Horoskop na týden od 24. do 30. července 2017 od naší astroložky Anny!

22.07.2017 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Raci? Komu se bude dařit více na poli lásky a na koho čeká neklid v oblasti kariéry? Co hvězdy chystají pro Štíry? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené s financemi?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Nemůžete se dočkat slíbeného překvapení? V tomto případě platí, že trpělivost růže přináší. Snažte se proto zachovat chladnou hlavu. Šťouráním byste se mohli zbytečně připravit o zážitek! Raději se proto soustřeďte na povinnosti. Nebojte, dočkáte se!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

V tomto týdnu prožijete naprosto klíčovou událost, která změní váš dosavadní pohled na určitou věc. Zjistíte totiž zajímavé informace a budete nuceni zcela přehodnotit svůj postoj. Zpočátku se můžete cítit nesví, brzy si však na okolnosti zvyknete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Nebudete váhat a využijete nákupu na splátky. Počáteční radost bude veliká, máte však sklony zapomínat, že investice není tak výhodná, jak se zprvu zdálo. Buďte proto ve splácení pečliví. Nicméně radost z koupě si rozhodně nenechte ničím zkazit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Budete mít kliku! Určitá osoba vám konečně vrátí starý dluh. Však bylo na čase. Příště si dáte větší pozor na to, komu půjčujete. Vaše laskavost by se vám totiž mohla nehezky vymstít. Někdy musíte být nekompromisní i vůči přátelům. Právě kvůli nim!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Nový kolega se bude snažit o sblížení. Je pravděpodobné, že vám to bude proti srsti. V tom případě však jednejte citlivě a taktně. Mějte na paměti, že s dotyčným se budete stýkat denně. Máte sklon k ostrým slovům, proto se tentokrát více ovládejte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Díky party získáte možnost potkat mnoho zajímavých lidí. A tím pádem i potenciálních partnerů! Mějte proto oči dokořán a pečlivě prozkoumejte okolí. Byla by škoda prošvihnout ideální příležitost k navázání nových kontaktů. I kdyby jen přátelských.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Dávná láska o sobě dá po nějaké době opět vědět. Výsledkem bude zajímavé setkání s nečekaným koncem. Pamatujte si na známé přísloví, které říká, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíte. Ovládejte se a nedávejte průchod nostalgii. Určité věci pominuly.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Zaskočí vás velice vášnivý projev citů od osoby, od které byste podobné výlevy rozhodně nečekali. Opět se vám tedy potvrdí, že lidé mají mnoho tváří, které vás nikdy nepřestanou udivovat. Proto mějte oči otevřené a snažte se své blízké nezaškatulkovat!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

V práci si najdete nové přátele! Konečně totiž vylezete ze své ulity a přestanete se stranit. Uvidíte, jak to ostatní ocení! Též vy sami zjistíte, že potěšení z práce a atmosféra v zaměstnání je ihned o sto procent lepší. A přitom stačí tak málo!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Ke svým blízkým se konečně začnete chovat o něco vstřícněji než dříve. Důvodem bude nečekaná událost, díky které si uvědomíte, jaké štěstí máte ve své rodině. Je skvělé, že umíte ocenit přízeň osudu a být za ni vděční. Pokračujte tedy v tomto duchu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Svými schopnostmi se vám podaří zaujmout ty správné lidi. Výsledkem bude skvělá příležitost, která se nenaskýtá často. Odhoďte tedy veškeré zábrany a především strach z neznáma. Důvěra v sebe sama spolu s odvahou vám pomohou najít tu správnou cestu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Zkusíte si roli dohazovače, když se pokusíte seznámit dvě osamělé duše. A výsledek bude vynikající! Dotyční k sobě velmi lehce najdou cestu, což znamená, že máte vynikající odhad na lidi. Nemyslete si však, že vaše seznamka bude slavit úspěch vždy..
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:52
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:49
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat