Horoskop na týden od 7. do 13. srpna 2017 od naší astroložky Anny!

05.08.2017 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Vodnáři? Komu se bude dařit více na poli lásky a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Raky? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené s neupřímnými kolegy?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Tento týden vás budou pokoušet veškeré výlohy a reklamní letáky. Chuť utrácet je tak velká! Nakonec stejně neodoláte a pořádně provětráte svoji peněženku. Způsobí vám to chvilkové výčitky svědomí, které ale nakonec ustoupí radosti ze skvělých nákupů.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Jste solitér, který si rád dělá věci po svém a příliš se na druhé nespoléhá. Na jednu stranu máte respekt a vážnost, na stranu druhou si však přiděláváte zbytečně mnoho práce a starostí. Zkuste svým kolegům více důvěřovat, možná vás mile překvapí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Překvapeních není nikdy dost, obzvláště těch milých, že? Dnes vás potěší nečekaný dárek. Úžas a radost vás přivedou k zamyšlení. Možná byste také měli své blízké čas od času potěšit pozorností. Jen tak. Bez důvodu. O to větší radost jim uděláte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Doslova vás šokuje váš kolega v práci. Nikdy by vás totiž nenapadlo, že zrovna tento člověk před vámi smekne. Zjistíte tak, že píle, vytrvalost a odhodlání se dřív či později vyplatí. Rozhodně stojí za to na sobě pracovat a zdokonalovat své schopnosti.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Pocítíte příliv energie, který se vám vlije do žil jako živá voda. Důvod? Slunce a sluneční energie s lidmi dělají své, ovšem zeptejte se sami sebe, zda za tím nestojí ještě něco jiného. Že by vás hřála láska? Nebraňte se svým citům. Otevřete se!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

V pracovní oblasti budete sklízet jeden úspěch za druhým. Důvod? Vlije se vám do žil nová energie, která způsobí, že budete mít nejenom spoustu sil, ale také budete hýřit nápady a invencí. To vše váš zaměstnavatel samozřejmě rád náležitě ocení!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Čeká vás změna plánů, se kterou jste rozhodně nepočítali. Je na vás, abyste se s nečekanou situací vypořádali. V žádném případě nepodléhejte panice. Snažte se zachovat chladnou hlavu a nenechte si zkazit náladu. Život nelze plánovat, přijměte to.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Otevřete se konečně svým citům! Máte neustálý pocit, že něco není v pořádku, ale nejste schopni si připustit, o co jde. V srdci však tušíte, že se jedná o lásku. Zamilovanost nelze skrývat do nekonečna. Buďte tedy upřímní sami k sobě a jednejte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Tento týden je ideální doba k vyřízení všech úředních dokumentů a podobných nudných nepříjemností, které se však někdy udělat musí. Proto neváhejte a pusťte se s vervou do práce. Nakonec budete rádi, že máte otravnou činnost na konečně za sebou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Konečně musíte udělat rozhodnutí, které jste dlouho odkládali. Lásku nelze obcházet, v lásce nelze mlžit. Ubližujete tím nejenom všem zúčastněným, ale též sobě. Proto učiňte nezbytný krok. Možná bude bolestivý, ale věřte, že bude také jediný správný.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

V zaměstnání se dočkáte vytoužené změny! Máte co slavit, ovšem neusněte na vavřínech. Pozitivní změna s sebou nese mnoho dílčích negativních jevů a alespoň zpočátku nebude přechod vůbec jednoduchý. Připravte se na to a obrňte se trpělivostí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Vaše úspory se tento týden ocitnou v ohrožení! Dejte si proto raději pozor na veškeré finanční transakce a ohlídejte také výdaje. V současné situaci by vám mohly vzniknout nemalé problémy. S dostatečnou opatrností však veškeré potíže včas zažehnáte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Langoše

(1 hlasů)

Smažená vepřová játra

(2 hlasů)

Dršťková polévka

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat