Horoskop na týden od 31. července do 6. srpna 2017 od naší astroložky Anny!

29.07.2017 | Zábava

Jak rozmanitý týden mají před sebou Panny? Komu se bude dařit více na poli kariéry a na koho čeká neklid v oblasti rodinných vztahů? Co hvězdy chystají pro Býky? A které znamení by si mělo dát pozor především na nástrahy spojené s letními výdaji?

Beran (21. 3.–20. 4.)


Zrozenci tohoto znamení milují drahé věci, v nichž vidí odraz svých úspěchů a za které jsou schopni utratit občas až závratné sumy peněz. A zatímco jejich okolí vrtí hlavou nad jejich domnělou rozhazovačností a Berany podezírají, že chtějí jen vzbudit závist a obdiv, Berani prostě dokola opakují, že nemohli odolat. A právě touha po utrácení ovládne vaši mysl právě začínající srpnový týden.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Býk (21. 4.21. 5.)

Právě začínající týden byste se neměli vyhýbat žádným příležitostem ke společenskému životu! Neodmítejte pozvánky na večírky, za kulturou nebo jen tak na kávu či vínko. A pokud přijde pozvání na sraz s bývalými spolužáky, určitě zpozorněte. A hlavně jděte. Právě setkání s ostatními lidmi vás velmi obohatí. Poznáte zajímavé osobnosti, navíc získáte důležité kontakty.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Blíženci (22. 5.21. 6.)

Tento týden se pro vás bohužel nebudou věci vyvíjet právě příjemně. Ačkoli nepůjde o žádné katastrofy, vaše frustrace z malých, dílčích neúspěchů vám zkrátka na náladě nepřidá. Ačkoli se vám nikdo nemůže divit, váš partner/vaše partnerka pro vaše rozpoložení nebude mít zrovna pochopení, a tak ještě budete na řešení problémů sami. Nebojte, nakonec vše zvládnete.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Rak (22. 6.22. 7.)

Už nějakou dobu se odhodláváte k poměrně závažnému rozhovoru s partnerem/partnerkou. Tento týden budete mít několik příležitostí, tak jednu z nich využijte – neustálé odkládání vám nepřináší právě dobrou náladu, což se podepisuje na vašem chování doma. Nečekejte, až první krok učiní váš protějšek, celé věci prospěje, když to budete právě vy, kdo rozhovor iniciuje.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Lev (23. 7. 22. 8.)

Zrozence ve znamení Lva tento týden dožene jejich vlastní minulost. Ačkoli se zdá, že nemůže jít o nic pozitivního, nebo dokonce příjemného, opak je pravdou. I když nepatříte k lidem, kteří by se rádi „přehrabovali“ v minulosti, nechejte se nyní dávnými událostmi inspirovat. Pomohou vám – trochu nečekaně – k řešení současných problémů.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Panna (23. 8.22. 9. )

Přípravy. To je slovo, které ovládne většinu právě začínajícího týdne. Vaše systematičnost a smysl pro pořádek se bude moci projevit naplno. Ať už půjde o balení na dovolenou nebo přemýšlení, jak stráví vaše děti poslední týdny a dny prázdnin, vy budete v centru dění. Nebojte se převzít pomyslnou vedoucí roli. Nepřebíráte velení často, ale tentokrát nebudete mít na výběr.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Váhy (23. 9.23. 10.)

Právě začínající týden se nepouštějte do žádných překotných změn. Ačkoli máte pocit, že vaše stávající situace je v současné podobě neudržitelná a vyžaduje nějakou revoluci, vyčkejte s ní. Občas totiž nahlížíme na život příliš povrchně a nevšimneme si, že můžeme být zcela spokojeni s tím, co máme. Platí to pro všechny oblasti vašeho života, od rodinného až po pracovní.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE  

Štír (24. 10.22. 11.)

Zkuste se tento týden soustředit více na sebe, především na svou psychiku. Občas sebe sama upozaďujete a zapomínáte, že řešení řady vašich potíží a životních situací leží právě ve vás. Snažte se následující dny popřemýšlet nad tím, co se vám v posledních dnech a týdnech děje a jaký vliv na vás všechny tyto události měly. Možná zjistíte, že břímě, které dáváte za vinu okolí, nesete pouze vy sami.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE

Střelec (23. 11.21. 12.)

Pro zrozence ve znamení Střelce se příští týden ponese ve znamení netrpělivosti. Vše, co se okolo vás bude dít, se nebude dít dostatečně podle vašich představ, což vám – zvyklým, že vše pracuje jako dobře seřízený stroj – na náladě zrovna nepřidá. Zkuste raději trochu zvolnit. Sami víte, jak jste si vlastní netrpělivostí v životě již několikrát zavařili. Nedejte tentokrát této stránce své osobnosti šanci!
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Kozoroh (22. 12.20. 1.)

Zábava. To je a pocit, který bude v životě Kozorohů následující týden dominovat. Ne že by vás nečekaly žádné problémy nebo horké chvilky, ale všechny starosti zastíní příjemné prožitky, které na vaši tvář vrátí dlouho očekávaný a v poslední době ne právě častý úsměv. Ačkoli vám hvězdy dostatečně dovolí užívat si letních dní, neusínejte na vavřínech.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Vodnář (21. 1.20. 2.)

Zkuste v příštím týdnu zapracovat na svém sebevědomí – občas se totiž stává, že propadáte z extrému do extrému. Zatímco chvíli působíte jako neporazitelní suveréni, jindy spíše připomínáte zakřiknuté myšky. I když si vaše okolí na tyto výkyvy zvyklo, občas je pro něj složité se vašim rychle se měnícím náladám přizpůsobit
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE   

Ryby (21. 2.–20. 3.)

V následující týdnu vám hvězdy nechají ochutnat pocit uspokojení, jejž zažívá člověk, který se konečně dostane k dlouho nedosažitelnému cíli. Bohužel, radost vám nevydrží dlouho – zjistíte totiž, že na cestě k úspěchu budete muset podstoupit i věci, které nejsou tak docela slučitelné s vašim přesvědčením. A to je pro Ryby velmi těžká situace. Spolehněte se především na svůj instinkt.
Horoskop na celý měsíc najdete ZDE 

Už jako malou mě lákaly charakteristiky slunečních znamení a překvapovalo mě, jak jsou přesné. U jedné známé astroložky jsem začala astrologii studovat. Nyní se astrologickým poradenstvím živím více než 20 let, píšu horoskopy do známých českých deníků a mám obsáhlou klientelu. Hvězdy a planety jsou pro mě nadále neuvěřitelně fascinující a ráda své zkušenosti předávám dál. Nejdříve jsem se začala zajímat o klasickou astrologii, ale později i o čínskou, a náboženství různých kmenů. S astrologií úzce souvisí numerologie, která je mi při mých astrologických výpočtech častým pomocníkem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

54 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:22
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat