Horoskop na týden od 25. do 31. prosince 2017 od naší astroložky Anny!

23.12.2017 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Býci? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Střelce? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Vaše touha po chození do společnosti bude tento týden vyslyšena. Je to dáno hlavně oslavami s příchodem nového roku, které vás zaručeně neminou. Nepřehánějte to však moc s alkoholem, na krásné momenty ze silvestra byste pak zapomněli a to by byla velká škoda.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

 

Na bujarém večírku si vás pro váš osobitý humor vyhlédne osoba opačného pohlaví. Jejím trikům a svodům neodoláte. Ačkoli vztah s ní budete brát na lehkou váhu, nepodlehnete a zamilujete se. Nemějte ale zbytečné obavy, teď je na to nejvhodnější doba.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Už máte po krk toho, že pobíháte po bytě s hadrem v ruce, a ostatní se vesele baví a věnují svým koníčkům. Proto požádáte o pomoc partnera a ujasníte si s ním role v domácnosti. Překvapivé bude zjištění, že vám dá bez zbytečného otálení za pravdu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Pracujete-li ve vedoucí pozici, čeká vás mezi svátky nemilé sdělení personálu. Ti ostatní budou řešit rodinné problémy, při kterých se nemálo zapotí. Každopádně to všichni přežijí ve zdraví, díky vaší schopnosti sdělovat nepříjemné skutečnosti s taktem.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Ať už jste zadaní či ne, rozhodně se vaši miláčkové nudit nebudou a užasnou jakou jste jim připravili romantiku. Tento týden byste při přípravě romantického večera mohli směle konkurovat světovým svůdníkům. Protějšek bude velmi příjemně polichocen.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Tento týden zaperlíte zejména v oblastech, které vyžadují pevné rozhodnutí a logické uvažování. Hvězdy vám přičarují jasné a logické myšlenkové pochody, tak se nemáte absolutně čeho obávat a směle se můžete vrhnout i na ty nejobtížnější mezivánoční projekty.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

V zaměstnání budete mezi svátky sklízet úspěchy. A to ve všech možných situacích, na které jen vaše fantazie pomyslí. Máte nové sako? Zaručeně bude pochváleno! Vypracovali jste nějaký úkol? Šéf vás hrdě poplácá po rameni. Jen si to přiznejte, všichni vás milují!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Události posledních dní způsobili, že se z vás stal suchar. A to se projeví i v citové oblasti, jelikož se v lásce budete držet zpět. Naštěstí se v druhé polovině týdne strana mince otočí, a vrátíte se do zajetých kolejí. Můžete napravovat škody.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

S blížícím se koncem roku je na vás vyvíjen stále větší tlak, a vy se s tím musíte vypořádat. Sice budete muset o něco více pracovat, ale to se vám koncem týdne vyplatí. Budete mít více volna, a tak se můžete věnovat věcem a lidem, které máte rádi.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Pokud jste se doposud vyhýbali záležitostem, které vyžadovaly přítomnost advokáta, v tomto týdnu se jim tedy rozhodně nevyhnete. Budiž vám útěchou, že hvězdy teď na konci roku právním záležitostem přejí, a proto spory určitě vyhrajete. Tak už s ničím neotálejte.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Řešili jste doposud rozepře s partnerem, nebo jste se na něčem nemohli shodnout? Úderem pondělka je to zažehnáno a vše je v nejlepším pořádku. Nezadaní se dočkají osoby, která jim na první pohled nic neřekne, ale na ten druhý své mínění přehodnotí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V tomto týdnu není třeba věnovat úklidu tolik času. Před Vánocemi jste příbytek tak moc vysmýčili, že postačí jen lehké utření prachu či vyluxování. Můžete se v klidu věnovat mnohem zábavnějším činnostem. Sklenička s přáteli vám jistě zvedne náladu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat