Horoskop na týden od 2. do 8. července 2018 od naší astroložky Anny!

30.06.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Panny? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Vodnáře? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

V zaměstnání se vám podaří vyniknout nad ostatními. Máte totiž nejenom vytrvalost a odhodlání, ale také bystrou mysl a smysl pro detail. Nepracujete bezhlavě, ale nad důsledky a premisami svých kroků přemýšlíte. To vám dává obrovský nadhled a výhodu!  
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Vůči dobývání jistého ctitele či ctitelky budete zcela imunní. Když jednou řeknete ne, myslíte to zcela vážně a nic a nikdo vás již nepřesvědčí o opaku. Proto vás náznaky obdivovatelů nechají naprosto chladnými. Může se to zdát kruté, ale je to fér.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Konečně se dočkáte odpočinku a prvního prázdninového dobrodružství. Poznáte nová místa a nové lidi. I když to bude poněkud fyzicky vyčerpávající, můžete si být jisti, že psychicky vás to nabije na dlouhou dobu dopředu. Pozitivní energie z vás přímo sálá!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

V zaměstnání přijde vaše velká chvíle. Proto mějte oči na stopkách a nedovolte, aby vám jedinečná příležitost unikla. Nejenom, že se můžete skvěle zviditelnit, ale také se vám podaří získat spoustu cenných zkušeností, které se budou v budoucnu hodit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Na jistou osobu budete myslet ve dne v noci. I když víte, že byste se měli soustředit na sebe a přítomnost, myšlenky vám to nedovolí. Je to zcela přirozené, nebraňte se jakýmkoliv pocitům. Jen se snažte, aby vás to neovlivňovalo v běžném životě.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Vaše popularita u přátel vzroste. Příčinou bude nejen váš smysl pro humor a dobrodružství, který způsobuje, že se s vámi nikdo nenudí, ale také empatie a pozorné chování. Umíte zařídit, aby se lidé ve vašem okolí cítili výjimeční. A to je důležité!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Překvapíte sami sebe, když zjistíte, jak jste zruční. Manuální práce totiž, jak jste si alespoň dosud mysleli, nepatří k vašim silným stránkám. Jak se ale ukazuje, život nám nabízí netušené možnosti a vy jste dost možná odhalili svůj skrytý talent.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Kdosi vám bude chtít přebrat lásku. I když jste většinou mírní a spory se snažíte řešit v klidu a tichu, tentokrát předvedete, že si s vámi nikdo nesmí zahrávat. Konkurenci doslova zadupete do země a ostatním dost rázně pohrozíte. Umíte se bránit!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Kamarád vás bude přemlouvat, abyste s ním začali podnikat. I když bude nabídka lákavá, neunáhlíte se a pečlivě zvážíte všechna pro a proti. Spolupráce s přítelem má nepochybné výhody, ale zároveň ohrožuje to, co je pro vás nejcennější. Přátelství.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Párům, jež jsou spolu v tuto chvíli teprve krátce, hrozí krize a potenciální rozchod. Začnete mít totiž pochybnosti o svém budoucím směřování a nejistota se promítne i do vztahu, který je stále ještě v plínkách. Dejte si proto pozor na unáhlenost.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Tento týden utratíte více peněz, než máte ve zvyku. Výsledkem bude rozporuplná nálada. Na jednu stranu budete mít radost z nákupů, na stranu druhou jste si vědomi, že v následujícím týdnu si budete muset leccos odpustit. Avšak dobrý pocit převáží!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Zamyslíte se nad tím, zda svými činy nechtěně neubližujete někomu z okolí. Faktem totiž je, že dosud jste své kroky vnímali jen a pouze ze svého hlediska. Je tedy dobře, že jste sáhli do svědomí. Naštěstí se však ukáže, že je vše v nejlepším pořádku.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Dušené houby na toastu

(25 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat