Horoskop na týden od 18. do 24. září 2017 od naší astroložky Anny!

16.09.2017 | Zábava

Komu se bude dařit na poli lásky a na koho čeká neklid v oblasti kariéry? Jak rozmanitý týden mají před sebou Střelci? Co hvězdy chystají pro Váhy? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené s podzimním počasím?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Nejste zrovna pověstní respektováním pravidel za každou cenu. Pokud se nějaké zcela vymyká vašemu přesvědčení, upravíte ho podle sebe. A i když vám to většinou prochází bez nějakých následků, tento týden by vám takový postup štěstí přinést nemusel... Zkuste raději zapojit veškeré své sebeovládání a poslední zbytky smyslu pro dodržování pravidel. Uvidíte, že vás nakonec hvězdy odmění!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Zkuste tento týden myslet více na sebe než na druhé. Dopřejte si trochu dlouho odpíraného luxusu v podobě pořádného odpočinku, i kdyby to mělo znamenat jen to, že nebudete pracovat více, než je nezbytně nutné, a budete chodit brzy spát. Poslední dobou jedete na poslední zbytky energie a je nejvyšší čas nějakou doplnit. Dopřejte svému organismu pohov dříve, než bude pozdě, protože jste zanedbali prevenci!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Právě začínající týden budete bojovat s u vás velmi nezvyklým poklesem energie a elánu pouštět se do nových úkolů a výzev. Máte totiž pocit, že i když uděláte cokoli, nedočkáte se adekvátního uznání. Ve skutečnosti je ale pravděpodobnější, že už jste k běžným pochvalným projevům hluší a toužíte po větším ocenění. To ale vaše okolí nemůže vědět, dokud mu to nevysvětlíte. A než se k tomu odhodláte, čeká vás pár perných chvilek – vaše rozmrzelost z nepochopení a frustrace ostatních z toho, že netuší, co se s vámi děje, zkrátka není dobrá kombinace.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Motivace budete mít tento týden na rozdávání. Nejen v práci, ale i doma budete mít pocit, že jakákoli změna, k níž se odhodláte, vyjde přesně podle vašich představ. Vstupovat do dění s takovýmto pocitem je jistě dobré, posílíte si sebevědomí a navíc se vám díky entuziasmu bude opravdu dařit. Jen pozor, abyste ve svém zapálení nepřehlédli, zda jsou se všemi změnami, jež máte v úmyslu, svolní také vaši nejbližší…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Romantika je konečně za dveřmi! Jako by se hvězdy rozhodly ukázat vám, že i začátek podzimu je opravdu jako stvořený pro lásku. Ať už jste zadaní nebo single, ten letošní si opravdu užijete. Jen pozor na nerealistická očekávání. Ta největší romantika se často skrývá v nevinných a nenápadných gestech. Snažte se ji oplatit, uvidíte, že je to stejně vzrušující jako být na straně „příjemce“. A nepřeceňujte nepříliš počasí – červený plný nos a zarudlé oči už pokazily nejednu láskyplnou chvilku.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

V právě začínajícím týdnu budete mít skvělou příležitost stát se v práci takovým „malým hrdinou“. Řešení problému, s nímž už nějaký čas nejen vy bojujete, o kterém jste byli přesvědčeni, že je kolegové odmítnou, totiž nečekaně přinese úspěch. Užijte si svých pár minut slávy, nesnižujte své zásluhy! Nebude trvat dlouho a i ti největší skeptici pochopí, že se opravdu vyplatí mít vás v týmu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Následující týden budete narážet především na potíže v komunikaci, a to hlavně doma. Jako by vám vaši nejbližší přestali rozumět, jako by každý z vás mluvil jinou řečí. Bohužel vás na to konto čeká i několik nepříjemných hádek. Snažte se nepoužívat při nich nefér argumenty, mohly by otevřít staré rány a vám by pomyslné vítězství rozhodně nepřinesly. Koncem týdne se naštěstí dostaví jisté uklidnění, jako by si hvězdy řekly, že už vás potrápily dost.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Začátky a konce budou takovým leitmotivem následujících dní. Zjistíte totiž, že nebudete schopni začít svůj vysněný projekt (ať už půjde o pracovní úkol nebo vypletí záhonků na zahradě), dokud nedokončíte rozdělanou práci z minulých dní. Ačkoli býváte velmi pečliví a metodičtí, tentokrát budete spíše bojovat s jakousi rozháraností a nesoustředěností. A to bude důvod vaší frustrace. Přestaňte se zabývat myšlenkami na to, co „by bylo, kdyby“, soustřeďte své síly na zvládnutí všech restů.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Tento týden nebude ve vašem životě nouze o malá dramata. A nemusejí se týkat přímo vaší osoby, do některých budete zataženi proti své vůli. To je ovšem poloha, která vaší povaze tak úplně nesedí, necítíte se v ní dobře. Namísto zkratovitého jednání a odmítání cokoli řešit zkuste nabídnout roli prostředníka, který je nad věcí a dokáže zajistit, že všichni zúčastnění zachovají (více méně) chladnou hlavu. Uvidíte, že vám vaše okolí bude vděčné.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Na obzoru se objevují první náznaky změn ve vašem osobním životě. Nechejte proto stranou vše ostatní a soustřeďte se právě na ně. Vše, co potřebujete, je spolehnout se na svůj instinkt, který mají zrozenci tohoto znamení poměrně silně vyvinutý. V polovině týdne vás příjemně zaskočí příležitost k urovnání staré křivdy. Jen pozor na náhodná vzplanutí – abyste o víkendu nezažili zklamání z nenaplněných očekávání.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Můžete se snažit upravovat si pravidla a obcházet je, ale tento týden zjistíte, že existují hranice, za které prostě nemůžete jít. Bohužel si to sami často neuvědomujete a realita pak bývá bolestivá. Nejenže ublížíte sobě, nechtěně se vaše chování dotkne i někoho, koho máte ve velké úctě. Snažte se napravit škody, nepodceňujte sílu slova „promiň“. Uvidíte, že se uleví i vám!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Tento týden budete mít pocit, jako byste byli loutkou, kterou se každý – doma i v práci – snaží vodit na špagátkách tím směrem, který se mu právě hodí. I když se vám taková pozice může zdát zpočátku poměrně pohodlná (odpovědnost za rozhodování a případné dopady leží na jiných), tahle pasivní role vás brzy přestane bavit. Jediným řešením je, že ve větší míře převezmete odpovědnost za své činy a postavíte se k problémům čelem.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

78 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:23
11 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat