Horoskop na týden od 18. do 24. prosince 2017 od naší astroložky Anny!

16.12.2017 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Raci? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Panny? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Zkuste se tento týden rozhlédnout okolo sebe, zda někdo z vašeho okolí nepotřebuje vaši pomocnou ruku – teď v adventním období mu uděláte dvojnásobnou radost, když ukážete, že nemyslíte jen na sebe. Vaše přirozená ochota, otevřenost a vlídnost vám otevře dveře k zajímavým setkáním a příběhům. Nechte se jimi inspirovat! V práci zkuste více naslouchat svým nadřízeným – ačkoli nemají vždy pravdu, může se za jejich požadavky skrývat cosi důležitějšího, třeba vaše příležitost zazářit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

 

Především v první polovině následujícího týdne využijete naplno svůj dar řeči a rychlé a jasné komunikace. Zatímco ostatní kolem vás si budou lámat hlavu nad cestou k řešení problému, vy půjdete přímo k cíli. A tato schopnost nezůstane nepovšimnuta! Doma se vám ale tak skvěle dařit nebude. Pamatujte, že vztah není byznys, nejde v něm jen o vás a cestou k jeho úspěchu jsou kompromisy. Teď před svátky mohou být lidé dost napjatí, nepřilévejte olej do ohně, mohlo by se vám to vymstít ve chvíli, kdy to budete očekávat nejméně.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Tento týden budete mít tendenci až příliš se soustředit na maličkosti, zatímco spousta velkých a závažných rozhodnutí vám tak nějak proteče mezi prsty. Ačkoli ani malé problémy se rozhodně nevyplatí ignorovat, dejte pozor, aby se vám tato strategie nakonec nevymstila. A platí to jak pro oblast práce, tak i vztahu s partnerem/partnerkou. Soustřeďte se spíše na obsah než formu, snažte se o nadhled a netopte se v malichernostech! Je těžké nepodlehnout všeobecnému předvánočnímu šílenství a stresu, ale snažte se být k nim inertní. Ke všem starostem, které se bohužel objeví, už by toho na vás bylo moc.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Pamatujte, že tak jako má – podle českého přísloví – každá mince dvě strany, tak i za každým problémem stojí více vysvětlení a více motivů. Občas máte tendenci na věci nahlížet jen svým okem, aplikujete na ně své postoje. A to je chyba. Snažte se tento týden poskytovat dostatek prostoru i pohledům lidí okolo sebe. Platit to bude především v oblasti vztahů. Předejdete tak nepříjemným a hlavně zbytečným konfliktům. Blíží se Vánoce – opravdu potřebujete, abyste si toto poměrně náročné období ještě více komplikovali?
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Pokud jste single, nenechte si tento týden ujít žádnou příležitost ke společenskému životu! I když se vám nebude chtít po práci ještě někam vyrážet (před svátky máte přeci tolik úkolů a starostí!), přemozte se! Přibližně v polovině týdne vás totiž čeká příjemné setkání. Jestliže jste zadaní, můžete očekávat od svého partnera/partnerky velmi příjemné překvapení (malý předvánoční „dárek“ může mít řadu podob, jak sami poznáte). Především v pátek nastane ve vašem vztahu téměř harmonie. Nenechte si kazit dobrou náladu nepřejícími kolegy v práci!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Dopřejte si tento týden i přes hektičnost předvánočního shonu dostatek času na přemýšlení nad svým vztahem s partnerem/partnerkou. Kam směřujete, jak se váš vztah vyvíjí… Snažte se zjistit, zda jej/ji opravdu zapojujete do všech koutů a aspektů svého života. Možná si zbytečně vytváříte bariéry, které vaší drahé polovičce brání přiblížit se vám. Snažte se to napravit! Kdy jindy než před Vánoci je k tomu ten pravý čas?
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Co se vztahů a rodiny týče, čeká vás skoro ideální týden. Jako byste i po letech opět cítili onu „chemii“ která mezi vámi a vaším partnerem/partnerkou tak úžasně fungovala na počátku vztahu. Využijte tohoto kouzla, užijte si ho. O víkendu si dopřejte pořádné „adventní“ dobrodružství v podobě horkého punče a nějakého malého výletu – ať už na předvánoční trh nebo jen tak přírodě. Jen pozor, abyste v tom svém šťastném opojení neopomenuli své další povinnosti, především ty pracovní. V závěru týdne by vás mohl jinak čekat velmi nepěkný konflikt v zaměstnání…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Vaše práce vám bere víc sil – fyzických i psychických –, než byste si chtěli nebo byli ochotni připustit. Zkuste trochu zpomalit! Znovu si připomeňte, čeho chcete dosáhnout, jaké cíle jste si vytýčili, jakým směrem byste se ve své kariéře chtěli ubírat. A řiďte se podle toho. Nemá cenu se teď před svátky zbytečně štvát, advent by měl být příležitostí ke zklidnění a rozjímání, ne spěchu a stresu (i když realita okolo vás mluví přesně o opaku, zkuste si aspoň na chvíli vytvořit vlastní pomyslnou „bublinu“, která k vám žádný shon nepustí). V sobotu si dopřejte úplně odpočinkový den, zapomeňte na starosti. Především vaše rodina to ocení.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Ačkoli týmová práce není tak docela vaší doménou (ne že byste nebyli týmovými hráči, ale máte přirozenou potřebu vést), tento týden jí neuniknete. I když vám návrhy některých kolegů nebudou připadat právě logické, zjistíte, že někdy není nic špatného na tom, nechat se vést a k cíli dojít za pomoci kompromisů. Soustřeďte se na problémy, které se před vámi objeví, jako na celek, nezdržujte se malichernostmi! A to se bude týkat i vašeho osobního života. Rodina sice pochopí, že namísto předvánoční nálady řešíte potíže v práci, ale zkuste se zaměřit i na své nejbližší. Najdete u nich nejen pomocnou ruku, ale i určité zklidnění.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Pokud budete předpokládat, že vám lidé dokáží číst myšlenky, dočkáte se tento týden nepříjemného střetu s realitou. Budete muset zapracovat na své komunikaci, zpřesnit své požadavky a promluvit o svých přáních a touhách. Ačkoli vám takováto otevřenost není právě nejpřirozenější, zjistíte, že se vám – minimálně tento týden – může rozhodně vyplatit! Není právě ideální přidávat mezi důvody k vánočnímu stresu ještě další, způsobený vaší nedostatečnou či občas necitlivou komunikací. O víkendu trochu zařaďte zpátečku a pořádně si užijte adventní čas s rodinou!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Začátkem týdne se bude vše točit kolem vás. A vy budete ve svém živlu! I díky tomu se vám zvedne sebevědomí a vy budete úspěšní na všech frontách – od té pracovní přes rodinnou až po vztahovou. Hádky a boje vám nejsou právě příjemné (i když se jim z povahy svého znamení tak docela nevyhýbáte – pokud ovšem mají ve vašich očích smysl), a tak budete muset najít jiné strategie, jak donutit okolí, aby se vám „podvolilo“. Zapojte svou přirozenou výmluvnost a uvidíte, jak vše půjde téměř samo. Jen pozor na adventní šílenství v obchodech, nemuseli byste ho dobře snášet.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Pro zrozence tohoto znamení bude až nebývale příznivým dnem středa. Ten den jim totiž půjde všechno úplně samo, budou okouzlujícími společníky, pozornými partnery i oblíbenými kolegy. Jen pozor, aby vám všechny ty úspěchy v tak krátkém časovém úseku nestouply do hlavy! Mohl by totiž následovat velice tvrdý pád, především na poli vztahů. Nezapomínejte věnovat dostatek času i přátelům, jejich ignorování by se vám mohlo nepěkně vymstít… I když už pomalu propadáte předvánočnímu stresu, najděte si chvíli a zavolejte jim!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat