Horoskop na týden od 19. do 25. listopadu 2018 od naší astroložky Anny!

17.11.2018 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Býci? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Kozorohy? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Vaše odvaha a nadšení budou až zarážející! Okolí vás bude hluboce obdivovat, ovšem zamyslete se, zda není na místě trochu přibrzdit. Vaše odhodlání vás může dovézt sice daleko, ale ne všechno lze urvat silou. Občas je nutné zpomalit a přemýšlet.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Přátelé vám velice pomohou v dosažení cílů. Nebojte se jejich nabídek využít. Možná budete mít pocit, že nechcete své kamarády využívat. Ale copak byste vy sami příteli s radostí nepomohli? Zkuste se proto oprostit od zbytečné hrdosti a ješitnosti.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Tento týden se kariérně zviditelníte! Není ale nutné hnát se za úspěchem za každou cenu. Občas to funguje přesně naopak! Zkuste zpomalit a počkat si, až si vás příležitost najde. Uvidíte, že s nadhledem jde všechno lépe. Své šance se totiž nakonec dočkáte!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Svá tajemství si nenecháte pro sebe. Existují totiž cennosti, které jsou vám drahé a které nechcete s nikým sdílet. Dobře si totiž uvědomujete, že udělat z těchto záležitostí věc veřejnou by jim značně ubralo na lesku. Máte rádi své třinácté komnaty!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

S rodinou projednáte vaše finanční záležitosti. I když nepůjde o žádnou příjemnou debatu, správně si uvědomujete, že v těchto věcech je potřeba mít jasno. A možná budete překvapeni racionálním, pragmatickým a rozumným přístupem svých nejbližších.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Svou zamilovanost neutajíte. Ne nadarmo se říká, že láska a opilost vyjde vždy najevo. Ostatně není nutné nic tajit! Buďte upřímní nejen k okolí, ale i sami k sobě. Uvidíte, že jen tak se mohou věci pohnout z místa. A to velice pozitivním směrem.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Dáte dobré rady buď potomkům, nebo mladším sourozencům. I když se možná setkáte s nepochopením a přezíravostí, budete stále trvat na svém. Moc dobře si pamatujete svá mladá léta a tudíž víte, že současné zkušenosti by se vám tehdy velice hodily!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Platonické lásky mohou přerůst v obrovské zamilování! Nebojte se proto jednat a dát svému idolu najevo, že o něj máte zájem. Možná budete vývojem situace příjemně překvapeni! Faktem je, že bez iniciativy se změny nejspíše nedočkáte. Důvěřujte si!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Jistou osobu doslova vychválíte do nebes. A nebudete nijak přehánět! Umíte ocenit schopnosti a přednosti druhých a nebojíte se je povzbudit. Moc dobře totiž víte, jak moc je motivace důležitá pro sebevědomí a ambice. Koneckonců sami máte chválu rádi.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Všechny spory se vyřeší rychleji, než byste čekali. Poděkovat můžete jen sami sobě! Máte totiž vyřídilku a umíte přijmout kompromis, což vám tento týden ušetří mnoho starostí a problémů. Nesnášíte zbytečné spory, proto vám spadne kámen ze srdce.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Prohloubíte vazby v rámci rodiny! Dáte svým blízkým najevo, že vám na nich záleží, a uspořádáte společnou akci. Uvědomujete si totiž, že ani rodina není perpetuum mobile, které funguje jen tak, samo od sebe. Uvidíte, že blízcí vaši iniciativu ocení.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Prožijete chvilkové milostné poblouznění, které vám ukáže, že není všechno zlato, co se třpytí. Je možné, že se spálíte, ovšem není nutné věšet hlavu. Ne nadarmo se říká, že všechno špatné je pro něco dobré. Zamyslete se, zda se nehoníte za nemožným.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat