jako vy. Však jste také své dovednosti vypilovali mnohaletým tréninkem. Pravdou je, že vám díky tomu mnozí leží takřka u nohou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Tento týden se rozhodnete začít spřádat plány do budoucna. Chybu rozhodně neuděláte. Naopak, je velice důležité mít cíl. Záchytné body člověka drží v těžkých chvílích nad vodou. I vám se velice osvědčí. Uděláte si jasno v tom, co vlastně chcete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Výjimečně se vám bude dařit ve vaší kariéře. Za tento úspěch poděkujte planetě Mars, která vám dodává odhodlání, energii a bojovnost. Díky tomu se dokážete prosadit i v těžké konkurenci a zjistíte, že když doopravdy chcete, zvládnete téměř cokoli.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat