Horoskop na týden od 27. března do 2. dubna 2017 od naší astroložky Anny!

25.03.2017 | Zajímavosti

Berani, dejte si pozor, než se po hlavě vrhnete do něčeho, odkud není cesty zpět. Panny, přesčasy jsou sice únavné a otravné, vám však přinesou hned dvě pozitiva. Vodnáři, rozhodnete se konečně investovat do oprav svého majetku. A na co se mohou těšit další znamení?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Zjistíte, že stará láska opravdu nerezaví. A bude vás to hřát u srdce! Přesto si dejte pozor, než se po hlavě vrhnete do něčeho, odkud není cesty zpět. Pořád platí pořekadlo, že dvakrát do stejné řeky nevstoupíte. Buďte tedy zpočátku raději opatrní.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Podaří se vám zvládnout problém, se kterým se neúspěšně potýkáte už nějaký ten pátek. Nakonec zjistíte, že nejlepší řešení je vždy to nejjednodušší. Nekomplikujte si život přehnaným kombinováním. Uvidíte, že ideální řešení máte většinou před nosem.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Nebudete se umět rozhodnout v jisté záležitosti, a myšlenky se vám tak budou celý týden točit jen okolo této jediné věci. Nemá však cenu nic lámat přes koleno. Co nevidět nastane situace, která vám dá pevné vodítko. Díky němu konečně najdete řešení.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Začnete si připravovat cestu k lepší kariéře. Výhodou je, že máte jasnou vizi, které se nehodláte jen tak vzdát. Nejspíše se setkáte s několika nečekanými překážkami, ale díky svému odhodlání a vytrvalosti vše zvládnete levou zadní. Víte, co chcete!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Vaše ambice v zaměstnání budou čím dál vyšší! Sebevědomí vám rozhodně nechybí a navíc moc dobře víte, že máte potenciál. Pracujete na sobě s neuvěřitelnou pílí a odhodláním, díky čemuž s vámi konkurence nedokáže držet krok. Máte velké předpoklady!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Tento týden budete víc v práci než doma. Přesčasy jsou sice únavné a otravné, vám však přinesou hned dvě pozitiva. Za prvé si budete podstatně více vážit domácího krbu a za druhé si při dlouhých hodinách v zaměstnání vyříkáte nedorozumění s kolegou.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

V lásce budete tento týden zdravě sebevědomí. Pryč jsou časy, kdy jste měli potřebu partnera uhánět. Nyní ukážete, že znáte svoji hodnotu a rozhodně se nebudete ponižovat. Partner bude možná trochu překvapen, ale zároveň okamžitě stoupnete v ceně.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Čeká vás velice zajímavá pracovní příležitost. Byla by proto škoda ji odmítnout jenom proto, že máte strach. Zapomeňte na obavy a vrhněte se po hlavě za svou šancí. Uvidíte, že dobrý pocit z překonání sebe sama bude více než dostatečnou odměnou!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Ke své rodině budete tento týden velmi velkorysí. Nic pro vás nebude problém a se vším svým blízkým pomůžete! Uvidíte, že to okolí ocení a dá vám najevo, že si vaší snahy opravdu váží. Vy však velice dobře víte, že jste svým nejbližším mnoho dlužni!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Budete překvapeni faktem, že zázraky se přece jenom dějí. I když máte skony k pesimismu a raději vidíte všechno dopředu černě, abyste se vyhnuli případnému zklamání, tentokrát si budete muset připustit, že i k happyendu čas od času dojde. Radujte se!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Rozhodnete se konečně investovat do oprav svého majetku. Moc dobře si uvědomujete, že je na čase. Podobné zásahy totiž plánujete už nějakou dobu. Avšak jakmile se jednou rozhodnete, nic a nikdo vám nezabrání v tom, abyste dosáhli svého. Jen tak dál!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.20. 3.)

Malý flirt vám zvedne náladu i sebevědomí. Přesvědčíte se o tom, že pro opačné pohlaví jste vysoce atraktivní a o nápadníky rozhodně nemáte nouzi. Bude to velice příjemný pocit. U toho však také zůstane. Vaši obdivovatelé se ničeho dalšího nedočkají.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:03
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
12 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat