Horoskop na týden od 15. do 21. října 2018 od naší astroložky Anny!

13.10.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Ryby? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Kozorohy? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Budete si dělat zálusk na jistou osobu, která je o dost mladší než vy. I když byste rádi vyzkoušeli, jaké by to s dotyčným bylo, nakonec nejspíše poslechnete hlas rozumu a racionality. Uvědomujete si totiž, že vztah by nikdy neměl velkou perspektivu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Obdiv přátel a rodiny vám zvedne náladu i sebevědomí. Tento týden proto budete jako vyměnění! A to nejenom ve vystupování, ale také ve svých činech, které budou odvážnější než kdy dříve. Podpora kamarádů s vámi zkrátka dělá hotové divy! Jen tak dál.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Partnerovi vyhovíte v jeho přáních a potřebách. I když byste se rádi věnovali sami sobě, cítíte, že protějšek na tom v současné době není nejlépe a potřebuje, abyste tu byli pro něj. Věřte, že pokud se obětujete, vaše milovaná osoba vám to vrátí.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Odhodláte se k nákupu nového nábytku. I když vám trvalo dost dlouho, než jste se rozhoupali, jakmile se jednou vaše váhavé já přikloní na jednu stranu, jen těžko se odvrací. Proto už nad rozhodnutím nebudete přemýšlet a vrhnete se do zařizování.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Přesvědčíte se o tom, že by vás protějšek nikdy nepodvedl. Jeho věrnost je ukázková a můžete jí věřit. Proto se ovládnete a přestanete naslouchat svému žárlivému já, které vás věčně nabádá k nedůvěře. Uvědomíte si, že vám jde hlavně o zdravý vztah.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

S kolegy si vyříkáte všechno, co se vám nelíbí. Dáte jim najevo, že jisté věci nehodláte tolerovat, a to ani přesto, že se zdánlivě dají pochopit. Jste na druhé stejně přísní jako na sebe, což je chvályhodné. Připravte se však, že můžete narazit.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Můžete se těšit na úžasné společenské i gurmánské zážitky, které vám zvednou náladu. Díky tomu budete celý týden zářit jako sluníčko a jen tak něco vás nerozhodí. Z mnoha pozitivních zážitků, které vás potkají, budete čerpat ještě dlouhou dobu.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Zjistíte, že po finanční stránce jste na tom vlastně dobře. Uleví se vám, neboť materiální jistota je pro každého důležitá. Možná je však čas, abyste se začali věnovat i jiným věcem než jen penězům. Zkuste objevit nové obzory a nalézt své priority.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

V zaměstnání po vás budou tento týden žádat téměř nadlidské výkony, přesto se nedá říct, že by vás tlak zlomil či otrávil. I když vás čeká velké psychické vypětí, vyjdete z něj posíleni a především neporaženi! Ukážete všem, co ve vás vlastně je!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Tento týden utužíte své vztahy s kolegy. Vyrazíte si s nimi na skleničku a dozvíte se mnoho zajímavého z jejich profesního i osobního života. Uvidíte, že budete minulostí i současností svých spolupracovníků mile překvapeni! Týmu to jenom prospěje!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Připravte se na drobné technické problémy v domácnosti, které vám sice značně otráví tento týden, ovšem na druhou stranu budete vděční, že vás nepotkaly v jiném období. Nyní se s nepříjemnostmi poperete mnohem snáze a vše velice rychle vyřešíte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Rozhodnete se utvořit si železnou finanční rezervu na horší časy. I když víte, že v případě nouze máte dobré známé a přátele, kteří by vám pomohli, nehodláte nic riskovat. Vaše prozíravost se vám vyplatí. Navíc budete o mnoho klidnější a jistější.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:04
23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat