Horoskop na týden od 8. do 14. dubna 2019 od naší astroložky Anny!

08.04.2019 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Býci? Komu se bude dařit na poli rodinných vztahů a na koho čeká neklid v oblasti financí? Co hvězdy chystají pro Váhy? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené se zdravím?

Beran (21. 3.–20. 4.)

Pro zrozence ve znamení Berana začíná tento týden období relativního klidu. Platit to bude především pro prvních několik dní, kdy si budete užívat všeobecné pohody. Tu vám ovšem krátce naruší víkend, jenž přinese nečekanou nepříjemnost v podobě nachlazení či lehčí virózy (podceňovat jarní počasí se nevyplácí. Berani jsou většinou zvyklí být vždy silní, a tak se jen těžko smiřujete s tím, že vaše tělo nefunguje vždy tak, jak byste si představovali. Nelibost, kterou pocítíte, se ovšem projeví i na vašem chování k partnerovi či partnerce a k dětem. Snažte se při sporech v rodině na chvíli zapomenout na svou hrdost a umíněnost a přiznejte své vlastní díl odpovědnosti za napjatou situaci! Uvidíte, že vám vaši nejbližší za takové gesto rádi vyjdou vstříc.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Tento týden bude pro Býky na jedné straně poměrně náročný, na straně druhé se ale nebudou muset bát žádných nebezpečných zážitků. V práci vás ovšem nikterak šetřit nebudou – svým nasazením v minulých dnech a týdnech jste sami sobě nasadili laťku, jež se vám bude poměrně těžko překonávat, ačkoli přesně to po vás budou všichni chtít. Zapojte všechny své síly, ale rozhodně se nenechejte nadále využívat (mohlo by se stát, že takové nároky na vás pak budou mít všichni neustále). Doma vás tento týden potkají drobné potíže v podobě hádky s partnerem či partnerkou. Nemusíte se ale obávat nějakých zásadních sporů – uvědomte si, že vztahu prospěje i nějaký ten (nepříliš častý, samozřejmě) vypjatý okamžik. Jen držte emoce na uzdě a snažte se být racionální. O víkendu už bude vše v pořádku!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Lidé narození ve znamení Blíženců se tento týden dočkají příjemných (a občas i překvapivých) chvilek na poli vztahů! Pokud jste nezadaní, neodmítejte příležitost, která se vámi zčista jasna nabídne hned zkraje týdne a která může skončit až nečekaně romanticky. Jestliže žijete v dlouhodobém vztahu, udělejte si s partnerem či partnerkou chvíli času jen a jen pro sebe (poslední dobou jste měli jen málo příležitostí k prožití příjemných okamžiků). Na romantiku není nikdy pozdě! Pro Blížence je velmi důležitá jejich rodina, ale často se stává, že ne snad zcela úmyslně zaměří svou pozornost jiným směrem. Je dobré svým nejbližším připomenout, že právě oni jsou tím nejdražším, co máte…
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Právě uplynulý týden byl pro zrozence tohoto znamení docela náročný, v týdnu, do něhož právě vstupujeme, by však mělo dojít k postupnému uklidňování situace – a to jak doma, tak i v práci. Vaši kolegové skutečně ocení dobře odvedenou práci, jež vás v minulých dnech stála tolik sil a nervů, a tak se vám dostane uznání, které si oprávněně zasloužíte a kterého se vám v posledních týdnech, navzdory skutečně příkladnému nasazení, nedostávalo. Pochvaly jsou pro vás ostatně velmi důležité, dokáží vás totiž nabít novou energií a chutí k dalším úkolům. Situace doma se také postupně urovná, na čemž budete mít opravdu zásadní podíl.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Pro lidi narozené ve znamení Lva nastává tolik vytoužené zklidnění, které ve svém životě nějaký čas citelně postrádali. Věci se totiž konečně začínají ubírat tím směrem, jimž se ubírají i vaše představy a touhy. A platí to především v životě pracovním, kde se konečně zbavíte té hromady na první pohled zapeklitých úkolů (spousta z nich se nakonec ukáže jako snadno řešitelná). Zkuste se proto začít na svět zase dívat očima optimisty, který se ve vás sice ukrývá, ale kterého jste už nějakou dobu ignorovali (ne že by se vám někdo mohl divit, máte za sebou docela složité období) – všechny potíže a pasti se vám budou snáze překonávat. To ostatně platí i pro rodinný život. Partner či partnerka tuhle vaši pomalou proměnu určitě ocení!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Panny si budou právě nadcházející dubnový týden připadat tak trochu jako na houpačce (bude to zkrátka týden skutečně aprílový, a to nejen počasím). Vaše nervy vyzkouší především drobné spory v rodině. Ačkoli samy o sobě nebudou vlastně nikterak závažné (což ovšem budete schopní pochopit až při pohledu zpátky, protože jejich řešení vás bude stát poměrně dost sil), znepříjemní vám život opravdu citelně a zaměstnají vaši mysl více, než byste chtěli. Ještěže v práci se i přes zanedbatelné potíže (způsobené vaší vlastní nesoustředěností) dočkáte úspěchu v podobě uznání od člověka, od kterého byste to čekali snad nejméně!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Pro zrozence ve znamení Vah se tento týden ponese v duchu příjemné domácí pohody a vytoužené romantiky! Ta se ostatně chystá i na Váhy, které ještě nepotkali svou životní lásku. Nezavrhujte zdánlivě nezajímavou příležitost pro nezávazný flirt (nikdy nevíte, zda vám hvězdy v jeho podobě nesesílají toho pravého/tu pravou)! Pokud žijete ve vztahu, ani vy byste neměli na romantiku zapomínat. Zkuste partnerovi či partnerce přichystat nějaké příjemné překvapení (nemusíte vymýšlet nic komplikovaného, kolikrát stačí maličkost či gesto, které jim ukáží, co pro ně znamenáte)! Co se práce týče, i přes drobné nesnáze vás nečekají žádné významnější potíže.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Nepříjemná překvapení a nástrahy minulých dnů se zdají být úspěšně za vám (a je to především vaší zásluhou a zásluhou vašeho odhodlání)i, a tak nabíráte zpět vytouženou rovnováhu. Bylo by ovšem poměrně naivní předpokládat, že se právě začínající týden obejde bez jakýchkoli potíží. Především v práci na vás vaši kolegové chystají úkoly, s nimiž jste tak docela nepočítali, ale které se nakonec ukáží jako důležité pro vaše vlastní směřování a růst (nejen přímo v práci, ale i v životě). Doma si pak budete moci vychutnat téměř harmonické období, po kterém jste tak dlouho toužili. Snažte se být občas otevřenější k partnerovi/partnerce, co se vašich citů týče.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Zrozenci znamení Střelce tento týden dostanou skvělou šanci ukázat svou kreativitu (poslední dobou hrozilo, že ji pohřbí rutina, do níž jste sklouzávali)! Právě díky ní se vám podaří udělat dobrý dojem na své kolegy a navíc bez potíží vyřešit potíže, s nimiž si vaše okolí nevědělo příliš rady! Tato snaha vám pak přinese zasloužené uznání. Bohužel, nic není tak optimistické, jak by si člověk přál – stres z minulého týdne projeví na vašem zdraví (ale naštěstí nepůjde o nic vážného), tak i na rodinném životě. Snažte se doma více odpoutat od problémů, jež musíte řešit v práci!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Jedince narozené v tomto znamení by právě začínající týden mohlo potrápit nikterak vážné, ale nepříjemné nachlazení. Může za to především stres v práci, jemuž jste vystaveni v práci a kvůli němuž již nějakou dobu svůj organismus ignorujete. Bohužel to není tak docela vše, co na vás hvězdy chystají, poněkud nepovedený týden totiž „dorazí“ drobnější spory doma – budete muset řešit problém, jemuž jste se snažili nějakou dobu utíkat. Samo o sobě se nejedná o nic vážného, ale sami moc dobře víte, jak vám takové maličkosti dokáží zkomplikovat život. Teprve v závěru období přijde tolik potřebné zklidnění a o víkendu si konečně trochu oddychnete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Pro tento dubnový týden hvězdy Vodnářům nachystaly spoustu příležitostí, jak načerpat ztracenou energii a získat motivaci pro další práci. Vaše přirozená píle a odhodlání vždy dokončit započaté věci vám sice nedovolí jen tak sedět s nohama na hoře, ale pamatujte, že je důležité myslet i na sebe – nejen na druhé. Vaši nejbližší totiž jistě ocení, když budete ve větší duševní pohodě a nebudete bezhlavě pobíhat okolo ve snaze vše stihnout. V práci vás naštěstí nečekají žádné větší nepříjemnosti, takže si radu, abyste se věnovali především sobě a svým nejbližším, můžete vzít opravdu k srdci.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

Váš život se po sérii nikterak příjemných situací ze závěru minulého týdne vrací do svých klidnějších kolejí a vy tak budete moci alespoň více ocenit to dobré, co pro vás hvězdy na tento týden přichystaly. Bezstarostnou náladu vám na chvíli naruší drobný spor v rodině, ale nepůjde o nic závažného (občas vám navíc podobné spory připomínají, že je pro vás rodina tím nejcennějším, co máte, a to nikdy není na škodu – zamyslete se, zda svým nejbližším dáváte svou lásku dostatečně najevo). Jestliže patříte mezi single Ryby, zpozorněte v úterý a v pátek!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat