Horoskop na týden od 4. do 10. září 2017 od naší astroložky Anny!

02.09.2017 | Zábava

Komu se bude dařit na poli zdraví a na koho čeká neklid v oblasti kariéry? Jak rozmanitý týden mají před sebou Štíři? Co hvězdy chystají pro Váhy? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené s láskou a rodinnými vztahy?

Beran (21. 3.–20. 4.)


V novém vztahu uvidíte budoucnost, která se v současné době jeví nanejvýš růžově. Veškeré pochybnosti, které vám v minulosti vyvstaly na mysli, budou ty tam. Konečně se budete moci oddat jistotě, po které tolik toužíte. Vychutnejte si je dosyta.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Potomci vás tento týden trochu pozlobí. Nepůjde ani tak o školní povinnosti jako o jejich neustále se měnící nálady. Obrňte se proto velkou trpělivostí a berte jejich výstřelky s rezervou. Nejsou myšleny zle, pouze jenom zkoušejí, kam až mohou zajít.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Pro opačné pohlaví budete mít opravdu velké kouzlo! Nebojte se ho proto využít. Obzvláště pokud jste nezadaní, máte tento týden jedinečnou příležitost ukázat, co ve vás dřímá. Nebojte se iniciovat kontakt! Jenom buďte obezřetní v tom, na koho se obracíte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

S partnerem budete tento týden vycházet naprosto skvěle. Veškeré hádky a konflikty se vám vyhnou obloukem. Je to dáno nejen vaší dobrou náladou, ale také ochotou ke kompromisům! Jednoduše se se svým protějškem umíte na všem dohodnout. Jen tak dál!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Pro své kamarády budete výhrou. Jste totiž plní pozitivní energie a také odhodlání pomoci druhým. Rádi vyslechnete jakékoliv trápení svých blízkých a navíc budete mít po ruce vždy skvělou radu, jak se z problémů nejlépe dostat. Jen myslete i na sebe!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Fantazie vám bude v zaměstnání pracovat na plné obrátky, a nejen to! Dokážete převést myšlenky v činy, což ocení nejenom vaši kolegové, ale hlavně váš šéf. Připravte se však na to, že tento týden bude velice náročný. Přesto se snaha bohatě vyplatí!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Podpoříte lásku svých známých. Ve chvílích nejistoty jim totiž dokážete být oporou a vaše diplomatické schopnosti se taktéž projeví jen a pouze pozitivně. Jenom nezapomeňte, kde je ona velice tenká hranice mezi laskavým zájmem a nemístnou vlezlostí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Toužíte po změně? Pokud chcete vyměnit současné bydlení, máte tento týden opravdu jedinečnou příležitost. Naskytne se vám totiž skvělá nabídka. Musíte být jen dostatečně pozorní a prozíraví. Nezapomeňte, že první dojem je leckdy velice zavádějící!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

U svého protějšku vzbudíte svým chováním nebývalou žárlivost. Chvilku vám však potrvá, než přijdete na pravý důvod partnerových reakcí. Nakonec ale zjistíte, kde je zakopaný pes. Snažte se své nešťastné počínání napravit. S partnerem si promluvte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Připravte se, že budete muset čelit menším problémům v partnerském vztahu. Většina z nich bude pramenit ze vzájemného nepochopení, proto se nebojte s partnerem vše dopodrobna probrat. Uvidíte, že se trable velice rychle vyřeší a vše bude v pořádku.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Budete zcela zaneprázdnění svými povinnostmi a podaří se vám přehlédnout zamilované signály, které k vám vysílá jistá osoba. Mějte proto oči dokořán a všímejte si svého okolí! Je totiž možné, že tak narazíte na někoho, s kým vám bude opravdu dobře!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Konečně narazíte na lásku, po které jste tak dlouho toužili! Teď, když máte na obzoru vše, co jste si kdy přáli, však nesmíte zpanikařit. Naštěstí máte dostatek odvahy a odhodlání a potenciálních překážek se rozhodně nezaleknete. Jdete si za štěstím.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat