Horoskop na týden od 12. do 18. března 2018 od naší astroložky Anny!

10.03.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Váhy? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Blížence? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Zrozenci tohoto znamení budou tento týden „bojovat“ o své místo především na domácí frontě. Nebojte, nepůjde o žádné boje ve smyslu nepříjemných hádek a vypjatých situací. Jen budete muset svým nejbližším připomenout, že jste a hlavně chcete být součástí jejich života. Vina za to, že o tom nejsou občas přesvědčeni, leží částečně na vás – jen málokdy otevřeně projevujete svou náklonnost tak, že je pro všechny zúčastněné „čitelná“. Nebojte se bát otevřenější, není tak těžké ukázat, že vám na někom opravdu záleží!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Býky čeká poměrně klidný týden. Ne že by na vás hvězdy nechystaly nějaký ten stres (především v práci – nenechávejte věci na poslední chvíli, nejenže tím ubližujete sami sobě, ale navíc ovlivňujete i práci ostatních, což se může negativně promítnout do vztahů s kolegy), ale nečekají vás žádné situace, s nimiž byste si neuměli poradit. Teprve v závěru týdne vám vrásky na čele přidělá nemoc blízkého člověka. Nepůjde o nic vážného, ale nejste zvyklí, že něco nemůžete ovlivnit svým úsilím, a tak tyto situace nezvládáte právě s klidem…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Blížence bohužel nečeká žádný idylický týden – v práci na vás kladou stále vyšší nároky, které byste sice zvládli naplnit, ale cena za to (únava, stres, podrážděnost apod.) je přece jen příliš vysoká, nehledě na to, že už nyní děláte spoustu věcí nad rámec svých časových možností. Doma se tedy příliš neohřejete, navíc se na vás začne projevovat vyčerpání, které vám na dobré náladě zrovna nepřidá. A tak se ještě (velkou měrou z vlastní viny) budete muset vypořádat s několika nepříjemnými hádkami v rodině. Trpělivost vašich nejbližších má totiž také své meze.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Pro zrozence tohoto znamení začíná týden naplněný rodinnou pohodou, především ve smyslu zklidnění vztahů s rodiči a sourozenci. Ačkoli jste již dávno vylétli z hnízda (pokud ne fyzicky, psychicky ano), stále vám velmi záleží na tom, aby nebyly vztahy v rodině napjaté. Bohužel se poslední dobou zdálo, že jste jediní, kdo o podobný mír usiluje. Tento týden však vaše snaha dojde naplnění a vy si zase budete moci připomenout onu bezstarostnost dětství, jež jste prožívali právě se svými rodiči a sourozenci.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Lidé narození v tomto znamení budou právě začínající týden bojovat se dvěma protichůdnými stavy. Na jedné straně budou mít vůli a odhodlání zvládnout vše, co si předsevzali (a právě toto úsilí, proměněné ve skutečnost, je naplní radostí), na straně druhé se budou potýkat s nesmírnou fyzickou únavou. Tato rozpolcenost není pro Lvy, kteří mají rádi život v jasných liniích, ničím příjemným. Koncem týdne budete muset zvolnit a vypořádat se tak s pocitem selhání a nedodělané práce (i když tento pocit bude jen ve vaší hlavě). O to více bude hledat klid u svých nejbližších.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Pro Panny hvězdy přichystaly nečekané rozptýlení v podobě nečekaného setkání s člověkem, který ve vašem životě v minulosti mnoho znamenal. Nemusí to být nutně setkání tváří v tvář (i když ani to není vyloučené), může to být i „pouhá“ vzpomínka, připomenutí dávno zapomenutého přátelství či lásky v okamžiku, kdy to nebudete čekat. Nejste od přírody přehnaně sentimentální, ale nechejte se tímto setkáním naplnit. Na jedné straně není dobré žít jen ze vzpomínek, na straně druhé je pěkné se jimi čas od času potěšit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Pokud budou k některému znamení hvězdy tento týden opravdu shovívavé (i když to nutně neznamená, že vám budou vysloveně nakloněny), pak jsou to právě Váhy. Zaznamenáte radosti i starosti (a týká se to jak života profesního, tak i rodinného), ale žádné významnější nepříjemnosti se na vás nechystají. Snad jen děti vám přidělají nějakou tu starost, na druhou stranu se ti z vás, kteří v minulých dnech bojovali s virózou, nachlazením apod., budou moci konečně pořádně nadechnout (a platí to vlastně i doslovně).
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Zrozence tohoto znamení nečeká právě jeden z nejpříjemnějších březnových týdnů. Věc, v niž jste již nějakou dobu doufali, totiž nevyjde zcela podle vašich představ. Ne že by dopadla úplně špatně, ale detailistům zvyklým na vždy perfektní provedení a výsledky, jimiž bezpochyby jste, nemůže přinést uspokojení, v něž jste doufali. Bohužel, vaši rozčarovanost nebude zcela schopno pochopit ani vaše okolí, a tak si dobré nálady příliš neužijete. Zkuste slevit ze svých nároků a podívat se na celý problém očima někoho jiného (nejlépe někoho, komu na vás opravdu záleží) – možná pochopíte, že oni žádný domnělý neúspěch nevidí…  
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Střelci budou tento týden bojovat především se svým podlomeným zdravím a zdánlivě nikdy nekončící únavou. Ještě než se rozhodnete zatočit se všemi symptomy, zkuste se zamyslet nad tím, co mohlo být příčinou vašich obtíží. Pokud totiž o nějakém znamení opravdu platí, že jejich duše a tělo jsou těsně propojeny, jste to právě vy. Zapátrejte proto ve své mysli a zkuste přijít na to, co vás trápí a co mohlo být oním spouštěcím faktorem, kvůli němuž nyní strádá i vaše tělo.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Pro pragmatické Kozorohy začíná týden, v němž se budou muset více spolehnout na svou intuici než na své rozumové schopnosti. Není to pro vás sice nejpřirozenější věc, ale uvidíte, že když necháte věcem volný průběh, aniž byste se je snažili nějak složitě racionalizovat, život vám to paradoxně ulehčí. Držte se svých instinktů, pomohou vám lépe než snaha vše složitě analyzovat. Platit to bude především pro oblast rodinného života. Pamatujte, že nemusíte být vždy ten nejrozumnější – přenechte tuhle roli na chvíli někomu jinému!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Vodnáři by tento týden měli mít oči dokořán – hvězdy si na ně přichystaly několik nástrah, které však na první pohled nebudou až tak patrné. A platí to jak pro život pracovní, tak i osobní. Dejte na svou intuici, nepouštějte se do věcí, z nichž nemáte tak docela dobrý pocit (a pokud už nebudete mít jinou možnost, buďte opatrnější než obvykle). Mimochodem, nepříjemná překvapení se mohou skrývat i ve věcech, jež se na první pohled zdají být průzračně čisté (jak se ostatně přesvědčíte v polovině týdne). Alespoň zdraví vám nepřidělá následující dny žádné větší starosti.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Zrozenci Ryb by měli být opatrní především sami na sebe – nějakou dobu už totiž okázale ignorují varovné signály svého těla v podobě nejrůznějších drobných obtíží a únavy. A to by se vám mohlo nepěkně vymstít. Hrozí totiž, že minimálně víkend strávíte v posteli. Takže se zkuste na chvíli zastavit a věnovat se své tělesné schránce. Ano, jste silnou osobností, ale pamatujte, že potřebujete i sílu fyzickou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat