Horoskop na týden od 9. do 15. dubna 2018 od naší astroložky Anny!

07.04.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Raci? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Berany? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Nebývalé úspěchy v zaměstnání vám dodají chuť do dalšího snažení. Vaše motivace je nyní obrovská. Nebojte se na sobě pracovat, a to i přesto, že na osobní růst budete muset vynaložit nějaké finanční prostředky. Uvidíte, že se snaha bohatě vyplatí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

V práci budete hýřit nápady a energií. Je to dáno tím, že v poslední době se vám daří, a to jak v zaměstnání, tak v osobním životě. Energie, která z vás přímo sálá, tak motivuje nejen vás, ale také lidi ve vašem okolí. Užívejte si šťastné období!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Přátelé vám budou závidět. Faktem totiž je, že váš život je v poslední době plný dobrodružství. Nejenže rutina a stereotyp vám budou v týdnu cizí, ale dokonce investujete do několika nových věcí. Není tedy divu, že kamarádi touží po tom samém.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

V milostném životě vám jeden partner stačit nebude. Než se však zamotáte do složitého milostného trojúhelníku, zamyslete se nad svými prioritami a možnými následky do budoucna. I když jsou vaše touhy všelijaké, nezapomeňte na rozum a racionalitu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Nevraživost na pracovišti se vypaří. Však už bylo načase! I když jste si to nechtěli připustit, dusná atmosféra vám ke spokojenosti nepřidala a stres se odrazil i ve vašich pracovním výkonech. Tento týden však bude válečná sekera konečně zakopána.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

V zaměstnání vám hrozí drobné neshody s konkurencí. Naštěstí se však nenecháte vytočit a dáte svým rivalům najevo, že se rozhodně jen tak nevzdáte. Vaše taktika je neagresivní a poklidná, ale jak se říká, tichá voda břehy mele. Nakonec uspějete!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

V zaměstnání se dočkáte finanční odměny. Bude pro vás důležitou motivací při dalším kariérním růstu. Uvidíte totiž, že každá námaha se dříve či později vyplatí. Snažte se proto na sobě i nadále pracovat, váš potenciál je totiž v tomto týdnu obrovský.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

U přátel budete sklízet obdiv a respekt. Je to dáno vaší neuvěřitelnou energií a neúnavnou činorodostí. Málokdo má tolik vůle jako vy. Dokážete ostatní vždycky povzbudit a motivovat je k co nejlepším výkonům. Pokračujte ve stejném duchu i nadále!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Budete naprosto spokojeni se svými příjmy. Konečně totiž máte pocit, že se vaše snažení odráží v platovém ohodnocení. Rovnováha je v tomto směru velice důležitá a vy si konečně budete moci říct, že se námaha vyplácí. Čeká vás velmi pohodový týden.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

V zaměstnání se posunete o příčku výš. Budete to pokládat za velký úspěch a ocenění vás motivuje do dalšího snažení. Ostatně máte obrovský potenciál, který v budoucnu jistě ještě zúročíte. Nenechte se odradit dílčími nezdary. Úspěch vás totiž nemine!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Vyrovnáte starý dluh. Spadne vám tak obrovský kámen ze srdce. Navíc si ze situace vezmete ponaučení pro příště a raději se budete spoléhat na vlastní síly. Laskavosti od druhých vás totiž nepříjemně zavazují, a to vaše svobodomyslná povaha nemá ráda.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

S nepříjemným trápením se po delším váhání konečně svěříte rodičům. Uvidíte však, že pochybnosti nebyly na místě. Dočkáte se povzbuzení a opory, jakou byste rozhodně nečekali. Vaši nejbližší vás zkrátka nenechají na holičkách a dnes vám to dokáží.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

30 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:47
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat