Horoskop na týden od 20. do 26. listopadu 2017 od naší astroložky Anny!

18.11.2017 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Býci? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Kozorohy? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené s kariérou?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Tento týden si budete muset na úspěch a uznání nějakou chvíli počkat. Především v prvních jeho dnech budete zápasit s pocitem, že nejste doma ani v práci zaslouženě oceňováni. Snažte se mu nepodlehnout! Věřte, že velká část křivdy, kterou cítíte, je jen ve vaší hlavě. To poznáte především o víkendu!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

 

Neodkládejte úkoly, které se před vámi kupí. Jejich řešení možná nebude nic dvakrát příjemného, ale věřte, že jeho odsouvání všechno jen zhorší. Mimochodem, netýká se to jen úkolů, které na vás nadřízení vrší v práci. Moc dobře víte, že už dlouho odkládáte důležitý rozhovor se svým partnerem/partnerkou. Seberte odvahu a promluvte si! Uleví se nejen vám, ale i vaší rodině!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Tento týden budete mít po dlouhé době pocit, že vás někdo opravdu miluje, že vašemu okolí na vás záleží. Možná se vůbec nezměnil jeho postoj k vám, možná jste konečně své nejbližší začali pořádně vnímat. A to je úžasný pocit. Važte si ho a nezapomínejte jim lásku dostatečně opětovat!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Zkuste si právě začínající týden pořádně užít! Hvězdy jsou ve vašem případě nakloněny zábavě, tak proč si ji odpírat? Neodmítejte pozvání na večírky či setkání s přáteli, a pokud žádné nedorazí, prostě něco zorganizujte vy! Role hostitele, který je středem pozornosti, vám tento týden zkrátka „sekne“.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Tento týden zažijete až nezvyklý příval kreativity. Pořádně jí popusťte uzdu! Nemusíte se vát snít, i když už jste dávno odrostli dětským střevíčkům. Moc dobře umíte rozlišit fantazii a realitu, a tak nehrozí, že se při svých toulkách představami ztratíte a setkání s každodenní skutečností bude bolet. Mimochodem, vaše nápady dostanou zaslouženou pozornost i v práci!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Zkuste se tento týden méně soustředit na dosažení svých cílů a zaměřte se na pomoc ostatním, aby i oni dosáhli toho, po čem touží. Nejenže vaše obliba stoupne (jak u členů rodiny, tak i v práci), ale ještě zažijete úžasný pocit. Protože radovat se z vlastních úspěchů je jistě krásné, ale vědomí, že jste nezištně pomohli někomu druhému, je k nezaplacení!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Zasvěťte následující týden kultuře! Nemusíte nutně jen obrážet všechna divadla či výstavní síně v okolí, zkuste najít kus umělce i sami v sobě! Proč nevzít do ruky tužku nebo štětec a nezavzpomínat na to, jaké to bylo, když jste jako dítě kreslili, nebo si pořádně od plic nezazpívat (co na tom, že nemáte hlas jako skřivánek a sousedi nebudou právě nadšení)? Budete se cítit skvěle!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Snažte se v následujících týdnech sami v sobě ujasnit, co vlastně chcete. Nejen v práci, kde si tuhle otázku už nějaký ten čas pokládáte, ale i v osobním životě. Vaši nejbližší totiž dokáží váš vnitřní neklid vycítit, ale pokud jim nedáte jasné indicie, co se s vámi děje, mohou jen bezmocně přihlížet. Pusťte je více do svého nitra!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Zkuste tento týden „oživit“ svůj vztah s partnerem/partnerkou! Nemusíte vymýšlet nic složitého ani drahého, zkuste mu/jí napsat třeba milostný dopis. Nespoléhejte na moderní techniku – vezměte pěkně do ruky pero a papír a jděte na to „po staru“. Uvidíte, že tohle romantické gesto bude vysoce oceněno!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Právě začínající týden vás zaskočí nabídka, která se může výrazně (pozitivně i negativně) promítnout do vašeho rodinného rozpočtu. Ačkoli obvykle nemáte tendenci unáhleně rozhodovat, hrozí, že tentokrát ztratíte svou opatrnost a po hlavě na vše kývnete. Dejte pozor, nemuselo by se vám to vyplatit. Raději se poraďte s lidmi, o nichž víte, že jim na vás záleží.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Zkuste se tento týden více soustředit na své přátele. Poslední dobou jste je značně zanedbávali (i když to vždy nebyla zdaleka vaše chyba), a tak mohou mít pocit, že jim unikáte mezi prsty. Pamatujte, že i oni jsou důležitou součástí života – tak jako jste vy součástí těch jejich. Zkuste jim více naslouchat!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Tento týden budete mít pocit, jako že vám patří svět a nic vám nemůže „skočit“ do cesty. Snažte se v sobě najít trochu pokory a berte více ohled na druhé, kteří mohou být vaším suverénním postojem zaskočeni. Nechávejte své nejbližší více nahlédnout do vašich plánů. Možná kousek své dobré nálady přenesete i na ně, za což vám budou vděční!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s brokolicí

(26 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat