Horoskop na týden od 10. do 16. září 2018 od naší astroložky Anny!

08.09.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Vodnáři? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Střelce? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Napětí v domácnosti by se dalo krájet. Pokud ohledně důvodu tápete, vzpomeňte si na laškovné pohledy, které jste věnovali jisté osobě. Je totiž velice pravděpodobné, že to váš protějšek vnímal jako flirtování. Snažte se být v tomto ohledu diplomaty.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Můžete se chlubit vyššími výdělky! Rodina i partner budou slavit s vámi, ovšem v případě přátel si dejte na okázalé vytahování pozor. Mohli byste se totiž lehce dotknout citlivého místa. Faktem totiž je, že ne všem ve vašem okolí se tak skvěle daří.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

V práci budete uznávaní. A to si necháte líbit! Obdiv je jako balzám na vaši občasnou pýchu. Díky němu jste nejenom mnohem sebejistější, ale také velkorysejší. Svým kolegům pomůžete se vším, co budou potřebovat. Ochota vám totiž nedělá problémy.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Jste nezadaní? V tom případě je velice pravděpodobné, že vás tento týden potká láska v té nejčistší a nejryzejší podobě. Zamilujete se a zapomenete na všechno ostatní. Také ti, co mají ve vztahu problémy, se mohou radovat. Vše se úspěšně urovná.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Jste v dlouhodobém vztahu? Pokud ano, čeká vás velice příjemný týden. S partnerem se totiž navzájem ujistíte o své nehynoucí a věrné lásce. To vám dodá pocit jistoty a bezpečí. A co může být cennější? Uvědomujete si, jaké máte štěstí, a vážíte si ho.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Sháníte hypotéku nebo pronájem bytu? V tom případě se v můžete těšit na velice zajímavou nabídku, která se objeví tento týden. I když budete mít chuť ji bez váhání přijmout, raději se neunáhlujte. Není kam spěchat a věřte, že čas vám dost možná ukáže další možnosti.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Veškeré vztahy se tento týden ponesou v ryze racionálním a pragmatickém duchu. Přátelům i rodině to bude vyhovovat, ovšem je dost možné, že váš protějšek se bude cítit odstrčený. Dejte mu proto najevo, že váš chladný přístup se vztahu nijak netýká.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Můžete se těšit na šťastné setkání po letech! Budete o to více nadšení, že se s onou osobou potkáte naprosto nečekaně. A buďte si jisti, že událost pořádně oslavíte! Navíc se nyní už nemusíte bát, že vám dotyčný zmizí z dohledu. Zůstanete v kontaktu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Pokud máte hluboko do kapsy, můžete se začít radovat, neboť peníze jsou již na cestě! Nečekaná finanční injekce vám doslova vytrhne trn z paty. Je však důležité, abyste s penězi naložili co nejefektivněji. Jen tak se vyhnete dalším problémům.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Pokud plánujete v nejbližší době uzavřít kontrakt či jakoukoliv jinou smlouvu, buďte na pozoru. Mohlo by se totiž lehce stát, že se zavážete k něčemu, co vlastně nechcete. Proto s jakýmkoliv závazným krokem raději ještě počkejte. Máte přece čas.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

V lásce vás čeká nový začátek! Je na čase, abyste se oprostili od starých známých představ a předsudků a začali s čistým štítem. I když se to zdá těžké, věřte, že s odstupem času budete tento krok vnímat ryze pozitivně. Tak seberte odvahu!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Jste nervózní z blížícího se vstupního pohovoru? Věřte, že v něm obstojíte na jedničku. Proto zapomeňte na strach a pochybnosti. Mnohem více vám v tuto chvíli totiž poslouží optimismus a pevné odhodlání. Nemáte totiž sebemenší důvody ke strachu!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat